Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rowery
30-03-2010, 12:10
Rowery
Zima już odeszła na dobre (chyba), mam więc pytanie jak wygląda sytuacja w okolicznych lasach jeśli chodzi o rowerowanie? Dużo błota, powalonych drzew itp? Ewentualnie macie jakieś pomysły na asfaltową trasę o małym ruchu samochodów w ciekawe, rzadko odwiedzane miejsce?
Ja ostatnio pojechałem Łazy - Ciągowice (kościół) - Turza - Kuźnica - Łazy, w lesie trochę błotnisto ale dało się ominąć wszystkie niespodzianki, polne drogi trochę rozjeżdżone ciężkim sprzętem.
odpowiedz
01-04-2010, 00:19
RE: Rowery
Myślę, że warto jeszcze trochę poczekać na dobre warunki. Ostatnio byłem w lesie w Rokitnie i nie było zbyt wesoło.
odpowiedz
13-04-2010, 15:51
RE: Rowery
Dużo zależy co kto lubi. Warunki są faktycznie bardzo trudne, ale za to satysfakcja większa. Confused

upojny sylwester-podróż poślubna
odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS