|
Ulica Konstytucji 3 Maja
|
|
18-11-2010, 13:44
|
|||
|
|||
|
RE: Ulica Konstytucji 3 Maja
Nasza Gmina naprawde może dobrze wyglądać na tle innych ale jak przestanie wszystko realizować tanim kosztem- a z tego co widze(nowe rondo k. Kościoła)-tak sie dzieje. Wiem że to sprawa PZD ale "nasi" radni powinni tego dopilnować. W końcu nie są tylko od tego , żeby wypić kawkę na sesji i dostać za to kase do portfela. Pare dni temu był poprawiany asfalt na ul. Tuwima, który był kładziony dwa tygodnie wcześniej. Czy trzeba to komentować!!! A miała być druga Irlandia...
|
|||
|
18-11-2010, 16:16
|
|||
|
|||
|
ponawiam pytanie.........!!!
Jechałeś już? jak oceniasz wykonanie tej drogi? miałem okazje jechać nową nawierzchnią w Niegowonicach oczywiście mam na myśli Niegowoniczki, i stwierdzam ze tam asfat wykonany jest profesjonalnie. Myślę że jednak ktoś kompetentny udzieli jakich kolwiek wyjaśnień , co w związku z partactwem jakie ma miejsce w Łazach przy wykonaniu drogi a raczej nawierzchni , czy jest w stanie ktoś mi ODPOWIEDZIEĆ ALBO CHOCIAŻ DAĆ NAMIAR NA DOZÓR LUB ODBIORCÓW TEJ INWESTYCJI???. panie Łukaszu czy pomoże mi pan tylu was kandyduje ponownie, czy jest ktoś kto może zabrać głos!!!!!!!!!! |
|||
|
19-11-2010, 16:30
|
|||
|
|||
|
CZY ODPOWIE MI KTOŚ KOMPETENTNY NA MOJE PYTANIA PRZED CISZĄ WYBORCZĄ ???
|
|||
|
20-11-2010, 11:36
|
|||
|
|||
| RE: Ulica Konstytucji 3 Maja | |||
|
20-11-2010, 21:22
|
|||
|
|||
|
może ktoś po wyborach da radę?Łukasz zdobyłbyś nr telefonu do nadzoru robót i odbiorców.
|
|||
|
22-11-2010, 09:50
|
|||
|
|||
|
Bad! O co Ci biega? Jakie masz zastrzeżenia, możesz wyłuszczyć? Bo tak na okrągło to nic z tego nie wynika! Zawsze możesz umówić się na rozmowę z Burmistrzem i przedyskutować problemy, które Cię nurtują! Jak dla mnie, to jestem zadowolony z coraz piękniejszej Konstytucji 3-go Maja!
|
|||
|
22-11-2010, 10:10
|
|||
|
|||
|
szczególnie super są wykonane studzienki w środku asfaltu, pofalowanie drogi głównie na połaczeniach technologicznych.czytaj posty wcześniej lub przejedz się tą drogą, może zrozumiesz fuszerkę wykonaną przez wykonawców
|
|||
|
26-11-2010, 14:28
|
|||
|
|||
|
i co w tej sprawie mają do powiedzenia urzędnicy Łaz, nowowybrani>? może się wypowiedzą jak w kampani wyborczej.
czy juz nas olewają |
|||
|
06-01-2011, 13:06
|
|||
|
|||
|
ucichło bo zima
|
|||
|
10-01-2011, 15:11
|
|||
|
|||
|
idzie odwilż i znowu się zacznie łatanie dziur
|
|||
|
10-01-2011, 16:39
|
|||
|
|||
|
... zima źle, mróz źle, śnieg źle, odwilż źle, wiosna źle, lato za gorąco rozpłynie Wam się ta Kościuszki - też źle, wszystko generalnie jest źle! A co jest dobrze w takim razie pytam? Dobrze było jak taka pofaldowana była z dziurami i chodnikami na których szlo nogi połamać???
|
|||
|
14-01-2011, 14:52
|
|||
|
|||
|
fajnie się leje woda któryś raz od skrzyżowania z ul.traugutta,ciekawe kto za to odpowie i czy urzędasy to widzą
|
|||
|
15-01-2011, 00:41
|
|||
|
|||
|
zapłacimy my w cenie wody!! przecież strat nie może być a prezes promaxu czy jak to zwał.... musi być odpwiednio opłacony.....
chciałem zauważyć że wyciek wody koło starej palarni za cpnem...jak był dom ,, klASZTOR SHAOLIN MENELIN,, był prawie5 6 miesięcy dopiero teraz naprawili wyciek,,,, woda lała się strumieniem koło stadionu i dalej do rowu melioracyjnego prawie 4 miechy albo dłużej. i kto za to zapłaci???? ODBIORCY WODY !! wody KTÓRA JEST DROŻSZA OD INNYCH REGIONÓW..... ehhhh urzedasy a wystarczy raz na tydzień spacer urządzić po Łazach i wszystko jasne... |
|||
|
15-01-2011, 13:04
|
|||
|
|||
|
ODBIORCY WODY !! wody KTÓRA JEST DROŻSZA OD INNYCH REGIONÓW.....
ehhhh urzedasy a wystarczy raz na tydzień spacer urządzić po Łazach i wszystko jasne... Posłuchaj przmądrzały gościu, jak widzisz wyciek to dzwoń a jak nie masz co robić to sam sobie spacery urządzaj a jak jestes taki mądry to podaj ceny Dąbrowy? Zawiercia? Porównamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
17-01-2011, 08:23
|
|||
|
|||
|
W Zawierciu ceny wody nie są takie duże jak w Dąbrowie , a jak się nie leje to Gościu płacisz więcej ? masz licznik wody i płacisz tyle co wyciągniesz . Logika nie jest Twoją mocną stroną.
|
|||
|
17-01-2011, 12:00
|
|||
|
|||
|
No i taka jest wlasnie wasza mentalnosc. Przyczepic sie do pierdoly, ze niby woda jest gdzies drozsza niz u nas i po problemie tak ??? I woda niech sie leje...to normalnie przyklad namawiania i popierania niegospodarnosci!!!!
|
|||
|
17-01-2011, 13:28
|
|||
|
|||
|
Gościu a zgłosiłeś to czy nie umiesz wykręcić nr telefonu ? a nie miałczeć o wszystko , szkoda impulsów ? nich inni to zrobią
|
|||
|
18-01-2011, 11:10
|
|||
|
|||
|
Tak dokladnie, szkoda mojego cennego czasu na wydzwanianie, szkoda moich impulsow....to tez bylaby niegospodarnosc poprostu drogi przedmowco. Maja to zrobic Ci, ktorych jest to zas**nym obowiazkiem.
|
|||
|
19-01-2011, 10:28
|
|||
|
|||
|
jaka kultura przemawia przez Ciebie , tylko się uczyć .......
|
|||
|
20-01-2011, 14:25
|
|||
|
|||
|
bynajmniej drogi Panie nie przypominam sobie od kiedy jestesmy na "ty" takze pozwoli Pan, ze od Pana nie bede sie kultury uczyl.
Zreszta styl wypowiedzi tutaj to drugorzędna sprawa. Uwazam, ze nie ma o co sie czepiac - skoro ktos nie wykonuje swoich obowiazkow tak jak trzeba to zrozumialym jest, ze dostaje za to odpowiednia ocene, komentarz -i to delikatnie mowiac !!!!! Takze goraca prosba - zjamijmy sie meritum sprawy a jak juz bedzie zalatwiona bedziemy pracowac nad dopiszczaniem szczegolow...no chyba, ze celem jest wymuszenie zmiany tematu, ktory jest dla kogos niewygodny. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

bo
że mnie