|
Czy admin tego portalu jest stronniczy?
|
|
12-07-2010, 10:44
|
|||
|
|||
|
Czy admin tego portalu jest stronniczy?
Czy uważacie tego pana za stronniczego gościa ? Może ktoś się wypowie!
|
|||
|
12-07-2010, 13:26
|
|||
|
|||
|
RE: Czy admin tego portalu jest stronniczy?
Uważam, że to temat na hydepark, nie jest w żaden sposób związany z gminą
|
|||
|
12-07-2010, 13:38
|
|||
|
|||
| RE: Czy admin tego portalu jest stronniczy? | |||
|
12-07-2010, 14:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2010 14:20 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
(12-07-2010 13:38)Bad napisał(a): oczywiście wszechmocny zniesmaczony...cóż Nie jestem zniesmaczony, ale każda inteligentna osoba widzi jak bardzo ten temat jest wspólny z działem pt. "Nasze sprawy i problemy" ;-) Druga sprawa - ten portal nie jest w żaden sposób oficjalny. Jeśli uważasz, że jestem w jakikolwiek sposób stronniczy bo wycinam wulgarne wypowiedzi i Twoje gorzkie żale, których nie potrafisz w żaden sposób zgrupować w jedno miejsce tylko siejesz po całym forum, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie, abyś założył własne forum czy serwis i tam utrzymywał swój śmietnik, ja tu śmietnika nie chcę. A skoro to jest dla Ciebie takie trudne do zrozumienia to j/w
|
|||
|
12-07-2010, 14:38
|
|||
|
|||
(12-07-2010 14:17)Lukasz napisał(a):'Bad' pid='817' dateline='1278938294' napisał(a):oczywiście wszechmocny zniesmaczony...cóż Cóż, tego forum niestety i tak prawie nikt nie czyta, słaba frekfencja słabe zainteresowanie naszymi sprawami, nawet nie przemawia nic ludziom że to jest forum nieoficjalne czyli jakie ? czyli takie na którym można dać prztyczka w nos komuś kogo sie nie lubi, ale niestety jeżeli ten prztyczek sie tyczy wszechmocnym Konrada ,czy Piłeczki czy Macieja wszechmocnego oooo!!!! to już niewolno bo to jest forum wielkiego Admina nieoficjalnego. Żałosne. i poprostu stronnicze. A na własne forum oficjalne przyjdzie czas. I mogę Cię zapewnić ze bez przyczyny nie śmiecę. Chcę zwrócić tylko uwagę na niektóre aspekty aspołeczne czyli porostu mam dość prywaty, złodziejstwa,cwaniactwa, obłudy itd. i czy będe pisał w tym dziale czy w innym dla Ciebie i innych jestem poprostu niewygodny. Więc co wiem i co zaobserwuje będe się dzielił swoimi spostrzeżeniami na bieżąco, oczywiście nawet najmniej błachymi żeczami typu ,, nieposprzątane zeszłoroczne sztuczne ognie które ponad rok gniły nad zalewem. Niby błachostka ale jak że ważna dla np: wędkarzy. |
|||
|
12-07-2010, 15:07
|
|||
|
|||
(12-07-2010 14:38)Bad napisał(a): Cóż, tego forum niestety i tak prawie nikt nie czyta, słaba frekfencja słabe zainteresowanie naszymi sprawami, nawet nie przemawia nic ludziom że to jest forum nieoficjalne czyli jakie ? czyli takie na którym można dać prztyczka w nos komuś kogo sie nie lubi, ale niestety jeżeli ten prztyczek sie tyczy wszechmocnym Konrada ,czy Piłeczki czy Macieja wszechmocnego oooo!!!! to już niewolno bo to jest forum wielkiego Admina nieoficjalnego.Co do zainteresowania to g... wiesz o tym jak ono wygląda, więc i g... powinieneś mieć do powiedzenia ![]() Jeśli masz zamiar podważać statystyki do których dostęp mam ja, a nie Ty, to sobie lepiej odpuść bo Cię w każdej chwili mogę cyferkami zgasić ![]() Jeśli zaś chodzi o cenzurę to nie usunąłem ani jednego posta, który nie łamał prawa i był w odpowiednim miejscu, więc przestań do mnie skakać, wyjdź na ogród, ładna pogoda jest, więc sobie poskakaj (12-07-2010 14:38)Bad napisał(a): Żałosne. i poprostu stronnicze. A na własne forum oficjalne przyjdzie czas. I mogę Cię zapewnić ze bez przyczyny nie śmiecę. Chcę zwrócić tylko uwagę na niektóre aspekty aspołeczne czyli porostu mam dość prywaty, złodziejstwa,cwaniactwa, obłudy itd. i czy będe pisał w tym dziale czy w innym dla Ciebie i innych jestem poprostu niewygodny.Niewygodny jesteś, bo śmiecisz. Jeśli wszystko będziesz umieszczał tam gdzie powinieneś to nikt na Ciebie złego słowa nie powie. A skoro Ci to nie odpowiada to przecież możesz założyć własne forum i krowy tam paść nawet, niech srają gdzie popadnie ![]() (12-07-2010 14:38)Bad napisał(a): Więc co wiem i co zaobserwuje będe się dzielił swoimi spostrzeżeniami na bieżąco, oczywiście nawet najmniej błachymi żeczami typu ,, nieposprzątane zeszłoroczne sztuczne ognie które ponad rok gniły nad zalewem. Niby błachostka ale jak że ważna dla np: wędkarzy.Dla mnie osobiście są to bardzo ważne rzeczy, ale jak widzę Twoje posty tak prócz pyszczenia na mnie i na Konrada nie widziałem nic rzeczowego, a na pewno nie na swoim miejscu. |
|||
|
12-07-2010, 15:35
|
|||
|
|||
|
Adminie wielki masz problem ze sraniem i gównem. Niesmaczne to jest co piszesz.Używaj innych słów błagam
Jeśli zaś chodzi o cenzurę to nie usunąłem ani jednego posta, który nie łamał prawa i był w odpowiednim miejscu, więc przestań do mnie skakać, wyjdź na ogród, ładna pogoda jest, więc sobie poskakaj Zamknołes pewien temat , nie usunołes. Musiało boleć, ja to rozumiem jak kumpla pomawiają, ale jezeli to prawda? zadałeś sobie to pytanie? Jesteś pewien na 100% że to pomówienie? |
|||
|
12-07-2010, 15:43
|
|||
|
|||
|
Hmm, sraczka ludzka rzecz, więc nie rozumiem, o co chodzi
|
|||
|
12-07-2010, 15:59
|
|||
|
|||
|
12-07-2010, 19:24
|
|||
|
|||
(12-07-2010 15:07)Lukasz napisał(a):'Bad' pid='822' dateline='1278941898' napisał(a):Cóż, tego forum niestety i tak prawie nikt nie czyta, słaba frekfencja słabe zainteresowanie naszymi sprawami, nawet nie przemawia nic ludziom że to jest forum nieoficjalne czyli jakie ? czyli takie na którym można dać prztyczka w nos komuś kogo sie nie lubi, ale niestety jeżeli ten prztyczek sie tyczy wszechmocnym Konrada ,czy Piłeczki czy Macieja wszechmocnego oooo!!!! to już niewolno bo to jest forum wielkiego Admina nieoficjalnego.Co do zainteresowania to g... wiesz o tym jak ono wygląda, więc i g... powinieneś mieć do powiedzenia (12-07-2010 15:59)Gość napisał(a):'Bad' pid='846' dateline='1278945314' napisał(a):Zamknołes pewien temat , nie usunołes. Musiało boleć, ja to rozumiem jak kumpla pomawiają, ale jezeli to prawda? zadałeś sobie to pytanie? Jesteś pewien na 100% że to pomówienie? dla mnie rzeczowe sa fakty |
|||
|
12-07-2010, 22:17
|
|||
|
|||
|
Bad,ty nawesz nie masz pojęcia jakie to forum ma zainteresowanie,
wyjdź czasem do ludzi,porozmawiaj,a twoje oczy szeroko zamknięte ci się otworzą. ______________________________________________________________________________ Cytuję: "Chcę zwrócić tylko uwagę na niektóre aspekty aspołeczne czyli porostu mam dość prywaty, złodziejstwa,cwaniactwa, obłudy itd. " Bad ,ujawnij się,kilka transparentów "na Łazach" typu: STOP PRYWACIE!,STOP ZŁODZIEJSTWU!,STOP CWANIACTWU!,jakaś lista z podpisami przeciw urzędasom i radnym bezradnym,stworzysz większe grono sprawiedliwych i może jakoś naprawisz to nasze miasto Łazy. |
|||
|
14-07-2010, 21:12
|
|||
|
|||
|
banuje na całego
|
|||
|
15-07-2010, 06:40
|
|||
|
|||
|
15-07-2010, 18:16
|
|||
|
|||
|
Ja sądzę po przeanalizowaniu wpisów że jest stronniczy. Myślę że może kiedyś się ocknie,i będzie rzetelniej i bardziej niezależnie prowadzić to forum. Czego życzę jemu i wszystkim forumowiczom.
|
|||
|
15-07-2010, 22:36
|
|||
|
|||
|
16-07-2010, 20:54
|
|||
|
|||
|
czyli wielka ściema Łazowska popleczników Burmistrza, i jego podopiecznych
|
|||
|
16-07-2010, 23:08
|
|||
|
|||
|
19-07-2010, 10:09
|
|||
|
|||
(16-07-2010 23:08)Lukasz napisał(a):'Gość' pid='1009' dateline='1279310041' napisał(a):czyli wielka ściema Łazowska popleczników Burmistrza, i jego podopiecznych dokładnie ! szkoda. Przydała by się jakas nowa niezależna krew. Stronniczość niepopłaca. Im wyżej zajdziesz tym mocniej spadniesz |
|||
|
19-07-2010, 13:40
|
|||
|
|||
|
19-07-2010, 13:59
|
|||
|
|||
|
mam, a malutkim dowodem jest ban dla ,,uśmiechu,, i bada,którzy bardzo nalatują na twoja stronniczość
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc