| Ankieta: czy administrator , to prawie jak slonce ? , moze nam b loga na portal przyprowaaadziii ?.. odpowiedz Ankieta jest zamknięta. |
|||
| jo , chce blog | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| nei, gdy przy kazdym uzytkowniku znajdziemy jego swiatopoglad , to czy bezpieczny jest ten portal .. | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| Nie mowie tak , nie mowie nie , odpowiedz trzecia w odpowiedzi mnie satysfakcjonuje , klikam pod napisem ankieta na napis odpowiedz i uzasadniam swoj byt | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| Razem | 2 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
blooooooooooooooog
|
|
21-02-2010, 13:35
|
|||
|
|||
|
blooooooooooooooog
Tekst wiadomości jest wymagany. Uzupełnij go.
|
|||
|
21-02-2010, 15:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2010 15:40 przez estral.)
|
|||
|
|||
|
RE: blooooooooooooooog
Jestem na nie dla bloga :-] Takie rzeczy to na każdym większym portalu są, tutaj uważam to za zbędne. Zresztą kto będzie takowego pisał, kto będzie czytał, kto będzia komentował itd. itp. Jak pokazuje przykład ankiety dotyczącej J. Zapędzkiego, lokalna społeczność nie wykazuje tutaj żadnego konkretnego zaangażowania. W związku z tym jest to pomysł, według mnie, pozbawiony sensu :-|
|
|||
|
21-02-2010, 17:04
|
|||
|
|||
|
blooooooooooooooog
|
|||
|
22-02-2010, 12:44
|
|||
|
|||
|
blooooooooooooooog
|
|||
|
22-02-2010, 19:37
|
|||
|
|||
|
RE: blooooooooooooooog
psuedonim wirus: Kolor mi się nie podoba, gdyż wybitnie źle dobrany. Poza tym pomyliłeś płeć wirusku ;-]
trinity41: Również źle dobrany kolor, widzę, że atak klonów na forum trwa :-] Jeśli chodzi o Twoją pseudoanalize mojej wypowiedzi, to pozwolę sobie jej nie komentować :-] Wielka szkoda, iż poza tym kolorowym bełkotem nie macie nic więcej do zaoferowania. Jestem zawiedziony, jednak próbujcie dalej, może kiedyś wam się uda, w końcu trening czyni mistrza, czyż nie? :-> |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc