|
Urzędnicy i pracownicy publiczni w Gminie
|
|
24-06-2010, 20:44
|
|||
|
|||
|
Urzędnicy i pracownicy publiczni w Gminie
Zachęcam do wypowiedzi na przedmiotowy temat.
|
|||
|
24-06-2010, 20:57
|
|||
|
|||
|
RE: Urzędnicy i pracownicy publiczni w Gminie
1. wiem Konradzie że jesteś zarobiony trzeba się wykazać od tego zalezy twoja przyszłość. owocnej pracy życze
2. mimo to dzięki za odpowiedzi, i za cierpliwość oraz wyrozumienie . 3.ja tylko zwracam na cząstke problemów nieraz błachych, nieraz nie, i prosze tylko o pozytywne myślenie, zaznaczam… 4, zamożny duchowo , moralnie i o finanse niemuszę zabiegać,a Ty jako osoba publiczna niepowinieneś się wstydzić swoich dochodów, o ile uczciwą pracą je zarobiłeś… masz sumienie, masz lusterko…myśl pozytywnie. 5.demokracjac hmmm tak włąśnie jest demokracja i piszę i mówie co uważam za stosowne, nie ja zapraszałem Jarka K, nie ja go ściskałem ,robiłem foty,OPROWADZAŁEM wchodziłem w dup…o ,ja iwiem kto, mam to na zdjęciach a co do admina, cóż pod waszym naciskem zamknie forum które ktoś czyta, dziadzio babunia itd. wiem ze jest to dla was niewygodne ale cóz…WY ROZDAJECIE KARTY6.normy moralne? mam dobry humor zapewniam Cie ![]() 7.wódki zapewniam cię że troszku piliśmy a co do kozy chchyba nie, chociasz? 8.krucjata jest przeciwko cwaniactwu,fermęt sam sie robi jak ktoś poprostu niemyśli i tyle. np. dyska do 24….brrr 9ściana od pierwszych dni była spiepszona na bank, widziałem , a reklamacje może udać się wykonac przed pierwszymi mrozami 2013 roku , co do monitoringu ,ok , paru pijaczków z piwkiem złapali,,, 10. Kondzio za tyle kaski to impra była by przednia 94423,97 to niezły dochód za 2008 rok, a Marcin może udzielić Ci kredytu jak już wszystko pójdzie on wie jak to zrobic na mały procent, specjalistaMOI DRODZY DAJMY SIĘ SZANTAŻOWAĆ EMOCJONALNIE POZDRAWIAM NORMALNYCH LUDZI |
|||
|
24-06-2010, 20:57
|
|||
|
|||
|
do bani to jest
|
|||
|
24-06-2010, 20:58
|
|||
|
|||
|
daję głowę że nikt tu niezagląda
|
|||
|
24-06-2010, 20:58
|
|||
|
|||
|
do bani jest śmiecenie
|
|||
|
24-06-2010, 20:59
|
|||
|
|||
| RE: Urzędnicy i pracownicy publiczni w Gminie | |||
|
24-06-2010, 21:02
|
|||
|
|||
(24-06-2010 20:44)Lukasz napisał(a): Zachęcam do wypowiedzi na przedmiotowy temat. Jeśli chodzi o urzędników to miałem problem niedawno załatwić sprawy w Wydziale Gospodarki Nieruchomościami, nikt nie wie ile płacić, co innego mówią kobity na górze, co innego kasjer, co innego kerowniczka. Totalna dezinformacja. |
|||
|
24-06-2010, 21:15
|
|||
|
|||
|
kondzio napisz coś
|
|||
|
24-06-2010, 21:27
|
|||
|
|||
|
25-06-2010, 22:42
|
|||
|
|||
|
Oczywiście potwierdzam Wydział nieruchomości to wydział do którego mam najwięcej zastrzeżeń, choć bywam tylko jeszcze w ewidencji działalności gospodarczej, dowodach i podatkach. Brak kompetencji, Pracownicy mówią co innego, a później kierownik co innego. Ja Sam pracuję w ludźmi, trudna praca .... ale bez przesady trochę kultury i znajomości przepisów, które was obowiązują.
|
|||
|
30-06-2010, 13:45
|
|||
|
|||
|
14-07-2010, 21:14
|
|||
|
|||
|
Powiem Ci jak to było z Twoimi burmistrzem K.
