Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oświadczenia majątkowe
29-10-2010, 22:10
RE: Oświadczenia majątkowe
Panie Konradzie ale jak byś miał cień jaj to mógłbyś zamieścić swoje oświadczenie majątkowe, tak dla jasności wyborców.

29-10-2010, 22:39
hehheheeee

29-10-2010, 22:57
Wszyscy mają dany termin na opublikowanie oświadczenia.
29-10-2010, 23:00
no tak ale nie na tym forum Smile

20-11-2010, 18:47
(14-10-2010 07:10)KonradK napisał(a):  jeśli chodzi o halę, to z tego co wiem, to nie ma nawet kilkumiesięcznych terminów, albowiem grafik ustalony jest na cały rok szkolny i hala jest non stop użytkowana do 22 codziennie
pracuję obok i widzę dokładnie co się dzieje jestem tam popołudniami i wieczorami
co do ceny hali, jest normalna rynkowa, uważam że 70 zł za godzinę dla ok. 10 dorosłych facetów kopiących albo odbijających piłkę to niewygórowany koszt, siedząc na piwie wypiliby go za godzinę za więcej niż 7 zł na "łebka"

Chyba pierwszy raz na forum nie zgodzę się z Panem. Potencjalnymi użytkownikami hali są nie tylko dorośli faceci. Młodzież też chętnie skorzystałaby z hali. A proszę mi wierzyć, że jako osoba 21-letnia, mająca kontakt z osobami ze swojego rocznika, jak i młodszymi, słyszałem bardzo wiele opinii, że jest za drogo jak na łazowskie warunki.
Sam osobiście kiedyś korzystałem, ale z racji kosztów nasza grupa się rozleciała.
Co do ceny rynkowej... Nie wiem jak jest w innych miastach, ale słyszałem głosy, że np. w Zawierciu ceny są podobne, a standard wyższy (ale to tak tylko ze słyszenia).
Ja nie jestem prawnikiem, natomiast z nieruchomości co nieco wiem i mogę zapewnić, że tytuł prawny do nieruchomości to między innymi własność i współwłasność, spółdzielcze lokatorskie prawo do lokalny, spółdzielcze własnościowe prawo do lokalu, spółdzielcze prawo do domu jednorodzinnego, użytkowanie wieczyste, etc.
Nigdzie jednak nie uczono mnie o "małżeńskiej wspólnocie majątkowej" jako tytule prawnym do nieruchomości ...
20-11-2010, 20:39
Stary, już wspominałem, że hala jest za droga dla młodzieży, studentów. Wiadomo, że dziadki po 40 lat mogą sobie pozwolić, ale młody człowiek ma zero dochodów i mase wydatków. Stara cena te 30 zł to było coś, a te 60 zł to już żenada. Lepiej pograć na powietrzu, chociaż w zime by się pochodziło na hale za te 30 zł.

20-11-2010, 21:19
chłopaki piszcie petycje w tej sprawie...! albo poszukajcie sponsora. pan Grzesiek z okfensu na pewno nie odmówi...serio.
chodziło mi o pana Kozła

26-11-2010, 16:35
dobre

27-07-2011, 20:34
Wykaz oświadczeń majątkowych za 2010 rok do opublikowania w BIP zgodnie z art. 24i ust.3 ustawy z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym /Dz.U z 2001r.,Nr 142, poz 1591 z późn. .zm/.

mOŻNA SOBIE WSZYSTKO PORÓWNAĆ
Pani Pogodowa przebija wszystkich
http://bip.lazy.pl/index.php?id=213&id2=123

te ostatnie są najlepsze
kto wie gdzie P. Maciek nasz Burmistrz ma tą drugą posiadłość z domem? na Michałówku?
hmm no tak na spalenisku za domem w lesie ogromne szambo jest więc komfort słaby... no cóż.
fajna lektura

27-07-2011, 20:35
http://bip.lazy.pl/index.php?id=213&id2=123

27-07-2011, 21:05
a takiemu byle prezesikowi nie macie czego wytknąć bo byście ich chyba pozjadali

tacy dyrektorzy czy kierownicy gówno przy nich zarabiają

31-07-2011, 12:25
czy wie ktoś jak wygląda nowy domek pana Burmistrza???

21-08-2011, 22:55
17. Grzegorz Piłka - Dyrektor MOK w Łazach dlaczego oświadczenie tego pana jest niemożliwe do wyświetlenia??
Może czas poprawić ten błąd na stronie urzędu panie Łukaszu. przecież pan jest za to odpowiedzialny. Prawda?

22-08-2011, 11:05
U mnie to oświadczenie otwiera się bez problemu.
Wątek zamykam z uwagi na spam i brak umiaru we wklejaniu głupot i wiecznie tych samych żalów. Zaś zwielokrotnione linki z wątku usuwam, jako że kto będzie chciał sprawdzić oświadczenia wie dobrze, gdzie tego szukać.

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS