|
Pis asygnował Macieja!?Co o tym myśleć?
|
|
14-07-2010, 20:59
|
|||
|
|||
|
Pis asygnował Macieja!?Co o tym myśleć?
Cytuję: ,, Powiem Ci jak to było z Twoimi burmistrzem K.
Ówczesny nauczyciel muzyki, zwrócił się do zarządu PiS w Zawierciu z prośbą o wstawiennictwo u wojewody żeby został komisarzem Łaz [po skazaniu prawomocnym wyrokiem sądu burmistrza Tadeusza Czopa, który przegrał sprawę z Rafałem Porcem z oskarżenia PRYWATNEGO - teraz już to nie może mieć miejsca bo można stracić mandat tylko po skazaniu z oskarżenia publicznego za UMYŚLNE przestępstwo]. PiS zgodził się po obejrzeniu pięknej teczki Macieja K. Zrobiono z Tadeusza Czopa komucha a z Macieja K. prawicowca, wiernego ideałom PiSu, gorliwego katolika. Jakiś czas później Maciej K. został komisarzem Łaz, a stąd już łatwa droga do wygrania wyborów w czym pomogło mu zrobienie z Tadeusza Czopa złodzieja i kryminalistę oraz złamanie ciszy wyborczej przez ludzi z jego otoczenia którzy w sobotę [dzień przed wyborami - cisza wyborcza] roznosili ulotki z programem Macieja K. i agitowali na jego rzecz. Warto przypomnieć, że w zamian za poparcie PiSu dla Macieja K. na komisarza obiecał on partii 30% kierowniczych stanowisk w urzędzie. PiS nie otrzymał ani jednego. Po wyborach Maciej K. zapomniał o zobowiązaniu. Skleroza w tak młodym wieku? ![]() Młodzieży nie martwcie się że Maciej K. jest zwolennikiem PiSu. To już przeszłość. Teraz jest popierany przez SLD. Szybko Macieju zmieniasz poglądy. Jak chorągiewka - z lewa do prawa [w tym przypadku z prawa do lewa]. We wszystkim taki zmienny jesteś? Powiem Ci jak to było z Twoimi burmistrzem K. Ówczesny nauczyciel muzyki, zwrócił się do zarządu PiS w Zawierciu z prośbą o wstawiennictwo u wojewody żeby został komisarzem Łaz [po skazaniu prawomocnym wyrokiem sądu burmistrza Tadeusza Czopa, który przegrał sprawę z Rafałem Porcem z oskarżenia PRYWATNEGO - teraz już to nie może mieć miejsca bo można stracić mandat tylko po skazaniu z oskarżenia publicznego za UMYŚLNE przestępstwo]. PiS zgodził się po obejrzeniu pięknej teczki Macieja K. Zrobiono z Tadeusza Czopa komucha a z Macieja K. prawicowca, wiernego ideałom PiSu, gorliwego katolika. Jakiś czas później Maciej K. został komisarzem Łaz, a stąd już łatwa droga do wygrania wyborów w czym pomogło mu zrobienie z Tadeusza Czopa złodzieja i kryminalistę oraz złamanie ciszy wyborczej przez ludzi z jego otoczenia którzy w sobotę [dzień przed wyborami - cisza wyborcza] roznosili ulotki z programem Macieja K. i agitowali na jego rzecz. Warto przypomnieć, że w zamian za poparcie PiSu dla Macieja K. na komisarza obiecał on partii 30% kierowniczych stanowisk w urzędzie. PiS nie otrzymał ani jednego. Po wyborach Maciej K. zapomniał o zobowiązaniu. Skleroza w tak młodym wieku? Młodzieży nie martwcie się że Maciej K. jest zwolennikiem PiSu. To już przeszłość. Teraz jest popierany przez SLD. Szybko Macieju zmieniasz poglądy. Jak chorągiewka - z lewa do prawa [w tym przypadku z prawa do lewa]. We wszystkim taki zmienny jesteś?,, ![]() Dobre |
|||
|
14-07-2010, 21:12
|
|||
|
|||
|
RE: Pis asygnował Macieja!?Co o tym myśleć?
Nie chce się wypowiadać w tej sprawie, choć mam w niej wiedzę.
Myślę, że forumowicze zgodzą się ze mną, że dobrze byłoby gdyby do tego posta odniósł się sam Pan burmistrz Kaczyński. Choć jest to mój konkurent w jesiennych wyborach, chciałbym wszystkich prosić o okazanie mu elementarnego szacunku i przed jego nazwiskiem postawienie słowa "Pan". To niewiele, a okazuje się w ten sposób szacunek dla starszej osoby. Pozdrawiam serdecznie Inż. Tadeusz Czop |
|||
|
14-07-2010, 22:32
|
|||
|
|||
|
Ten Pana skrót "INŻ" kojarzy mi się z Karwowskim.
![]() Chapeau bas za okazanie szacunku dla konkurencji. |
|||
|
14-07-2010, 23:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2010 23:08 przez tadeusz.czop.)
|
|||
|
|||
|
Jestem inżynierem budowlanym. Skończyłem politechnikę śląska na wydziale:
Budowy dróg i mostów kolejowych. Oj dawno to było. ![]() Stąd mój skrót. http://tadeuszczop.salon24.pl/207926,przepraszam |
|||
|
14-07-2010, 23:24
|
|||
|
|||
|
Wiem,wiem Panie Tadeuszu,wszędzie Pan o tym pisze i nas informuje.
Wielu z nas,naśladując Pana powinno na zakończenie podpisać się np.mgr Lenka. Nie czyniąc tego życzę spokojej nocy - Lenka. |
|||
|
15-07-2010, 15:46
|
|||
|
|||
|
polityka nie daje spokojnych nocy
|
|||
|
15-07-2010, 19:45
|
|||
|
|||
| RE: Pis asygnował Macieja!?Co o tym myśleć? | |||
|
16-07-2010, 20:49
|
|||
|
|||
|
16-07-2010, 20:55
|
|||
|
|||
|
pani Ilono, sekretarzu gminy łazy jest pani żałosna
|
|||
|
19-07-2010, 14:46
|
|||
|
|||
|
fefefeeee, brzydzę się czymś takim
|
|||
|
19-07-2010, 20:41
|
|||
|
|||
|
lenka to pani sekretarz ilona pelon?
|
|||
|
19-07-2010, 22:33
|
|||
|
|||
|
20-07-2010, 17:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2010 17:21 przez stronniczy admin.)
|
|||
|
|||
|
hmmm. być może
lenka studzienka
|
|||
|
20-07-2010, 22:18
|
|||
|
|||
|
Bad.Ty znów jesteś "wolny"?
A było tak sympatycznie. |
|||
|
21-07-2010, 13:32
|
|||
|
|||
|
Lenka studzienka :]
|
|||
|
16-08-2010, 11:48
|
|||
|
|||
|
czyli opcja popis?
|
|||
|
18-10-2010, 10:54
|
|||
|
|||
|
do Uśmiech.Piszesz jakbyś byś był kiedyś blisko kaczora ale nie dopuszczali cie do pelnej wiedzy. ...To dla pisiorów ważne są stołki??? myślałam że Polska jest na najważniejsza. A może tobie kaczor też coś obiecał????? choć ludzie gadają że kaczor podobno jak cos obieca to dotrzymuje słowa.pozdro.
|
|||
|
12-04-2011, 03:34
|
|||
|
|||
|
co każdy sobie myśli , to sobie myśli....no comment! coraz więcej osób mówi do mnie że mdli ich od tego
na pocieszenie piosenka-prawy do ...lewego! hej! |
|||
|
12-04-2011, 18:41
|
|||
|
|||
|
Miejmy szacunek do LUDZI.
Polityka jest jaka jest i każdy chce ugrać coś dla siebie, ale byłoby wszystko w porządku gdyby POLITYCY DALI JESZCZE COŚ OD SIEBIE DLA NAS, ZWYKŁYCH LUDZI. Nie piszę tutaj o naszych radnych bo to osobny temat. |
|||
|
14-08-2011, 17:19
|
|||
|
|||
|
jak chorągiewka tak? ja cie sole ale reputacja, jak się to czyta to aż coś się robi .....nieźle gdzie kasa tam idzie , brak słów
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości