|
Gdzie się stracił pan Tadeusz?
|
|
08-06-2011, 10:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2011 10:21 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
RE: Gdzie się stracił pan Tadeusz?
Cytat:Witam serdecznie wszystkich czytelników.Szczęka mi opadła widząc ten brak umiejętności czytania moich wypowiedzi. Panie Tadeuszu, czemu Pan się takich rzeczy nie czepiał za własnych kadencji? Przecież takie jak Pan dumnie nazywa "nierówne ocenianie" ma miejsce od zawsze, często to zależy nawet od podejścia ucznia do nauczyciela... |
|||
|
08-06-2011, 11:21
|
|||
|
|||
|
Hmm...To chyba nie jest Pan Tadeusz.....
|
|||
|
08-06-2011, 11:29
|
|||
|
|||
|
Celem socjalizmu było budowanie społeczeństwa bez ubóstwa i podziałów....Ale to bezpowrotna przeszłość....
|
|||
|
08-06-2011, 11:52
|
|||
|
|||
(08-06-2011 11:29)Gość napisał(a): Celem socjalizmu było budowanie społeczeństwa bez ubóstwa i podziałów....Ale to bezpowrotna przeszłość....Co ma piernik do wiatraka? Napisałem już na temat podstaw do wystawienia wyższej oceny w przypadku tych samych ocen w dzienniku. I mówię o tym z pewnym doświadczeniem, gdyż sam do niedawna byłem uczniem. Podejście ucznia do przedmiotu powoduje sporo. Aktywność na zajęciach, nie zawsze wpisana w dziennik, również. |
|||
|
08-06-2011, 12:00
|
|||
|
|||
|
Równy dostęp do nauki - w dzisiejszych czasach niektórych rodziców nie stać - żeby ich dziecko dobrą szkołę skończyło - a socjalizm bronił równości dostępu do nauki i zatrudnienia, bezpłatnej opieki zdrowotnej itd...
|
|||
|
08-06-2011, 13:24
|
|||
|
|||
|
Czym jest dobra szkoła?
|
|||
|
08-06-2011, 13:43
|
|||
|
|||
|
W Polsce szkoły generują głównie masy bezrobotnych niestety. Obojętnie czy to jest zawodówka, szkoła średnia czy wyższa...
Kiedy to się zmieni ? Chyba nie za naszych czasów...
|
|||
|
09-06-2011, 11:50
|
|||
|
|||
|
Dlaczego Pan Tadeusz tak mało pisze na http://www.salon24.pl ??
|
|||
|
11-06-2011, 10:42
|
|||
|
|||
|
Podważanie podmiotowości człowieka to coraz częstszy sposób walki z nim.
Zamiast zastanawiać się czy ja to ja (przyjdź do mnie i zapytaj), to zastanówmy się jak naprawić te błędy popełniane przez lata, jak wynagrodzić to uczniom i przede wszystkim co zrobić, aby te błędy nie były popełniane w następnych semestrach szkolnych. Inż. Tadeusz Czop |
|||
|
11-06-2011, 19:15
|
|||
|
|||
|
Ale tu nie ma co naprawiać, jak ktoś się po chamsku zachowuje wobec nauczyciela ZAWSZE będzie potraktowany po chamsku przez nauczyciela. Nic w tym do zmiany, nie ma w tym nic złego.
|
|||
|
11-06-2011, 21:36
|
|||
|
|||
|
Pewno to nie Czopek pisze.
Znowu Bartuś Olejnik...pan politolog ! Ciężko robić u jarosa ,a nie głupoty wypisywać! Dorwali się koryta i nie oddadzą - detektywi z Bożej łaski się obudzili. |
|||
|
12-06-2011, 01:22
|
|||
|
|||
|
z tego co wiem ostatnio syn ziai pisał a przynajmniej się tym bardzo chwalił
|
|||
|
12-06-2011, 07:37
|
|||
|
|||
|
no moze i tak.. chodz ja mysle ze jednak olejniki siedza i pisza..
|
|||
|
12-06-2011, 07:39
|
|||
|
|||
|
Nudzi się ...
Ciepłe kapcie i gazeta,a nie polityką się zajmować ! Tak to jest jak chłop się nie może pogodzić z porażką. Panie Czop już pana nie chcemy. Dwie czerwone kartki !! |
|||
|
12-06-2011, 10:52
|
|||
|
|||
|
Przestańmy zajmować się tym kto przelewa myśli P.Czopa na komputer.
Nikt bez jego wiedzy nie podpisywałby się jego nazwiskiem, bo nadziałby się na proces. Nie ma nic złego w przypisywaniu dokumentów z wersji papierowej na elektroniczną. Przestańmy się zajmować P.Czopem. Jego miejsce jest w domu , a nie w działalności politycznej. Co sądzicie o oprawie muzycznej na Dni Łaz ? Radny. |
|||
|
12-06-2011, 12:51
|
|||
|
|||
| RE: Gdzie się stracił pan Tadeusz? | |||
|
12-06-2011, 16:40
|
|||
|
|||
(12-06-2011 10:52)Gość napisał(a): Co sądzicie o oprawie muzycznej na Dni Łaz ? -> http://forum.lazowianie.pl/thread-400.html |
|||
|
11-10-2011, 13:39
|
|||
|
|||
|
informuje o tym co pewnie juz wszyscy wiedza ze przedstawicielami T.C. sa maciek g. i lukasz z.szkoda tylko ze nie mieli odwagi sie przyznac.
|
|||
|
28-12-2011, 16:38
|
|||
|
|||
|
czop przynajmniej inżynier projekty robi a kaczor nie sięga mu do pięt do tego kaczora niedouczona siostrzyczka pani dziennikarka na każdego ma coś do powiedzenia taka z niej plotkara, szuka sensacji
|
|||
|
28-12-2011, 17:15
|
|||
|
|||
|
Jak się mają projekty i umiejętność lub brak umiejętności ich wykonywania do bycia rajcą czy Burmistrzem/Prezydentem? Bo jedyne co mi przychodzi na myśl to "ułatwienie przetargów" ;-)
Naturalnie nie twierdzę, że i tym razem tak jest. Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości