Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drogi w Gminie
22-06-2010, 13:57
RE: Drogi w Gminie
ale do wyborów to już młynek naprawde chyba ktos zaora bo tylko pługiem pod sklep sie podjedzie....albo co odważny wypija red bulla i dostanie skrzydeł....

odpowiedz
23-06-2010, 10:17
Witam Państwa

Z uwagi na opinie na temat dróg w Gminie Łazy zainterweniowałem w sprawie ul. Kościuszki oraz drogi do Niegowonic oraz na Młynek, jak również w sprawie ulic na Głazówce. Po rozmowie z Dyrektorem Zarządu Dróg Powiatowych uzyskałem informację, że drogi te zostaną naprawione na początku miesiąca lipca.
Liczę tym samym, że tego typu rzeczy będą przez Państwa wskazywane częściej, abym wiedział w jakiej sprawie działać.

Pozdrawiam
Radny Leszek Bogłowski
odpowiedz
23-06-2010, 10:32
(23-06-2010 10:17)Radny Bogłowski napisał(a):  Witam Państwa

Z uwagi na opinie na temat dróg w Gminie Łazy zainterweniowałem w sprawie ul. Kościuszki oraz drogi do Niegowonic oraz na Młynek, jak również w sprawie ulic na Głazówce. Po rozmowie z Dyrektorem Zarządu Dróg Powiatowych uzyskałem informację, że drogi te zostaną naprawione na początku miesiąca lipca.
Liczę tym samym, że tego typu rzeczy będą przez Państwa wskazywane częściej, abym wiedział w jakiej sprawie działać.

Pozdrawiam
Radny Leszek Bogłowski

ale przecież więcej dróg zgłaszanych tu było a nie tylko te...

odpowiedz
23-06-2010, 10:47
Pan Radny ma teraz w dupie drogi!! bo jak chciał zeby na niego głosowac to do dupy wszystkim wchodził! a co do Gałzówki- Jak Pan Radny moze nie wiedziec ze jest problem skoro od skrzyżowania na Głazówke mieszka jakies 30 metrrów??? Panie Leszku nie ośmieszałby sie Pan!!!

Pozdrawiam
Radny Leszek Bogłowski

odpowiedz
23-06-2010, 10:58
(23-06-2010 10:47)Gość napisał(a):  Pan Radny ma teraz w dupie drogi!! bo jak chciał zeby na niego głosowac to do dupy wszystkim wchodził! a co do Gałzówki- Jak Pan Radny moze nie wiedziec ze jest problem skoro od skrzyżowania na Głazówke mieszka jakies 30 metrrów??? Panie Leszku nie ośmieszałby sie Pan!!!

'Radny Bogłowski' pid='529' dateline='1277284656' napisał(a):Witam Państwa

Pozdrawiam
Radny Leszek Bogłowski

lepsze to niż to co robi czopek, bo codziennie przejeżdża przez te swoje bagna a palcem nie ruszył

odpowiedz
23-06-2010, 11:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2010 11:15 przez Radny Bogłowski.)
(23-06-2010 10:47)Gość napisał(a):  Pan Radny ma teraz w dupie drogi!! bo jak chciał zeby na niego głosowac to do dupy wszystkim wchodził! a co do Gałzówki- Jak Pan Radny moze nie wiedziec ze jest problem skoro od skrzyżowania na Głazówke mieszka jakies 30 metrrów??? Panie Leszku nie ośmieszałby sie Pan!!!

'Radny Bogłowski' pid='529' dateline='1277284656' napisał(a):Witam Państwa

Pozdrawiam
Radny Leszek Bogłowski

Dziękuję za opinię.

Informuję jednak, że radnych na terenie miasta Łaz mamy siedmiu, a od jakiegoś czasu drogami interesuje się sam.

Do dupy nikomu nie wchodziłem i nikomu nic nie obiecywałem. Przed wyborami sam mówiłem, że zrobię to co się będzie dało, ale bez obietnic. A jeżeli twierdzisz, że coś obiecywałem Tobie to proszę o ujawnienie się i napisanie o co konkretnie chodzi.

Z poważaniem
Radny Leszek Bogłowski
odpowiedz
23-06-2010, 12:08
(23-06-2010 11:12)Radny Bogłowski napisał(a):  Informuję jednak, że radnych na terenie miasta Łaz mamy siedmiu, a od jakiegoś czasu drogami interesuje się sam.

Do dupy nikomu nie wchodziłem i nikomu nic nie obiecywałem. Przed wyborami sam mówiłem, że zrobię to co się będzie dało, ale bez obietnic. A jeżeli twierdzisz, że coś obiecywałem Tobie to proszę o ujawnienie się i napisanie o co konkretnie chodzi.

Z poważaniem
Radny Leszek Bogłowski

Panie Radny bardzo cieszymy się, że sobie Pan dobrze radzi z tym tematem. Szkoda że nasi drodzy radni w części to pyskacze i zamiast robić coś to dużo mówią tylko.
Dziękuję
odpowiedz
23-06-2010, 12:10
Nie za dużo tych dup tutaj?
Można by się trochę postarać i grzeczniej wyrażać,
chyba,że sprawi Ci to trudność.
Cytat:A jeżeli twierdzisz, że coś obiecywałem Tobie to proszę o ujawnienie się i napisanie o co konkretnie chodzi.
DokładnieExclamation
odpowiedz
23-06-2010, 12:13
(23-06-2010 12:10)Lenka napisał(a):  
Cytat:A jeżeli twierdzisz, że coś obiecywałem Tobie to proszę o ujawnienie się i napisanie o co konkretnie chodzi.
DokładnieExclamation

bo przecież najprościej anonimowo się na kimś wyżywać i załatwiać się w swoje gniazdo...

odpowiedz
23-06-2010, 19:26
nie tylko w Łazach macie dziury... wszędzie w Gminie są kratery, że nie sposób normalnie jeździć. wjedź w dziurę a koło zgubisz.
w Niegowonicach na odcinku 50 m naliczyłem 25 dziur ( teraz może być więcej bo liczone było na wiosnę)
na NIWIE ZAGÓRCZAŃSKIEJ dopiero mają przesrane... ludzie już nawet sami chcą robić sobie drogę, bo gmina nich DUPĘ wypięła... tam to nawet się przejść nie da a co dopiero samochodem czy rowerem przejechać.
Jeden wielki ser z dziurami na drogach.
Zamiast być lepiej jest gorzej. Każdego roku coraz gorzej. Weźcie się w końcu do roboty, za coś w końcu tą kasę otrzymujecie...no chyba, że tylko za grzanie stołka podczas sesji.
DZIĘKUJĘ

odpowiedz
23-06-2010, 19:30
(23-06-2010 10:58)Gość napisał(a):  
'Gość' pid='531' dateline='1277286468' napisał(a):Pan Radny ma teraz w dupie drogi!! bo jak chciał zeby na niego głosowac to do dupy wszystkim wchodził! a co do Gałzówki- Jak Pan Radny moze nie wiedziec ze jest problem skoro od skrzyżowania na Głazówke mieszka jakies 30 metrrów??? Panie Leszku nie ośmieszałby sie Pan!!!

Pozdrawiam
Radny Leszek Bogłowski

lepsze to niż to co robi czopek, bo codziennie przejeżdża przez te swoje bagna a palcem nie ruszył

nie tylko droga do niegowonic wymaga naprawy, ale droga w niegowonicach też. wszędzie dziury. kolo pierwszego przystanka w niegowonicach to jest tragedia, poźniej w okolicach drugiego przystanka, dziury tak samo wielkie jak kratery - nie sposób koła nie zgubić.
wszyscy obiecują, że bedzie zrobione... ale jakoś tego nie widać...

odpowiedz
23-06-2010, 22:32
Pan Radny Hoffman z Niegowonic się stara widać Smile

odpowiedz
23-06-2010, 22:44
(23-06-2010 22:32)Gość napisał(a):  Pan Radny Hoffman z Niegowonic się stara widać Smile

Na Hofmana nie głosuje, niech mnie w dupe pocałuje Tazz

odpowiedz
23-06-2010, 23:06
(23-06-2010 22:44)Gość napisał(a):  Na Hofmana nie głosuje, niech mnie w dupe pocałuje Tazz

Pogratulować kultury wypowiedziAngry
Rymuje Ci się jak BadowiHahaha
odpowiedz
23-06-2010, 23:08
(23-06-2010 23:06)Lenka napisał(a):  
'Gość' pid='544' dateline='1277329477' napisał(a):Na Hofmana nie głosuje, niech mnie w dupe pocałuje Tazz

Pogratulować kultury wypowiedziAngry
Rymuje Ci się jak BadowiHahaha

Inaczej się z dziadami nie da

odpowiedz
24-06-2010, 18:52
bad to supr gość, jak by wszyscy tak krytykowali to byściew teraz niekradli tyle :]

odpowiedz
24-06-2010, 20:02
bad to ciota bez nazwiska

odpowiedz
24-06-2010, 21:01
Musi zmienić lekarza, bo ten, który go leczy ma okłamuje goJezyk_prr

odpowiedz
24-06-2010, 21:03
Jestem ciekawa, kiedy zacznie obrażać ludzi na tym forumSmile

odpowiedz
24-06-2010, 21:06
Z kim Wam się to kojarzy?

Osoby z paranoidalnym zaburzeniem osobowości przejawiają obsesyjną podejrzliwość i nieufność względem otoczenia. Często uważają się za niemal doskonałe, a winą za własne błędy i niepowodzenia obarczają innych, niekiedy do tego stopnia, że przypisują im celowe działanie. Nieustannie spodziewają się, iż zostaną oszukani, szukają dowodów na potwierdzenie swoich podejrzeń, nie przyjmując do wiadomości faktów zaprzeczających. Często dręczą ich wątpliwości dotyczące lojalności przyjaciół, co wywołuje niechęć i ogranicza zaufanie do nich. Doszukują się podtekstów wymierzonych przeciwko nim w niewinnych uwagach na swój temat. Nie wiele potrzeba by zareagowali gniewem i agresją. Uporczywie chowają urazy i krytykę. Warto pamiętać, że osoby z zaburzeniem osobowości paranoidalnej rzadko bywają psychotyczni, przez większość czasu zachowują normalny kontakt z rzeczywistością. Przesadna podejrzliwość i brak zaufania do innych sprawia, że osoby te przeżywają spore trudności i przykrości w kontaktach międzyludzkich i pozostają w ciągłej czujności w oczekiwaniu na atak ze strony otoczenia.

odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS