|
blog Tadeusza
|
|
28-10-2010, 06:49
|
|||
|
|||
|
RE: blog Tadeusza
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
|
|||
|
28-10-2010, 14:47
|
|||
|
|||
|
Nie wprowadzałem ludzi w błąd.
Napisałem prawdę. Zgłoszenie wyborcze Tadeusza Czopa zostało przyjęte. Pozwól, że sam uznam, co jest warte napisania, a co nie. |
|||
|
28-10-2010, 15:38
|
|||
|
|||
(15-10-2010 16:33)marek.ziaja napisał(a): Przed chwilą rozmawiałem z Panią mecenas, wyrok we wtorek będzie na piśmie. Bzdurą jest to co piszecie. Nikt z was nie był na sali sądowej, a najlepiej wszystko wiecie. Panie Ziaja to tak na odświeżenie pamięci. Osobiście wyłożę kasę na wydrukowanie Pańskich kłamliwych wypowiedzi na forum ,i rozkleję przed wyborami .Niech wyborcy zobaczą na jakiego krętacza chcą oddac głos. (15-10-2010 13:25)marek.ziaja napisał(a): Chciałbym wszystkich Państwa poinformować, że Tadeusz Czop od dzisiaj zaczyna walkę o fotel burmistrza miasta i gminy Łazy. Sąd zmienił klasyfikacje czynu na - nieumyślne spowodowanie uszkodzenia ciała, dzięki czemu ma on prawo ubiegać się o fotel burmistrza miasta i gminy Łazy. |
|||
|
28-10-2010, 16:03
|
|||
|
|||
|
haha xd podstawowa zasada wyborcza ,,niewazne czy dobrze czy zle o tobie mowia wazne ze mowia'' ;d
|
|||
|
28-10-2010, 16:18
|
|||
|
|||
|
Czesc wszystkim!
Na wstępie zaznaczam ze nie jestem wyborcom. Mieszkam w Dąbrowie. Dobre dwie godzinki zajeło mi czytanie tego forum aby moc sie wypowiedziec. Znam Mareczka wiele lat, a ze doszly mnie sluchy ze startuje i publikuje co nieco na tym forum to zajrzalem. Znam go wiele lat jak wspomnialem. Poznalismy sie jeszcze w Hucie Katowice gdy byl moim przelozonym i powiem szczerze ze bylby dobrym radnym jesli mialby na to czas a nie jestem przekonany czy ma. Spokojny bezkonfliktowy facet, wzorowy maz i ojciec. Jaki przelozony-przemilcze bo bede nieobiektywny. Ma wade-PRACOHOLIK. Nie chce mu tym postem dawac niedzwiedziej przyslugi bo pochwaly ze strony czlonka SLD to niczym gwozdz do trumny. Wystarczy pochwal. Marek to tez czlowiek bezwzgledny i stanowczy ktory mimo wieloletniej znajomosci wyrzucil mnie z pracy gdy zawalilem. Poznalem Marka ze strony pracownik-szef a potem kolega-kolega wiec wiem jaki jest. Mozesz Marku uznac ze moja wypowiedz to 'zemsta' za wyrzucenie z firmy ale tak nie jest. Mowie im jak jest bo powinno to wiedziec.Czesc wszystkim! Moze jeszcze zajrze. Jacek Trochowiak |
|||
|
28-10-2010, 16:29
|
|||
|
|||
|
Rejestracja kandydatów na Burmistrza jest do kiedy drodzy rodacy bo jak na razie dwóch kandydatów widzę
I jak myślicie kto ma większe szanse ?
|
|||
|
28-10-2010, 17:24
|
|||
|
|||
|
Więcej niż widocznych dwóch kandydatów się najprawdopodobniej nie pojawi, choć nie jest to informacja oficjalna.
Ponadto Pan Marek opublikował nową wypowiedź: http://marekziaja.salon24.pl/244069,kons...g-wyborczy Panie Marku, kiedy były te konsultacje społeczne, wśród kogo i jak Pan o nich poinformował? |
|||
|
28-10-2010, 17:45
|
|||
|
|||
|
ja spokojnie popijam kawkę i popieram M.Kaczyńskiego.Na kraj oczywiście Ruch Poparcia - Janusz Palikot.
|
|||
|
28-10-2010, 18:03
|
|||
|
|||
(28-10-2010 17:24)Lukasz napisał(a): Więcej niż widocznych dwóch kandydatów się najprawdopodobniej nie pojawi, choć nie jest to informacja oficjalna. Dziwne o nic mnie nikt nie pytał, a przecież jestem mieszkanką Łaz od urodzenia Panie Marku. Pytałam, dzwoniłam do znajomych mieszkających blisko Pana i co? nic cisza, nikt nic nie wie. Mam wrażenie, że te konsultacje chyba się Panu śniły, albo marzyły. "Skończ waść, wstydu oszczędź" Pozdrawiam mgr Gumol |
|||
|
28-10-2010, 18:37
|
|||
|
|||
| RE: blog Tadeusza | |||
|
28-10-2010, 19:17
|
|||
|
|||
|
a ja ten biuletyn wlasnie ze skrzynki wyjalem xd i jestem fajny! ludzie - jakie buraki z was. Przeciez to jest tylko piekna nazwa zeby pewnie przez kase nie musialo przechodzic i nie musiala byc na to faktura. ;] a mareczek moze je w sypialni z zona przeprowadzal xd
|
|||
|
28-10-2010, 19:30
|
|||
|
|||
(28-10-2010 19:17)Gość napisał(a): a ja ten biuletyn wlasnie ze skrzynki wyjalem xd i jestem fajny! ludzie - jakie buraki z was. Przeciez to jest tylko piekna nazwa zeby pewnie przez kase nie musialo przechodzic i nie musiala byc na to faktura. ;] a mareczek moze je w sypialni z zona przeprowadzal xd Podziel się :-P |
|||
|
28-10-2010, 20:49
|
|||
|
|||
|
Witam.
Przeczytałem o tych pseudokonsultacjach pana Marka.Mam takie wrażenie że Pan Marek zgapił ten swój program z konkurencji czyli Komitetu Piękni i Odważni.To są wymysły Pana Tadka Cz.szachiści i inni. Panie Marku na to co Pan chce obiecać mieszkańcom Łaz to bajka, jako dobrze poinformowany gość powinien Pan sobie zdać sprawę że braknie Panu na to kasy,no! chyba że jako bisnesmen wyłoży pan co nieco i będzie Pan takim lokalnym filantropem.Ale ja jako miszkaniec Terenów Wiejskich będę głośno krzyczał NIE,NIE!!!!!! Wystarczy kasy wyłożonej na Pseudo Miasto,Weźcie się wkońcu do roboty,pan chciałby się bawić za pieniądze wszystkich,organizować wyścigi kolarskie razem z Panem Czopem i Hofmanem płacić z kasy gminy jakimś rowerzystom, a głupi strażacy niech stoją cały dzień za bułkę i wodę ku uciesze mieszczuchom,fajnie co? Jako strażak muwię stanowczo nie!!!! Niech Pan sobie poszuka innych głupców.Jeżeli pana sąsiedzi nabiorą się na Pana gadkę to współczuję, O wydawanej kasie na te wyścigi można długo opowiadać wystarczy zapytać tych którzy byli blisko, niech Pan Hofman opowie kogo popiera, i dlaczego tak bardzo mu zależało na wznowieniu tej imprezy. Pozdrawiam. |
|||
|
28-10-2010, 21:09
|
|||
|
|||
|
Oświadczamy że nasz manifest jest w całości wymyślony przez nas, odcinamy się stanowczo od Pana Marka Ziaji. Zapraszamy wszystkich chętnych oraz w szczególności wszystkich kandytatów w tegorocznych wyborach na DARMOWĄ GROCHÓWKĘ WYBORCZĄ (narazie bez alkoholu nie stać nas ,narazie) która będzie rozdawana na imprezie w MOK w sobotę od 21.00.
Pozdrawiam wszystkich LAZY HERO. |
|||
|
28-10-2010, 21:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2010 19:04 przez estral.)
|
|||
|
|||
|
Kochani, wszystko da się zrobić, tylko trzeba mieć na to odpowiedni sposób.
W większości moje plany są dużo bardziej realne niż wam się wydaje. W mojej dotychczasowej pracy spotkałem wielu niedowiarków, którzy twierdzili "nie da się", którym musiałem udowadniać, że jednak "da się, tylko trzeba chcieć". Łazy mają duże, piękne, a zarazem niezagospodarowane tereny, który wystawione na sprzedaż zainteresowałyby niejednego biznesmena. Skoro gmina z nich nie korzysta, dlaczego na nich nie zarobić, a przy tym stworzyć coś atrakcyjnego dla mieszkańców? Basen, który przynosi straty. Cóż, osobiście jestem przeciwnikiem, aby gmina gospodarowała takimi obiektami. W polskiej cały czas występuje pojęcie "Nabrać jak najwięcej dla siebie", lewe przetargi, zatrudnianie znajomych etc. Są to kwestie, na które prywatny przedsiębiorca by sobie nie pozwolił. Czy gmina próbowała sprzedać obiekt przynoszący straty? Nie wiem. Jeśli nie, uważam, że powinna poszukać inwestora. Dlaczego? Po 1. dlatego, że w ten sposób pozbyła się kamienia ciągnącego w dół. Po 2. Prywatny inwestor obniżyłby koszty wejścia na basen, aby przyciągnąć nowych klientów [ceny są zbyt wysokie i to nie podlega dyskusji]. A tak na marginesie, czy uważacie, że wszyscy pracownicy basenu są potrzebni? Ja uważam, że jest ich zbyt wielu. Dopisek moderatora: usunąłem powtórzoną treść posta |
|||
|
28-10-2010, 21:44
|
|||
|
|||
|
a może łukaszku vel mareczku zacząłbyś odpowiadać na pytania zamiast mydlić oczy tymi wypocinami brzmiącymi identycznie jak wypociny tadka bez "inż" na końcu?
|
|||
|
28-10-2010, 21:52
|
|||
|
|||
|