Nie jestes zalogowany. Do momentu zalogowania sie lub zarejestrowania sie nie bedziesz mogl chociazby zakladac nowych watkow... Rejestracja to 20 sekund!
Zapamiętaj

Ankieta: Czy popierasz zmianę kierunku ul. Okrzei i Narutowicza?
Tak
Nie
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PILNE - Zamiana kierunku dróg
30-07-2010, 11:38
PILNE - Zamiana kierunku dróg
Witam

Dotarła do mnie propozycja zamiany kierunków dróg w Gminie Łazy z uwagi na wypadki i kolizje drogowe na tym fragmencie. Chodzi o drogi jednokierunkowe, konkretnie ul. Okrzei i Narutowicza.

Niniejszym proszę o wypowiedź w niniejszej ankiecie.

W załączniku ponadto mapa wskazująca te drogi, kolorem żółtym oznaczono bieżący kierunek, kolorem zielonym zaś planowany.

Załączone pliki Miniatury

odpowiedz
30-07-2010, 12:54
RE: PILNE - Zamiana kierunku dróg
tak już było kiedyś.....może warto bo wyjazd od kolejówki koło mechanika jest TRAGICZNY
bAD

odpowiedz
30-07-2010, 20:51
No nie wiem czy warto zmieniać kierunki,teraz przecież jest dobrze a stłuczki i tak będą.Po zmianie kierunków jazdy stłuczek na pewno będzie więcej bo co niektórzy będą jeździć na pamięć a nie będą patrzeć na znaki.

odpowiedz
30-07-2010, 22:56
(30-07-2010 20:51)Gość napisał(a):  No nie wiem czy warto zmieniać kierunki,teraz przecież jest dobrze a stłuczki i tak będą.Po zmianie kierunków jazdy stłuczek na pewno będzie więcej bo co niektórzy będą jeździć na pamięć a nie będą patrzeć na znaki.

Stąd ankieta.
odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.

Potwierdzenie kodem
Przepisz tekst z obrazka po lewej do poniższego pola tekstowego. Taki proces jest niezbędny, by zapobiec wysyłaniu wiadomości przez automaty.
Potwierdzenie kodem
(wielkość znaków nie ma znaczenia)

Skocz do:

KontaktStrona główna - Łazowianie.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS