|
Wypady na motocyklu !
|
|
18-07-2010, 11:08
|
|||
|
|||
|
Wypady na motocyklu !
Witam,
Chciał bym aby ten temat służył umawianiu się na motocyklowe wypady lub podróże. Zatem dzis o 16 wyprawa z pod zegara. Zapraszam |
|||
|
18-07-2010, 19:54
|
|||
|
|||
|
RE: Wypady na motocyklu !
wy i te wasze motocykle róbcie wypady a jakże linka stalowa juz na was czeka uwieszona od mojego płotu do płotu sąsiada.Sądzę że motocykle krossowe powinny jeżdzić tylko tam gdzie im wolno a nie po drogach miejskich tudzież rowerowych z dużą prędkością.............
|
|||
|
19-07-2010, 10:54
|
|||
|
|||
(18-07-2010 19:54)Gość napisał(a): wy i te wasze motocykle róbcie wypady a jakże linka stalowa juz na was czeka uwieszona od mojego płotu do płotu sąsiada.Sądzę że motocykle krossowe powinny jeżdzić tylko tam gdzie im wolno a nie po drogach miejskich tudzież rowerowych z dużą prędkością............. noo nieładnie. !!!! radzę uwazać na to co sie pisze. |
|||
|
20-07-2010, 07:22
|
|||
|
|||
|
widzę ze świrów nie brakuje, to zapewne ty trzaskasz w lasach całe to szkło żeby quady i crossy nie jeździły, ehh....... wracając do tematu jednak ja tutaj miałem na myśli wypady na motocyklach szosowych.
|
|||
|
20-07-2010, 10:54
|
|||
|
|||
|
nie nie nie jestem świrem świrką raczej jak już nie tzraskam w lesie szkła i nie zaśmiecam nie przeszkadza mi bo właśnie tam powinny jezdzić krossy i quady o ile to zwierzątkom leśnym nie pzreszkadza bo u wierz mi że mojemu maleńkiemy dziecku które śpi w wózku przeszkadza jak idiota na krossie dodaje gazu tuż przy nas bo co??? młody jest i ma szybki motocykl to mu już wszystko wolno?? a moze to we mnie w matce powinny sie obudzić pierwotne instynkty i powinnam pomyśleć o zakupie tej stalowej linki??
|
|||
|
19-06-2011, 22:20
|
|||
|
|||
|
jestem zainteresowany(lepiej późno niż wcale)
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości