Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drugi bankomat
16-03-2009, 18:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2009 18:12 przez Lukasz.)
Drugi bankomat
Przyznam szczerze, że troszkę rozczarowany jestem tym, że drugim bankomatem w Łazach będzie bankomat BS Łazy. Będzie się znajdował (a w sumie już się znajduje) przy wejściu do MOK.

Choć do banku nic nie mam, myślę, że dużo bardziej przydałby się nam bankomat EURONET.

Co na ten temat uważacie?

A jeśli chodzi o Euronet - może by tak napisał każdy tu: http://www.euronetpolska.pl/kontakt.xml ? Smile
odpowiedz
16-03-2009, 19:31
RE: Drugi bankomat
Nie BS Łazy tylko ŚBS czyli Śląski Bank SPółdzielczy ;-)
Uważam, że drugi bankomat się przyda, mam nadzieję, że nie będzie cyrków jak z dotychczasowym bankomatem. No i menele nie będą pod nim spać ;-)
odpowiedz
17-03-2009, 10:59
On mi wygląda jak by miał założoną nakładkę do kopiowania kart Wink
Ale przynajmniej nie będzie już problemu z tym że brakło kasy Smile
odpowiedz
22-03-2009, 19:36
Faktycznie, przydałby się bankomat bardziej "znanej" firmy, coś w stylu Euronet, Cash4You albo BZ WBK
odpowiedz
27-03-2009, 11:11
(17-03-2009 10:59)drirr napisał(a):  On mi wygląda jak by miał założoną nakładkę do kopiowania kart Wink

Fakt, że trochę nietypowo wygląda ta szczelina na kartę, ale może dlatego,
by zwrócić uwagę klienta, gdzie powinien kartę wsunąć ;-)
Poza tym bankomat działa bezproblemowo :-)
odpowiedz
29-06-2010, 13:33
ale fakt że innej firmy bankomat by się przydał jeszcze

odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS