Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drogi w Gminie
01-07-2010, 06:50
RE: Drogi w Gminie
(01-07-2010 06:21)Bad napisał(a):  tą którą parę dni temu wyrypali, inne załatali a tą wypierdolili, to jest chore...znowu łata łatą będzie poganiac

Dziś Radnego Bogłowskiego powiadomię o problemie.
odpowiedz
01-07-2010, 13:47
Lesiu to zupke w lokomotywowni pichci, czyli gotuje dla całej załogi
i niebedzie zawracał sobie głowy waszymi drogami
i jeszcze jedno.zaczynając frezowanie nawierzchni pod mostem i niezabezpieczenie tych miejsc odpowiednimi zabezpieczeniami typu znaki drogowe instalacja świetlna, kto i kiedy ma pierwszeństwo i.t.d skutkuje kolizja drogową, lub wypadkiem!!!!! czy wy jesteście myślący ? czy ktos to dozsoruje??? na Boga !!!!!!!!!

odpowiedz
01-07-2010, 17:15
Weź Bad "kup se koło i strzel se w czoło" ! Miałem okazję przejeżdżać dzisiaj i wczoraj parę razy pod tunelem i nie miałem z tym żadnego problemuSmile Jak masz problem z przejazdem Bad to pomykaj przez Wiesiółkę! Słyszysz co chcesz, widzisz co chcesz i próbujesz zrobić ludziom wodę z mózgu!

odpowiedz
01-07-2010, 21:31
pożyjemy zobaczymy :]
wodę??? nie wódę tak Smile
a czy Leszek już garami rzucił :*

odpowiedz
02-07-2010, 13:44
do Pana Leszka radnego! droga na Głazówke liczy jakieś 50 dziur - tak jak pisałam wczesniej trzeba hamować do zera, dzisiaj przyjechali panowie i załatali 5 dziur. DOBRA ROBOTA PANIE LESZKU!! nie dziwne ze Polska działa jak działa skoro tak wygląda załatwianie spraw przez radnych.

odpowiedz
02-07-2010, 22:23
Lesiu słynny radny gminy Łazy to tylko słupki koło biedronki załatwił żeby łatwiej było wycofującym taranowac je tyłem.Po co ? No myślał o pieszych. Ciekaw jestem czy ten zakaz zatrzymywania i postoju to tez jego pomysł?Ile tam ludzi mandat zapłaciło.hehehhehehee

odpowiedz
08-07-2010, 11:57
Lesiu słynny radny gminy Łazy to tylko słupki koło biedronki załatwił żeby łatwiej było wycofującym taranowac je tyłem.Po co ? No myślał o pieszych. Ciekaw jestem czy ten zakaz zatrzymywania i postoju to tez jego pomysł?Ile tam ludzi mandat zapłaciło.hehehhehehee

odpowiedz
12-07-2010, 13:45
ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,,

-DRAMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odpowiedz
12-07-2010, 14:23
(12-07-2010 13:45)Bad napisał(a):  ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,,

Przyznać muszę, że w obu przypadkach ja osobiście widzę tylko ruch wahadłowy. No chyba, że firma zamierza się szybko uwinąć, przy wyjeździe za tunelem w stronę Łaz fajne dziury bowiem wywaliło już.
odpowiedz
12-07-2010, 14:50
(12-07-2010 14:23)Lukasz napisał(a):  
'Bad' pid='818' dateline='1278938723' napisał(a):ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,,

Przyznać muszę, że w obu przypadkach ja osobiście widzę tylko ruch wahadłowy. No chyba, że firma zamierza się szybko uwinąć, przy wyjeździe za tunelem w stronę Łaz fajne dziury bowiem wywaliło już.

czyli jak rozpiepsze zawieszenie to Gminę Łazy mogę sądzić? Czy zachowanie typu kto pierwszy ten lepszy i tak zwana wolna amerykanka musi być stosowana na naszych miejskich ulicach?oczywiście nie tylko remontowanych i tu mam na myśli nagminne łamanie zakazu zatrzymywania się i postoju w okolicy Klaudiusza i niżej????
Kiedy będzie przeprowadzone ,, wielkie łatanie dziur,, na drogach naszej gminy?Miało rozpocząć się 1 lipca!! i nic
kiedy szanowna spółka wodociągowa która wyrąbała ogromną dziurę na drodze w Dębinie raczy załatać asfalt???? czy ktoś w tej gminie odpowiada za coś ??????

odpowiedz
12-07-2010, 15:02
(12-07-2010 14:50)Bad napisał(a):  
'Lukasz' pid='821' dateline='1278941027' napisał(a):
(12-07-2010 13:45)Bad napisał(a):  ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,,

czyli jak rozpiepsze zawieszenie to Gminę Łazy mogę sądzić? Czy zachowanie typu kto pierwszy ten lepszy i tak zwana wolna amerykanka musi być stosowana na naszych miejskich ulicach?oczywiście nie tylko remontowanych i tu mam na myśli nagminne łamanie zakazu zatrzymywania się i postoju w okolicy Klaudiusza i niżej????
Skarga do starostwa, jako że ul. Konstytucji 3 Maja jest drogą powiatową Wink
(12-07-2010 14:50)Bad napisał(a):  Kiedy będzie przeprowadzone ,, wielkie łatanie dziur,, na drogach naszej gminy?Miało rozpocząć się 1 lipca!! i nic
Wszystko pokolei jak mniemam.
(12-07-2010 14:50)Bad napisał(a):  kiedy szanowna spółka wodociągowa która wyrąbała ogromną dziurę na drodze w Dębinie raczy załatać asfalt???? czy ktoś w tej gminie odpowiada za coś ??????