Ówczesny nauczyciel muzyki, zwrócił się do zarządu PiS w Zawierciu z prośbą o wstawiennictwo u wojewody żeby został komisarzem Łaz [po skazaniu prawomocnym wyrokiem sądu burmistrza Tadeusza Czopa, który przegrał sprawę z Rafałem Porcem z oskarżenia PRYWATNEGO - teraz już to nie może mieć miejsca bo można stracić mandat tylko po skazaniu z oskarżenia publicznego za UMYŚLNE przestępstwo]. PiS zgodził się po obejrzeniu pięknej teczki Macieja K. Zrobiono z Tadeusza Czopa komucha a z Macieja K. prawicowca, wiernego ideałom PiSu, gorliwego katolika. Jakiś czas później Maciej K. został komisarzem Łaz, a stąd już łatwa droga do wygrania wyborów w czym pomogło mu zrobienie z Tadeusza Czopa złodzieja i kryminalistę oraz złamanie ciszy wyborczej przez ludzi z jego otoczenia którzy w sobotę [dzień przed wyborami - cisza wyborcza] roznosili ulotki z programem Macieja K. i agitowali na jego rzecz. Warto przypomnieć, że w zamian za poparcie PiSu dla Macieja K. na komisarza obiecał on partii 30% kierowniczych stanowisk w urzędzie. PiS nie otrzymał ani jednego. Po wyborach Maciej K. zapomniał o zobowiązaniu. Skleroza w tak młodym wieku? Młodzieży nie martwcie się że Maciej K. jest zwolennikiem PiSu. To już przeszłość. Teraz jest popierany przez SLD. Szybko Macieju zmieniasz poglądy. Jak chorągiewka - z lewa do prawa [w tym przypadku z prawa do lewa]. We wszystkim taki zmienny jesteś? |
|||
|
14-07-2010, 22:25
|
|||
|
|||
|
Ale to już gdzieś było!
|
|||
|
15-07-2010, 15:47
|
|||
|
|||
|
15-07-2010, 19:36
|
|||
|
|||
|
19-07-2010, 10:04
|
|||
|
|||
|
11-01-2011, 19:06
|
|||
|
|||
|
Chciałabym pochwalić osobę odpowiedzialną za nowe godziny urzędowania urzędu, wreszcie będzie można coś załatwić nie tylko w poniedziałek, brawo, więcej takich pozytywnych decyzji.
|
|||
|
04-04-2011, 17:56
|
|||
|
|||
|
wypowiem się w skrócie. Pracuje w naszej GMINIE BANDA ZŁODZIEI I DECYDENTÓW (PRYWATNY ŁAZOWSKI FOLWARK!!!!)
|
|||
|
25-10-2011, 22:52
|
|||
|
|||
|
Proponuje aby kazdy z tych urzednikow pracowal za friko
"Wcześniej we wtorek Palikot oświadczył, że uposażenie, które jako posłowi będzie mu przysługiwało w najbliższych czterech latach, przekaże na cele społeczne." http://wiadomosci.onet.pl/kraj/klub-ruch...omosc.html |
|||
|
14-11-2011, 11:42
|
|||
|
|||
|
tadeusz czop przynajmniej inżynier, plany robi budowlane , ma głowę na karku a kaczyński nawet na fujarze zagrać nie umie
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

a co do admina, cóż pod waszym naciskem zamknie forum które ktoś czyta, dziadzio babunia itd. wiem ze jest to dla was niewygodne ale cóz…WY ROZDAJECIE KARTY