|
Drogi w Gminie
|
|
01-07-2010, 06:50
|
|||
|
|||
| RE: Drogi w Gminie | |||
|
01-07-2010, 13:47
|
|||
|
|||
|
RE: Drogi w Gminie
Lesiu to zupke w lokomotywowni pichci, czyli gotuje dla całej załogi
i niebedzie zawracał sobie głowy waszymi drogami i jeszcze jedno.zaczynając frezowanie nawierzchni pod mostem i niezabezpieczenie tych miejsc odpowiednimi zabezpieczeniami typu znaki drogowe instalacja świetlna, kto i kiedy ma pierwszeństwo i.t.d skutkuje kolizja drogową, lub wypadkiem!!!!! czy wy jesteście myślący ? czy ktos to dozsoruje??? na Boga !!!!!!!!! |
|||
|
01-07-2010, 17:15
|
|||
|
|||
|
Weź Bad "kup se koło i strzel se w czoło" ! Miałem okazję przejeżdżać dzisiaj i wczoraj parę razy pod tunelem i nie miałem z tym żadnego problemu
Jak masz problem z przejazdem Bad to pomykaj przez Wiesiółkę! Słyszysz co chcesz, widzisz co chcesz i próbujesz zrobić ludziom wodę z mózgu!
|
|||
|
01-07-2010, 21:31
|
|||
|
|||
|
pożyjemy zobaczymy :]
wodę??? nie wódę tak ![]() a czy Leszek już garami rzucił :* |
|||
|
02-07-2010, 13:44
|
|||
|
|||
|
do Pana Leszka radnego! droga na Głazówke liczy jakieś 50 dziur - tak jak pisałam wczesniej trzeba hamować do zera, dzisiaj przyjechali panowie i załatali 5 dziur. DOBRA ROBOTA PANIE LESZKU!! nie dziwne ze Polska działa jak działa skoro tak wygląda załatwianie spraw przez radnych.
|
|||
|
02-07-2010, 22:23
|
|||
|
|||
|
Lesiu słynny radny gminy Łazy to tylko słupki koło biedronki załatwił żeby łatwiej było wycofującym taranowac je tyłem.Po co ? No myślał o pieszych. Ciekaw jestem czy ten zakaz zatrzymywania i postoju to tez jego pomysł?Ile tam ludzi mandat zapłaciło.hehehhehehee
|
|||
|
08-07-2010, 11:57
|
|||
|
|||
|
Lesiu słynny radny gminy Łazy to tylko słupki koło biedronki załatwił żeby łatwiej było wycofującym taranowac je tyłem.Po co ? No myślał o pieszych. Ciekaw jestem czy ten zakaz zatrzymywania i postoju to tez jego pomysł?Ile tam ludzi mandat zapłaciło.hehehhehehee
|
|||
|
12-07-2010, 13:45
|
|||
|
|||
|
ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,,
-DRAMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
12-07-2010, 14:23
|
|||
|
|||
(12-07-2010 13:45)Bad napisał(a): ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,, Przyznać muszę, że w obu przypadkach ja osobiście widzę tylko ruch wahadłowy. No chyba, że firma zamierza się szybko uwinąć, przy wyjeździe za tunelem w stronę Łaz fajne dziury bowiem wywaliło już. |
|||
|
12-07-2010, 14:50
|
|||
|
|||
(12-07-2010 14:23)Lukasz napisał(a):'Bad' pid='818' dateline='1278938723' napisał(a):ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,, czyli jak rozpiepsze zawieszenie to Gminę Łazy mogę sądzić? Czy zachowanie typu kto pierwszy ten lepszy i tak zwana wolna amerykanka musi być stosowana na naszych miejskich ulicach?oczywiście nie tylko remontowanych i tu mam na myśli nagminne łamanie zakazu zatrzymywania się i postoju w okolicy Klaudiusza i niżej???? Kiedy będzie przeprowadzone ,, wielkie łatanie dziur,, na drogach naszej gminy?Miało rozpocząć się 1 lipca!! i nic kiedy szanowna spółka wodociągowa która wyrąbała ogromną dziurę na drodze w Dębinie raczy załatać asfalt???? czy ktoś w tej gminie odpowiada za coś ?????? |
|||
|
12-07-2010, 15:02
|
|||
|
|||
(12-07-2010 14:50)Bad napisał(a):Skarga do starostwa, jako że ul. Konstytucji 3 Maja jest drogą powiatową'Lukasz' pid='821' dateline='1278941027' napisał(a):(12-07-2010 13:45)Bad napisał(a): ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakiejś kolizji koło wiaduktu kolejowego, takiego bałaganu dawno nie widziałem,i ten nieszczęsny wyjazd koło mechanika samochodowego- z ,,kolejówki,, ![]() (12-07-2010 14:50)Bad napisał(a): Kiedy będzie przeprowadzone ,, wielkie łatanie dziur,, na drogach naszej gminy?Miało rozpocząć się 1 lipca!! i nicWszystko pokolei jak mniemam. (12-07-2010 14:50)Bad napisał(a): kiedy szanowna spółka wodociągowa która wyrąbała ogromną dziurę na drodze w Dębinie raczy załatać asfalt???? czy ktoś w tej gminie odpowiada za coś ?????? Warto pisać do osoby odpowiedzialnej czyli jak mi wiadomo do firmy Promax - biuro@promaxlazy.pl |
|||
|
12-07-2010, 15:06
|
|||
|
|||
|
no tak i wszystko jasne, rączki umyte
więc po co w ogóle pisać cokolwiek o naszych superowych drogach, marnować czas? |
|||
|
12-07-2010, 15:10
|
|||
|
|||
|
12-07-2010, 15:12
|
|||
|
|||
|
dokładnie tak, bo ty odpowiadasz za to gówno
na cholere te tematy jak one nie skutkują żadnymi czynami |
|||
|
12-07-2010, 15:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2010 15:16 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
12-07-2010, 15:16
|
|||
|
|||
|
ale w zime to jest nakaz utrzymania chodnika w czystości, a jak nie to kary walicie , nieudaczniki
|
|||
|
12-07-2010, 15:20
|
|||
|
|||
(12-07-2010 15:16)Bad napisał(a): ale w zime to jest nakaz utrzymania chodnika w czystości, a jak nie to kary walicie , nieudaczniki O żadnych karach mi nie wiadomo, a poza tym z tego co wiem chodniki sprząta Gmina, przynajmniej od 2 lat jeździ taki typek jeepem ze spychem ![]() Moja sąsiadka nie odśnieża chodnika od zawsze i nie przypominam sobie jakiejkolwiek kary dla niej, a mieszkam przy wymienianej przez Ciebie ul. Konstytucji 3-go Maja ![]() Poza tym - nieudacznikami nazywaj odpowiednie osoby. Dowiedz się co która robi i wtedy obrażaj
|
|||
|
12-07-2010, 15:24
|
|||
|
|||
|
sory za nieudacznika
![]() ale w zimie z tego co wiem to jest taki nakaz, bo nawet jak ktoś np: złamie kulocha to może do sądu własciciela posesji podac za nieodśnieżanie itd.. i zamknij ten głupi temat, który i tak nic nie zmienia w naszej gminie, czyli haf laife niech zyje dziura ![]() niech żyją DZIURY
|
|||
|
12-07-2010, 16:09
|
|||
|
|||
(12-07-2010 15:24)Bad napisał(a): ale w zimie z tego co wiem to jest taki nakaz, bo nawet jak ktoś np: złamie kulocha to może do sądu własciciela posesji podac za nieodśnieżanie itd..Ale gówien psów sąsiadów sprzątać nie musisz, bo jak ktoś wdepnie w gówno to może sobie co najwyżej pokląć pod nosem. (12-07-2010 15:24)Bad napisał(a): i zamknij ten głupi temat, który i tak nic nie zmienia w naszej gminie, czyli haf laife niech zyje dziura To kiedy który temat zostanie zamknięty to moja decyzja, nie Twoja
|
|||
|
12-07-2010, 19:14
|
|||
|
|||
(12-07-2010 16:09)Lukasz napisał(a):'Bad' pid='844' dateline='1278944640' napisał(a):ale w zimie z tego co wiem to jest taki nakaz, bo nawet jak ktoś np: złamie kulocha to może do sądu własciciela posesji podac za nieodśnieżanie itd..Ale gówien psów sąsiadów sprzątać nie musisz, bo jak ktoś wdepnie w gówno to może sobie co najwyżej pokląć pod nosem. ja doradzam zrobić to teraz, bo ten temat do niczego nieprowadzi, wszystko jest po staremu więc po co dyskutować o niczym i proszę nie używaj więcej sformułowania ,,gówno,, proszę. może kupa będzie lepszym sformułowaniem? chociaż też nie niech żyją DZIURY, dziury natury, hehehheee |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Jak masz problem z przejazdem Bad to pomykaj przez Wiesiółkę! Słyszysz co chcesz, widzisz co chcesz i próbujesz zrobić ludziom wodę z mózgu!