Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy nieoficjalny portal łazowianie jest zbędny?
19-07-2010, 15:06
Czy nieoficjalny portal łazowianie jest zbędny?
uważacie że tak czy nie????
19-07-2010, 15:36
RE: Czy nieoficjalny portal łazowianie jest zbędny?
Nie, nie uważamy Smile
19-07-2010, 16:03
a my że tak

19-07-2010, 16:06
(19-07-2010 16:03)Gość napisał(a):  a my że tak

My czyli bad, Gość bad, Uśmiech, Bady, Bad ...ys, zigi, stronniczy admin? Smile

Jedna i ta sama osoba, która szuka sobie problemu wszędzie tam gdzie go nie ma Smile

Ja uważam, że jest potrzebny, aby ludzie mogli kierować pisemne uwagi odnośnie tego co im nie odpowiada w Gminie. Nie każdy bowiem chce to robić osobiście Smile
19-07-2010, 16:11
(19-07-2010 16:06)Lukasz napisał(a):  
'Gość' pid='1090' dateline='1279551821' napisał(a):a my że tak

My czyli bad, Gość bad, Uśmiech, Bady, Bad ...ys, zigi, stronniczy admin? Smile

Jedna i ta sama osoba, która szuka sobie problemu wszędzie tam gdzie go nie ma Smile

Ja uważam, że jest potrzebny, aby ludzie mogli kierować pisemne uwagi odnośnie tego co im nie odpowiada w Gminie. Nie każdy bowiem chce to robić osobiście Smile

niema problemu???? żartujesz sobie?
problem jest taki że w urzędzie miasta i gminy łazy niepotrafią mysleć o niczym tylko o prywacie... GŁUPIEJ DZIURY NIEPOTRAFIA NAKAZAĆ ZAŁATAĆ - GŁUPIEJ HCOLENDARNEJ BŁACHOSTKOWEJ DZIURY. to co mówic i pisac powaznie o innnych rzeczac, cóz że robie byki , ze niepotrafię się wysłowic, cóż z tego jak ludzie wykształceni niepotrafią zarzadzac,więc niech beedzie ze jestem debilem, ale napewno niewiększym jak niejeden w urzedzie

19-07-2010, 16:15
(19-07-2010 16:11)Gość napisał(a):  niema problemu???? żartujesz sobie?
problem jest taki że w urzędzie miasta i gminy łazy niepotrafią mysleć o niczym tylko o prywacie... GŁUPIEJ DZIURY NIEPOTRAFIA NAKAZAĆ ZAŁATAĆ - GŁUPIEJ HCOLENDARNEJ BŁACHOSTKOWEJ DZIURY. to co mówic i pisac powaznie o innnych rzeczac, cóz że robie byki , ze niepotrafię się wysłowic, cóż z tego jak ludzie wykształceni niepotrafią zarzadzac,więc niech beedzie ze jestem debilem, ale napewno niewiększym jak niejeden w urzedzie

Zasada jest prosta jak budowa cepa, ale dla Ciebie widać zbyt skomplikowana.
Dziury łata osoba/firma, które je wykopała.
W tym przypadku jest to firma Promax, co napisałem w innym temacie i to w jej obowiązku jest jej załatanie. Ale widzę, że i tak tego nie rozumiesz.
19-07-2010, 16:20
ja to rozumię a jak dziurę wykopie pan zdzisio kawka z firmy kogucik, to też niebedzie nikt go mógł zmusic do załatania tej zapierpapierniczonej dziury, błachbostkowej zresztą, na boga JEŻELI NIEPOTRAFICIE ZADBAĆ O DOBRO GMINYto miejcie choć sumienie do tego się przyznać

19-07-2010, 16:21
dziura to błachostka w porównaniu np, z ociepleniem biblioteki, szkołym z budynkiem basenu

19-07-2010, 16:21
(19-07-2010 16:20)Gość napisał(a):  ja to rozumię a jak dziurę wykopie pan zdzisio kawka z firmy kogucik, to też niebedzie nikt go mógł zmusic do załatania tej zapierpapierniczonej dziury, błachbostkowej zresztą, na boga JEŻELI NIEPOTRAFICIE ZADBAĆ O DOBRO GMINYto miejcie choć sumienie do tego się przyznać

Oficjalnie pan zdzisio kawka nie ma prawa do wykopywania sobie dziury 'od tak', a jeśli już to zrobi to po uprzednich ustaleniach z kim trzeba.

Poza tym nie wiem czemu drugą część o dobrze gminy kierujesz do mnie Wink
19-07-2010, 16:22
jest zbędny bo niczego nierozwiazuje i niezałatwia, oprócz poplecznictwa

19-07-2010, 16:22
(19-07-2010 16:22)Gość napisał(a):  jest zbędny bo niczego nierozwiazuje i niezałatwia, oprócz poplecznictwa

Załóż swój własny, skoro ten Ci nie odpowiada i doszukujesz się tu dziwnych układów i układzików Wink
Przecież to wolny rynek.
19-07-2010, 16:23
kieruję do ciebie bo tam pracujesz i podobno przekazujesz info... więc przekaż że jest tam taki jeden co mu się niepodoba dziura w du...soorry w drodze

19-07-2010, 16:25
(19-07-2010 16:23)Gość napisał(a):  kieruję do ciebie bo tam pracujesz i podobno przekazujesz info... więc przekaż że jest tam taki jeden co mu się niepodoba dziura w du...soorry w drodze

Sprawę Ci wyjaśniłem, w drugim temacie też Smile
19-07-2010, 16:26
(19-07-2010 16:22)Lukasz napisał(a):  
'Gość' pid='1108' dateline='1279552923' napisał(a):jest zbędny bo niczego nierozwiazuje i niezałatwia, oprócz poplecznictwa

Załóż swój własny, skoro ten Ci nie odpowiada i doszukujesz się tu dziwnych układów i układzików Wink
Przecież to wolny rynek.

dziwnych? a to nie dziwne że po kilku latach prowadzenia forum znalazłeś jak to napisałes bez układów w drodze konkursu stanowisko w urzedzie? wolne żarty!każdy wie że to układy Smile

19-07-2010, 16:55
dziwnych? a to nie dziwne że po kilku latach prowadzenia forum znalazłeś jak to napisałes bez układów w drodze konkursu stanowisko w urzedzie? wolne żarty!każdy wie że to układy Smile

19-07-2010, 16:55
jest zbędny!!!!

19-07-2010, 17:02
(19-07-2010 16:55)Gość napisał(a):  dziwnych? a to nie dziwne że po kilku latach prowadzenia forum znalazłeś jak to napisałes bez układów w drodze konkursu stanowisko w urzedzie? wolne żarty!każdy wie że to układy Smile

Sprawdź moje kwalifikacje najpierw, a potem podważaj cokolwiek Wink

(19-07-2010 16:55)Gość napisał(a):  jest zbędny!!!!

Bad, masz rozdwojenie jaźni?
19-07-2010, 17:06
Imperium Marionetek
Dlaczego w gminie nie ma uczciwej demokracji

19-07-2010, 17:07
dlaczego ten portal nie może temu służyć? bo jest stronniczy i niedemokratyczny

19-07-2010, 19:54
jest zbędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS