|
Dexter
|
|
21-06-2010, 21:18
|
|||
|
|||
|
Dexter
Stary Dexter ze starą właścicielką z Olkusza umarł,jest nowy.
Jada tam ktoś,może coś powiedzieć o jakości potraw? Dexter jakby ktoś nie wiedział to jest ten bar co kiedyś był sklep "Pod semaforem" przy zejściu z kładki od strony centrum. |
|||
|
21-06-2010, 21:49
|
|||
|
|||
|
RE: Dexter
Panie się uczą nowych rzeczy : )
Ostatnio jadłem tam Kebab to co prawda jedyne co mi smakowało to surówki i sosy, ale Pani stwierdziła, że dopiero co zaczyna się kręcić w kebabach i poprosiła o opinie. Jak dobrze pójdzie to będziemy mieli całkiem niezły kebab w mieście : ) Oprócz tego zaś delektowałem się chickenburgerem i też spoko, ceny miarodajne. |
|||
|
21-06-2010, 22:13
|
|||
|
|||
(21-06-2010 21:18)roman napisał(a): Stary Dexter ze starą właścicielką z Olkusza umarł,jest nowy.Stara właścicielka ze starego Dextera nie była z Olkusza, ale to szczegół. Ja preferuję hamburgery i cheesburgery w pizzeri obok Klaudiusza,prosto z pieca,chrupiące i naprawdę duże. Kebaba u Oli (Dexter) jeszcze nie próbowałam. Czas na niego
|
|||
|
21-06-2010, 22:22
|
|||
|
|||
(21-06-2010 22:13)Lenka napisał(a):No ok tablice miała KOL więc powiat olkuski.(21-06-2010 21:18)roman napisał(a): Stary Dexter ze starą właścicielką z Olkusza umarł,jest nowy.Stara właścicielka ze starego Dextera nie była z Olkusza, Tam koło Klaudiusza jeszcze nie jadłem,ale spróbuję chyba tego,bo pizza chyba nieciekawa... |
|||
|
29-07-2010, 22:52
|
|||
|
|||
|
A mnie smakuje jedzonko u Pani Oli. Co najważniejsze wszystko ciepłe i świeże. Kebaby wyśmienite. Tam koło Klaudiusza nie jadam, jedzenie cienkie obsługa nie miła. Pozdrawiam wszystkich.
|
|||
|
10-08-2010, 22:07
|
|||
|
|||
|
Dexter był w porządku jak była poprzednia właścicielka Pani Mariola jedzenie było dobre i miła obsługa a teraz odradzam tam jedzenia czegokolwiek a w szczególności hot-dogów. A pizzeria obok klaudiusza jest na prawde niezła hamburgery i cheeseburgery wymiatają chrupkie i prosto z pieca a nie jak w niektórych knajpach z mikrofali ;/ I do pizzy też nie mam żadnych zastrzeżeń.
|
|||
|
11-08-2010, 12:42
|
|||
|
|||
|
W starym Dexie to się piło wódkę, a nie jadło...
W nowym nawet nie byłem i nie mam zamiaru tam iść... |
|||
|
12-08-2010, 19:55
|
|||
|
|||
|
a wg mnie jedzenie w Dexterze jest super jedzenie pyszne i super jest obsluga jest ok ja nie narzekam
|
|||
|
12-08-2010, 22:49
|
|||
|
|||
(12-08-2010 19:55)Gość napisał(a): a wg mnie jedzenie w Dexterze jest super jedzenie pyszne i super jest obsluga jest ok ja nie narzekam Jak jest Ola to jest dobre,ciepłe i smaczne, ale jak jej nie ma to jest byle jakie. Ostatnio zamówiłam gofra firmowego, pies by nawet zęby na nim połamał i do tego ZIMNYYY!!! Podziękowałam i wyszłam...bez gofra
|
|||
|
14-08-2010, 00:25
|
|||
|
|||
|
No ok tablice miała KOL więc powiat olkuski.
tablice miała KMI- wiem, bo później ja sie tym samochodem bujałem... |
|||
|
19-08-2010, 20:17
|
|||
|
|||
|
Zgadza się jak jest Pani Ola jedzonko jest smaczne, ciepłe i w ogóle pychota.
Fajna z niej laska, jest na kim oko zwiesić. Chociaż, niektóre dziewczyny też potrafią zrobić ciepłe i pyszne, może boją się poparzyć? Obserwuje ten lokal i czekam jak rozwinie się bardziej. Inne lokale też mam na oku. |
|||
|
27-08-2010, 20:25
|
|||
|
|||
|
No masz racje. Obserwujesz lokal, czy Panią Olę?
Z tego co mi wiadomo to Pani Ola ma męża, wiec uważaj. |
|||
|
14-04-2012, 19:06
|
|||
|
|||
|
aaa tam co z tego że ma męża, haha
|