Warto pisać do osoby odpowiedzialnej czyli jak mi wiadomo do firmy Promax - biuro@promaxlazy.pl
odpowiedz
12-07-2010, 15:06
no tak i wszystko jasne, rączki umyte
więc po co w ogóle pisać cokolwiek o naszych superowych drogach, marnować czas?

odpowiedz
12-07-2010, 15:10
(12-07-2010 15:06)Bad napisał(a):  no tak i wszystko jasne, rączki umyte
więc po co w ogóle pisać cokolwiek o naszych superowych drogach, marnować czas?

Czyli jak pies sąsiada nasra Ci na chodniku przed domem i ja w to gówno wdepnę to mam pisać do Ciebie żebyś je posprzątał?
odpowiedz
12-07-2010, 15:12
dokładnie tak, bo ty odpowiadasz za to gówno
na cholere te tematy jak one nie skutkują żadnymi czynami

odpowiedz
12-07-2010, 15:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2010 15:16 przez Lukasz.)
(12-07-2010 15:12)Bad napisał(a):  dokładnie tak, bo ty odpowiadasz za to gówno
na cholere te tematy jak one nie skutkują żadnymi czynami

Za chodnik przed domem nie.
Jakie czyny prócz tych które są na etapie realizacji wymienić chcesz?
odpowiedz
12-07-2010, 15:16
ale w zime to jest nakaz utrzymania chodnika w czystości, a jak nie to kary walicie , nieudaczniki

odpowiedz
12-07-2010, 15:20
(12-07-2010 15:16)Bad napisał(a):  ale w zime to jest nakaz utrzymania chodnika w czystości, a jak nie to kary walicie , nieudaczniki

O żadnych karach mi nie wiadomo, a poza tym z tego co wiem chodniki sprząta Gmina, przynajmniej od 2 lat jeździ taki typek jeepem ze spychem Smile

Moja sąsiadka nie odśnieża chodnika od zawsze i nie przypominam sobie jakiejkolwiek kary dla niej, a mieszkam przy wymienianej przez Ciebie ul. Konstytucji 3-go Maja Wink

Poza tym - nieudacznikami nazywaj odpowiednie osoby. Dowiedz się co która robi i wtedy obrażaj Smile
odpowiedz
12-07-2010, 15:24
sory za nieudacznika Smile

ale w zimie z tego co wiem to jest taki nakaz, bo nawet jak ktoś np: złamie kulocha to może do sądu własciciela posesji podac za nieodśnieżanie itd..
i zamknij ten głupi temat, który i tak nic nie zmienia w naszej gminie, czyli haf laife niech zyje dziura Smile
niech żyją DZIURY Smile

odpowiedz
12-07-2010, 16:09
(12-07-2010 15:24)Bad napisał(a):  ale w zimie z tego co wiem to jest taki nakaz, bo nawet jak ktoś np: złamie kulocha to może do sądu własciciela posesji podac za nieodśnieżanie itd..
Ale gówien psów sąsiadów sprzątać nie musisz, bo jak ktoś wdepnie w gówno to może sobie co najwyżej pokląć pod nosem.
(12-07-2010 15:24)Bad napisał(a):  i zamknij ten głupi temat, który i tak nic nie zmienia w naszej gminie, czyli haf laife niech zyje dziura Smile
niech żyją DZIURY Smile

To kiedy który temat zostanie zamknięty to moja decyzja, nie Twoja Smile
odpowiedz
12-07-2010, 19:14
(12-07-2010 16:09)Lukasz napisał(a):  
'Bad' pid='844' dateline='1278944640' napisał(a):ale w zimie z tego co wiem to jest taki nakaz, bo nawet jak ktoś np: złamie kulocha to może do sądu własciciela posesji podac za nieodśnieżanie itd..
Ale gówien psów sąsiadów sprzątać nie musisz, bo jak ktoś wdepnie w gówno to może sobie co najwyżej pokląć pod nosem.
(12-07-2010 15:24)Bad napisał(a):  i zamknij ten głupi temat, który i tak nic nie zmienia w naszej gminie, czyli haf laife niech zyje dziura Smile
niech żyją DZIURY Smile

To kiedy który temat zostanie zamknięty to moja decyzja, nie Twoja Smile

ja doradzam zrobić to teraz, bo ten temat do niczego nieprowadzi, wszystko jest po staremu więc po co dyskutować o niczym
i proszę nie używaj więcej sformułowania ,,gówno,, proszę.
może kupa będzie lepszym sformułowaniem?
chociaż też nie
niech żyją DZIURY, dziury natury, hehehheee

odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS