|
Oświadczenia majątkowe
|
|
29-10-2010, 22:10
|
|||
|
|||
|
RE: Oświadczenia majątkowe
Panie Konradzie ale jak byś miał cień jaj to mógłbyś zamieścić swoje oświadczenie majątkowe, tak dla jasności wyborców.
|
|||
|
29-10-2010, 22:39
|
|||
|
|||
|
hehheheeee
|
|||
|
29-10-2010, 22:57
|
|||
|
|||
|
Wszyscy mają dany termin na opublikowanie oświadczenia.
|
|||
|
29-10-2010, 23:00
|
|||
|
|||
|
no tak ale nie na tym forum
|
|||
|
20-11-2010, 18:47
|
|||
|
|||
(14-10-2010 07:10)KonradK napisał(a): jeśli chodzi o halę, to z tego co wiem, to nie ma nawet kilkumiesięcznych terminów, albowiem grafik ustalony jest na cały rok szkolny i hala jest non stop użytkowana do 22 codziennie Chyba pierwszy raz na forum nie zgodzę się z Panem. Potencjalnymi użytkownikami hali są nie tylko dorośli faceci. Młodzież też chętnie skorzystałaby z hali. A proszę mi wierzyć, że jako osoba 21-letnia, mająca kontakt z osobami ze swojego rocznika, jak i młodszymi, słyszałem bardzo wiele opinii, że jest za drogo jak na łazowskie warunki. Sam osobiście kiedyś korzystałem, ale z racji kosztów nasza grupa się rozleciała. Co do ceny rynkowej... Nie wiem jak jest w innych miastach, ale słyszałem głosy, że np. w Zawierciu ceny są podobne, a standard wyższy (ale to tak tylko ze słyszenia). __________________________________ Kwestia druga. W wolnej chwili przyjrzałem się oświadczeniom majątkowym. I zastanawia mnie jedna rzecz. Szanowni Państwo, skąd wzięliście coś takiego jak "małżeńska wspólnota majątkowa" w tytule prawnym do nieruchomości ? Ja nie jestem prawnikiem, natomiast z nieruchomości co nieco wiem i mogę zapewnić, że tytuł prawny do nieruchomości to między innymi własność i współwłasność, spółdzielcze lokatorskie prawo do lokalny, spółdzielcze własnościowe prawo do lokalu, spółdzielcze prawo do domu jednorodzinnego, użytkowanie wieczyste, etc. Nigdzie jednak nie uczono mnie o "małżeńskiej wspólnocie majątkowej" jako tytule prawnym do nieruchomości ... |
|||
|
20-11-2010, 20:39
|
|||
|
|||
|
Stary, już wspominałem, że hala jest za droga dla młodzieży, studentów. Wiadomo, że dziadki po 40 lat mogą sobie pozwolić, ale młody człowiek ma zero dochodów i mase wydatków. Stara cena te 30 zł to było coś, a te 60 zł to już żenada. Lepiej pograć na powietrzu, chociaż w zime by się pochodziło na hale za te 30 zł.
|
|||
|
20-11-2010, 21:19
|
|||
|
|||
|
chłopaki piszcie petycje w tej sprawie...! albo poszukajcie sponsora. pan Grzesiek z okfensu na pewno nie odmówi...serio.
chodziło mi o pana Kozła |
|||
|
26-11-2010, 16:35
|
|||
|
|||
|
dobre
|
|||
|
27-07-2011, 20:34
|
|||
|
|||
|
Wykaz oświadczeń majątkowych za 2010 rok do opublikowania w BIP zgodnie z art. 24i ust.3 ustawy z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym /Dz.U z 2001r.,Nr 142, poz 1591 z późn. .zm/.
mOŻNA SOBIE WSZYSTKO PORÓWNAĆ Pani Pogodowa przebija wszystkich http://bip.lazy.pl/index.php?id=213&id2=123 te ostatnie są najlepsze kto wie gdzie P. Maciek nasz Burmistrz ma tą drugą posiadłość z domem? na Michałówku? hmm no tak na spalenisku za domem w lesie ogromne szambo jest więc komfort słaby... no cóż. fajna lektura |
|||
|
27-07-2011, 20:35
|
|||
|
|||
| RE: Oświadczenia majątkowe | |||
|
27-07-2011, 21:05
|
|||
|
|||
|
a takiemu byle prezesikowi nie macie czego wytknąć bo byście ich chyba pozjadali
tacy dyrektorzy czy kierownicy gówno przy nich zarabiają |
|||
|
31-07-2011, 12:25
|
|||
|
|||
|
czy wie ktoś jak wygląda nowy domek pana Burmistrza???
|
|||
|
21-08-2011, 22:55
|
|||
|
|||
|
17. Grzegorz Piłka - Dyrektor MOK w Łazach dlaczego oświadczenie tego pana jest niemożliwe do wyświetlenia??
Może czas poprawić ten błąd na stronie urzędu panie Łukaszu. przecież pan jest za to odpowiedzialny. Prawda? |
|||
|
22-08-2011, 11:05
|
|||
|
|||
|
U mnie to oświadczenie otwiera się bez problemu.
Wątek zamykam z uwagi na spam i brak umiaru we wklejaniu głupot i wiecznie tych samych żalów. Zaś zwielokrotnione linki z wątku usuwam, jako że kto będzie chciał sprawdzić oświadczenia wie dobrze, gdzie tego szukać. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc