Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto tuning show 2010 Łazy
05-04-2010, 18:02
Auto tuning show 2010 Łazy
data: 29.08.2010
miejsce: zalew mitręga
start: 15:00

Więcej info już wkrótce...

Zapraszamy gorąco
GT ExodusFura_stripes2

Załączone pliki Miniatury

odpowiedz
21-06-2010, 13:46
RE: Auto tuning show 2010 Łazy
To wkrótce to nastąpi przed 28.08 ?

odpowiedz
13-08-2010, 12:22
PROGRAM ZLOTU:
11:00- Wjazd na teren zlotu
13:00- Rozpoczęcie imprezy
13:05- Najgłośniejszy wydech
14:00- Car Audio
15:00- Konkurencja siłowa "MALUCH"
16:30- Wyścigi na wózkach
17:00- Palenie gumy
17:30- Wybór auta zlotu
19:00- Rozdanie nagród

*W trakcie imprezy pokaz BODY PAINTING autorstwa jednego z naszych utalentowanych klubowiczów GT Exodus ROBERTA GALI, dla chętnych po raz kolejny profesjonalna hamownia
* Cała impreza, jak co roku będzie prowadzona przez WUJKA ADRIANA, na konsoli natomiast zasiądzie DJ MOLLO

Życzymy udanej imprezy!!
(jak ogarne hasło do profilu, wrzuce plakat) Tongue
buła

odpowiedz
14-08-2010, 00:12
w załączniku plakat imprezy

Załączone pliki Miniatury

odpowiedz
14-08-2010, 10:44
No generalnie myślałem, ze tej imprezy już nie będzie u nas. Co roku jestem i mogę się podzielić kilkoma uwagami:
Impreza wg mnie odbywa się zbyt wcześnie, tak o 15 powinna wystartować, bo wcześniej to ludzie mają obiady itp i generalnie mało kto z klubowiczów zostaje do końca imprezy. A szkoda, bo zawsze można dodać następną konkurencję na najlepsze podświetlenie wozu. Brakuje konkursów dla publiki typu jakieś turnieje siatkówki, czy po prostu pokopanie w piłkę nożną.
Dupeczek na zlocie jest co nie miara, aczkolwiek moglibyście wytrzasnąć pare laseczek fotomodelek, żeby pozowały przy najlepszych samochodach, wtedy można by porobić ciekawe zdjęcia(mam w pamięci Auto moto show w Katowickim spodku). I tyle, pozdro dla wujka Marcina, bo zajebiście to prowadzi. Raczej wpadnę na zlocik i znowu skręce jakiś filmik. W ramach przypomnienia mój filmik z 1 edycji - chyba najlepsza ze wszystkich :
http://www.youtube.com/watch?v=0sn94eFQLG4
oraz z 2007
http://www.youtube.com/watch?v=dDXdtd9bYh0

Więc oglądajcie, zobaczcie jak było i czy warto iść, a na pewno warto oraz zapraszam wszystkie dupeczki Big Grin

odpowiedz
15-08-2010, 23:04
dobrze, że zwróciłeś uwagę na nasz temat. Może w przyszłym roku będzie więcej czasu organizacyjnego i wymyślimy bardziej rozbudowany program. W tym roku w naszej gminie organizujemy dwa zloty- Łazy i Poręba.
Jeśli chodzi Ci o dziewczyny, nasz klubowicz jak wspomniałem w poście wyżej, zasponsoruje nam odrobinę wrażeń pokazem BODYPAINTING Smile Natomiast jeśli chodzi o godzinę startu- Gdy zaczniemy o 15 nie będzie zbyt wiele czasu, by rozegrać konkurencje.
Ostatnia kwestia, Zloty w Łazach już chyba tradycyjnie odbywają się w niedziele, a w poniedziałek trzeba wstać do pracy, szkołySmile Więc, kto z daleka, zbiera się wcześniej

Jeśli chcecie wiedzieć więcej o naszym klubie, o tuningu, o spotach, zlotach, zapraszamy na http://www.gtexodus.pl (strona częściowo jeszcze w budowie, ale forum prężnie działa)

ps- Prowadzący to "wujek Adrian" nie "wujek Marcin" Big Grin
pozdrawiam serdecznie!!
odpowiedz
11-10-2010, 15:33
w sumie cienizna...

odpowiedz
11-10-2010, 15:34
Mam fajną furę ale nie mam jej jak zapchać na zlot może ktoś w przyszłym roku pomoże Wink
(Ja)

odpowiedz
11-10-2010, 15:43
ja mam hak do auta, mozemy podciągnąć, no chyba że kunia ci trzeba

odpowiedz
11-10-2010, 15:52
hehehhehehe

odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS