Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turniej w Rokitnie
28-06-2010, 07:19
Turniej w Rokitnie
witam

ja na naszego burmistrza nie będę głosował przy najbliższych wyborach bo ładnie mówi o sporcie na radach a na turniej międzynarodowy w rokitnie nie przyjechał nikt bo kasy nie dał
odpowiedz
28-06-2010, 08:56
RE: Turniej w Rokitnie
(28-06-2010 07:19)rokitniok napisał(a):  witam

ja na naszego burmistrza nie będę głosował przy najbliższych wyborach bo ładnie mówi o sporcie na radach a na turniej międzynarodowy w rokitnie nie przyjechał nikt bo kasy nie dał

biedacy są biedni....a radni bezradni

odpowiedz
28-06-2010, 10:18
Są inne ważniejsze i pilniejsze wydatki w Gminie niż turniej w Rokitnie,który cieszył by się raczej małym zainteresowaniem.
Zagłosuj na pana Zenona (jak będzie startował),wtedy co weekend będziecie mieli turnieje międzynarodowe.
odpowiedz
28-06-2010, 18:29
Mam niedosyt w tej materii i kilka pytań! Kto startował? Jaki efekt tej imprezy, szumnie nazwanej
międzynarodową? Kto zwyciężył? Warto poświęcić tej imprezie kilka słów!

odpowiedz
28-06-2010, 18:45
Z tego co ja wiem to wystąpił głównie Pan Głąb, który tak się naobiecywał i chciał naszarpać pieniązków na turniej a drużyn nie załatwił :-]

odpowiedz
28-06-2010, 23:41
(28-06-2010 18:29)Gość napisał(a):  Mam niedosyt w tej materii i kilka pytań! Kto startował? Jaki efekt tej imprezy, szumnie nazwanej
Rokitniok napisał,że na turniej nie przyjechał NIKT
odpowiedz
29-06-2010, 13:18
(28-06-2010 23:41)Lenka napisał(a):  
'Gość' pid='605' dateline='1277746156' napisał(a):Mam niedosyt w tej materii i kilka pytań! Kto startował? Jaki efekt tej imprezy, szumnie nazwanej
Rokitniok napisał,że na turniej nie przyjechał NIKT

heheheee dobre czyli p.głąb to tak jak się czyta ?

odpowiedz
01-07-2010, 10:57
jaki miedzynarodowy.... żadna drużyna z zagranicy nie startowała, chyba nawet żadna z poza powiatu....
no i to żałosne wpisowe 300zł od dzieci, żeby Pan Głąb (tak się w pełni pisze nazwisko tego pana głąba) miał za co pić wódkę przed w trakcie i oczywiście po turnieju Smile

odpowiedz
01-07-2010, 21:48
ale jazda , ale jazda, jak to Kuba wojewódzki w esce rock mówi ja się odcinam

odpowiedz
25-07-2010, 23:38
turniej międzynarodowy, hahaha ;d
miałem wątpliwą przyjemność w nim uczestniczyć .
były 4 drużyny:
KS Rokitno Szlacheckie (skład uzbierany z Łazowianki i młodych piłkarzy Rokitna)
JSP Warta Zawiercie
MKS Poręba
ii jeszcze ktoś, nie pamiętam, ale z okolicy.

dodam, że na turnieju (nie licząc piłkarzy, trenerów itd.) było koło 20osób . ;/ gdyby nie wiadomość od kumpla to nie miałbym pojęcia, że takowy turniej w ogóle się odbędzie .

odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS