Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blog Tadeusza
29-06-2010, 20:27
blog Tadeusza
http://www.tadeuszczop.salon24.pl/195739,dobry-bo-mlody

czy mi się zdaje czy Pan Kandydat się wybiela? Angel
29-06-2010, 23:08
RE: blog Tadeusza
Nie,siebie to on już nigdy nie wybieli,przynajmniej w moich oczach,
natomiast obecnego Burmistrza oczernia.
Jeśli pan Tadeusz uważa,że wielu ludzi głosujących na M.Kaczyńskiego kierowałao się tym,że pięknie gra na pianinie,to uważa nas za ciemnogród!
Może się pochwali pan Tadeusz swoimi osiągnięciami przez 12 lat swojej władzy?
Powtarzam 12 lat!!!
Chętnie poczytam w wolnej chwili.
Łatwego zadania to My nie mamy z panem,panie Tadeuszu.
Nie podkładaj pan kłód pod nogi Panu Maćkowi i będzie dobrze!
I kogo pan zwoła do bojkotu tych wyborów?Sobie podobnych?
Z całym szacunkiem,niech pan sobie odpuści.
Czas pana już minął.
Z poważaniem - Lenka.
30-06-2010, 09:58
chłopie ty to juz naprawde nie masz co robić??? ty sie weż za porządki na Młynku skoroś radny widziałęs te dziury na drogach zarośnięty plac zabaw a nie blog pisac......

30-06-2010, 11:05
czopek to teraz gdzieś na folwarku mieszka chyba

30-06-2010, 15:00
Wink RE: blog Tadeusza
A ja popieram Tadzia i zachęcam wszystkim żeby na niego głosowali jeśli wystartuje.. Exclamation za niego przynajmniej i turnieje szachowe były i zawody piłkarskie i turnieje sztuk walki a teraz jest czarna dziura Confused
30-06-2010, 15:02
(30-06-2010 15:00)sebek napisał(a):  A ja popieram Tadzia i zachęcam wszystkim żeby na niego głosowali jeśli wystartuje.. Exclamation za niego przynajmniej i turnieje szachowe były i zawody piłkarskie i turnieje sztuk walki a teraz jest czarna dziura Confused

Ta, a najlepsze jest to, że mu się robi wyrok w sądzie właśnie ....

30-06-2010, 15:12
A wiesz o co chodziło w tej sprawie w sądzie? Tak krytykujesz chłopa a nie wiesz czy wygrał sprawę czy przegrał..Confused Ja też nie wiem, a chętnie bym się dowiedział.Huh
30-06-2010, 15:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2010 15:44 przez Lukasz.)
(30-06-2010 15:00)sebek napisał(a):  A ja popieram Tadzia i zachęcam wszystkim żeby na niego głosowali jeśli wystartuje.. Exclamation za niego przynajmniej i turnieje szachowe były i zawody piłkarskie i turnieje sztuk walki a teraz jest czarna dziura Confused

jak w dupie

30-06-2010, 15:25
Portal jest ogólnodostępny i każdy powinien mieć swobodę wypowiedzi na nim, a nie tylko zwolennicy burmistrza Kaczyńskiego i podległych mu urzędników. Żyjemy w demokratycznym kraju, w którym obowiązuje wolność słowa.
30-06-2010, 15:39
(30-06-2010 15:12)sebek napisał(a):  A wiesz o co chodziło w tej sprawie w sądzie? Tak krytykujesz chłopa a nie wiesz czy wygrał sprawę czy przegrał..Confused Ja też nie wiem, a chętnie bym się dowiedział.Huh

Wiem o co chodziło i wiem, że przegrał któryś raz, bo sparwę przedłuża jak najdłużej może, a traci prawo do bycia takim burmistrzem w momencie uzyskania wyroku prawomocnego.

30-06-2010, 15:43
to że były jakieś turnieje to bardziej zasługa ówczesnego dyrektora mok, który natomiast robił tylko to i festyny dla moherów

30-06-2010, 16:00
A o co chodziło w sprawie? Podziel się wiedzą. Dodgy
On został pozwany czy on kogoś pozwał?
Kto w tej sprawie występował?

30-06-2010, 18:04
a ja bede glosowac na tadka bo to swoj chlop

30-06-2010, 18:23
Po pierwsze nie szykuje, bo już ma wyrok(i). Jego linią obrony było pozywanie stron przeciwnych (jako On oraz jako Urząd Miasta i Gminy) jednak wszystkie te sprawy zostały umorzone i wygłupił się jako osoba i wystawił na pośmiewisko Urząd Miasta i Gminy (nawet wojewoda był przeciwny jego "wygłupom"). Aktualnie dostał kolejny wyrok, jednak jeszcze jest nieprawomocny, dlatego pewnie będzie się po raz milionowy odwoływał aby tylko jak najdłużej przedłużyć trwanie postępowanie (już tak przedłuża niektóre sprawy blisko dekadę, a to chory, a to sprawy służbowe itp itd:/)
Zresztą jak jest taki czysty niech zamieści ksero z wypisu o niekaralności (jednak w tym przypadku o karalności). Zresztą wystarczy przypomnieć sobie w jakich okolicznościach oddawał swój stołek...bo musiał.
30-06-2010, 20:33
Większosc w tym ja nie wie w jakich okolicznosciach musial ,,oddawac stolek'' jak to kolega wyzej napisal. Chetnie wszyscy przeczytamy. Konkrety kropa konkrety. Huh

30-06-2010, 20:59
Kolega Kropa coś mi pachnie wysoką osobistością w urzędzie, bądź w któreś z jednostek organizacyjnych. Exclamation
Brak obiektywizmu kolego.
Możesz przytoczyć jakieś konkrety?
Jakie sprawy? [bo mówisz kolego w l.m.]
O co w nich chodziło?
Kiedy miały miejsce?
Kto w nich występował?
Przypomnę, że zgodnie z kodeksem karnym, dopóty dopóki wyrok sądu nie jest prawomocny, nie ma wyroku, pozwany jest NIEWINNY.
Ale wybaczam Ci tą gafę kolego, tak jak Bronek Komorowski zapomniał, że Norwegia to nie jest członkiem Unii Europejskiej, tak Ty mogłeś zapomnieć o takim 'szczególe'.
30-06-2010, 21:26
nie jest niewinny tylko
SKAZANY NIEPRAWOMOCNIE
co znaczy tyle ze jest skazany i ma możliwość odwołania się do wyższej instancji
natomiast na pewno nie znaczy ze jest niewinny

sprawy są dwie:
o pobicie i o przekroczenie uprawnień

jesli chodzi o okoliczności opuszczenia "stołka" po dwunastu latach to chodziło o wyrok w sprawie o pobicie szefa wspólnoty mieszkaniowej p. Konarskiego
(sąd uznał że Tadzik rwał się z pięściami, komu pasuje taki burmistrz to jego sprawa)

i niech tu sebek nie p.... ze to znaczy niewinny bo wlasnie taki nieprawomocny wyrok wystarczy ze nie mógł byc dalej burmistrzem
narka Smile

30-06-2010, 21:42
Mijasz sie kolego z prawdą.. musiał zrzec się mandatu ze wzgledu na przegrany proces z oskarzenia prywatnego z panem porcem redaktorem gazety 'obserwator' bliskiego kolegi macieja kaczynskiego.. czy rafal porc zostal podstawiony przez kaczynskiego zeby tadeusza sprowokowac i zeby ten zrzekl sie mandatu a kaczynski wszedl na miejsce komisarza zostawiam do waszej oceny..

30-06-2010, 21:48
TazzHuhHuh To pobił czy rwał się z pięściami [tryb niedokonany] Huh
Nie można skazać kogoś za czyn który chciał zrobić a nie zrobił. Huh

30-06-2010, 21:57
p.Maciek niby jest nauczycielem a w porownaniu do inżyniera Czopa nie robi nic dla młodzieży.. w poprzednich wyborach mając 19 lat zagłosowałam na kaczynskiego,teraz już tego bledu nie zrobie..zresztą wszyscy moi znajomi mysla tak samo;>

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS