Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulica Konstytucji 3 Maja
10-10-2010, 23:32
RE: Ulica Konstytucji 3 Maja
no dobra ale kto wydał zgodę na taki projekt?na ten bubel ?

odpowiedz
10-10-2010, 23:33
No tu na forum na pewno to pisał Smile
odpowiedz
10-10-2010, 23:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-10-2010 23:35 przez KonradK.)
mam gdzieś zdjęcie tego ogłoszenia ale nie będę tutaj Tadeuszowi robił reklamy bo go troszkę nie lubię Smile
zgodę wydał ten co zamawiał projekt i potem go przyjął i rozliczył czyli pozwolił zapłacić czyli w tym wypadku Tadeo, sam się przecież tym szczyci
odpowiedz
10-10-2010, 23:35
najbardziej boli że ktoś to zatwierdził,i niepowstrzymał tego bubbla
napewno ktoś w urzedzie Łazy widział co się świeci

odpowiedz
10-10-2010, 23:40
no cóż nie znam się, myślę Bad że Ty tez do końca nie jesteś inżynierem transportu drogowego, miejmy nadzieję, że jak już się zrobi do końca to będzie to jakiś sens i logikę miało... staram się nie wypowiadać na tematy o których nie mam zielonego pojęcia, w przeciwieństwie do Ciebie
odpowiedz
10-10-2010, 23:44
(10-10-2010 23:40)KonradK napisał(a):  no cóż nie znam się, myślę Bad że Ty tez do końca nie jesteś inżynierem transportu drogowego, miejmy nadzieję, że jak już się zrobi do końca to będzie to jakiś sens i logikę miało... staram się nie wypowiadać na tematy o których nie mam zielonego pojęcia, w przeciwieństwie do Ciebie

Konrad a kierowcą jesteś i nie wiesz?czy nie chcesz wiedzieć?zapewne niechcesz...a ja powtarzam jak wcześniej pisałem cofnij sie i poczytaj....

odpowiedz
11-10-2010, 16:57
Ja jestem ciekaw, kiedy się ten slalom gigant na 3-go Maja wreszcie skończy, bo zaczyna mnie to irytować Undecided
odpowiedz
11-10-2010, 17:41
(11-10-2010 16:57)estral napisał(a):  Ja jestem ciekaw, kiedy się ten slalom gigant na 3-go Maja wreszcie skończy, bo zaczyna mnie to irytować Undecided

oj nieprędko zapewne bo to wykonawca z pod budki z piwem, przetarg wygrał, ale termin ma w duszy.

odpowiedz
11-10-2010, 18:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2010 18:14 przez estral.)
Oby nie rzeźbili tego asfaltu jak w Ogrodzieńcu Dodgy
odpowiedz
11-10-2010, 18:22
będą głaby płacić kary! za terminy

odpowiedz
31-10-2010, 10:51
miałem przyjemność jechać nową drogą a raczej nową nawierzchnią na ulicy Konstytucji.Nasuwa mi się pytanie.Czy jest jakiś nadzór nad wykonywaniem prac i odbiorem inwestycji?
Dlaczego studzienki są pozapadane !!!, dlaczego są tak znaczne nierówności na łączeniu asfaltów!!!!, na Boga...
ta droga ma parę dni...a ma służyć lata.!!!
nie pozwólcie na fuszerke puki czas
NIE POZWÓLCIE !!!!!!!!!!!!!!

odpowiedz
31-10-2010, 13:28
Bad, którym odcinkiem jechałeś?
Na odcinku Autoserwis "na rogu" ~ Rondo Czopa, jest nawet znośnie.
odpowiedz
31-10-2010, 17:39
Łukasz jechałem od autoserwisu w stronę kościoła, czy to tam jest to słynne rodo czopa?
owszem znośnie jest... ale nietoleruję jako kierowca obniżonych studzienek, i złego poł ączenia asfaltów. Zwróć uwagę na kwestię prestiżu tej drogi.Uważam że jest nedopuszczalne aby ktoś odebrał ją w takim stanie. Czy można u nas w gminie egzekwować żetelność. Słowo znośnie interprtuje jako byle jak. wybacz. Uważam że na przełomie wyborów ktoś umyjre ręce i pozostanie taki bubel.Ja się na to nie godzę!

odpowiedz
31-10-2010, 19:01
Nie wiem, droga chyba nie została jeszcze odebrana.
odpowiedz
31-10-2010, 19:25
Zgadzam się z Badem. Droga jest źle zrobiona: złe połączenia, nierówności, no i jakość materiału ... Wydaje mi się, że bardzo szybko zrobią się koleiny. Na początku myśłałam, że jeszcze jedna nawierzchnia przyjdzie wyrównująca, ale na to się nie zanosi. Totalne partactwo. I ktoś z urzędu odpowiedzialny za tą inwestycję powinien mocno interweniować!!! Przecież to są nasze pieniądze!!! Ciągle słyszę, że Jesteśmy biedną gminą, reprezentują nas tacy a nie inni radni (czyli beznadziejni, wg mojej oceny Smile), to jeszcze wykonawcy, którzy żyją m.in. z naszych pieniędzy traktują nas nie poważnie!!! HELP!!!
odpowiedz
31-10-2010, 19:52
Poszły dwie warstwy na odcinku od serwisu samochodowego do gory, w stronę rokitna.
A nadzorem zajmuje się PZD Zawiercie.
odpowiedz
31-10-2010, 20:45
(31-10-2010 19:25)Z_K napisał(a):  Zgadzam się z Badem. Droga jest źle zrobiona: złe połączenia, nierówności, no i jakość materiału ... Wydaje mi się, że bardzo szybko zrobią się koleiny. Na początku myśłałam, że jeszcze jedna nawierzchnia przyjdzie wyrównująca, ale na to się nie zanosi. Totalne partactwo. I ktoś z urzędu odpowiedzialny za tą inwestycję powinien mocno interweniować!!! Przecież to są nasze pieniądze!!! Ciągle słyszę, że Jesteśmy biedną gminą, reprezentują nas tacy a nie inni radni (czyli beznadziejni, wg mojej oceny Smile), to jeszcze wykonawcy, którzy żyją m.in. z naszych pieniędzy traktują nas nie poważnie!!! HELP!!!

Jak slyszę takie bzdury to kiczowate filmy amerykańskie mi się przypominają. Oni zyja z naszych podatków, z naszych pieniędzy itd, itp. A co Panienko zrobiłaś dla tej gminy. Wszyscy nie są zadowoleni z władz miasta i gminy a pewnie Ty nie glosowałas. Wkurza mnie taki stosunek roszczeniowy do wszystkiego charakterystyczny dla ludzi którzy są bardzo ciency, zazwyczaj na niczym sie nie znaja (bo to paniusio droga powiatowa i powiatowy zarząd dróg jest odpowiedzialny za inwestycję a nie nasz urząd) i przeprowadzili się z wielkiego miasta np Dabrowy czy sosnowca na łazowską prowincje i myślą że tutaj tacy tępi i niewykształceni ludzie pracują i żyja a oni (tylko w ich ,mniemaniu) są the best. Śmiech na sali. Żeby zabierać głos trzeba się choć troszkę na danej tematyce znać. Do szkoly paniusio haha

odpowiedz
01-11-2010, 10:08
ja tylko zwracam grzecznie uwagę na problem, nie wiem kto odpowiada za tą inwestycję ale myślę że w urzędzie Łazy z pewnością jest taka osoba, więc bardzo bym prosił o podanie na nią jakiegoś namiaru.kolejna warstwa asfaltu niczego nie zmieni włazy kanalizacyjne będą jeszcze głębsze.co do jakości asfaltu trudno ocenić gołym okiem, trzeba by laboratoryjnie, ale czas pokaże, czy po roku będą koleiny, dziury i kto wie co jeszcze, z podbudową drogi też wszystko wyjdzie w praniu...cóż, zobaczymy

odpowiedz
01-11-2010, 10:14
Pojeździmy zobaczymy. Może przed zimą zdążą wylać wszystko co jest do wylania, bo inaczej ta droga się będzie dla traktorów nadawała a nie dla samochodów Dodgy
odpowiedz
01-11-2010, 12:06
(01-11-2010 10:14)estral napisał(a):  Pojeździmy zobaczymy. Może przed zimą zdążą wylać wszystko co jest do wylania, bo inaczej ta droga się będzie dla traktorów nadawała a nie dla samochodów Dodgy

ale choćby nawet zdążyli zwróciłeś uwagę na włazy kanalizacyjni, o połączeniu jednego odcinka lanego asfaltu z drugim nie wspomnę

odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS