|
Rozkłady!
|
|
28-09-2010, 17:05
|
|||
|
|||
|
Rozkłady!
Informuję serdecznie, że w najbliższych dniach pokaże się specjalny serwis do przeglądania rozkładów wszystkich przewoźników stacjonujących w Gminie, włącznie z przewoźnikami "przelotowymi".
Serwis będzie dostępny na komputerach, jak i na urządzeniach mobilnych. Ponadto będzie możliwość generowania tabliczek przystankowych, co pozwoli dowiedzieć się jakie autobusy odjeżdżają z jakiego przystanku ![]() Wkrótce więcej szczegółów!
|
|||
|
03-10-2010, 12:46
|
|||
|
|||
|
RE: Rozkłady!
I gdzie ten serwis z rozkładami????
|
|||
|
03-10-2010, 14:56
|
|||
|
|||
|
A czy tam czasem nie jest napisane "wkrótce" ?
Nie napisałem, że to jest 5 dni. |
|||
|
03-10-2010, 18:41
|
|||
|
|||
|
W informacji pisze, iż serwis pokaże się w najbliższych dniach. Od ogłoszenia mija dzisiaj 5 dni, więc pytanie jest całkiem na miejscu :-]
|
|||
|
04-10-2010, 06:26
|
|||
|
|||
|
Jest też napisane:
Wkrótce więcej szczegółów! :-P Kwestia 2-3 dni. |
|||
|
04-10-2010, 11:40
|
|||
|
|||
|
Informujemy wszystkich zainteresowanych, że aplikacja czeka wyłącznie na kosmetykę oraz otrzymanie rozkładu od PKM Olkusz. Pozostałe rozkłady, w tym autobus do Kielc, zostały już wprowadzone.
|
|||
|
09-10-2010, 16:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2010 16:54 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
Nie czekając na resztę - http://rozklad.lazowianie.pl/
Wersja dostępna zarówno na telefony jak i na komputery. Chwilowo nie zawiera jeszcze rozkładów linii Łazy - Zawiercie, Zawiercie - Łazy, oraz Rokitno Szl - Łazy - Grabowa, Grabowa - Łazy - Rokitno Szl. Dwie pierwsze pojawią się jeszcze dziś. I drobna uwaga odnośnie obsługi - w przypadku zaznaczenia tylko jednego przystanku z listy nastąpi szybkie wygenerowanie tablicy odjazdów dla danego przystanku. |
|||
|
10-10-2010, 21:20
|
|||
|
|||
|
i cóż z tych rozkładów jak zlikwidowaliście bezpośrednie połączenie z Grabowy i Niegowonic do Zawiercia, młodzież musi teraz tułać sie po przesiadkach.do szkoły teraz trzeba dużo więcej czasu stracić na dojazd. Dziękujemy wam za takie udogodnienia.DZIĘKUJEMY.
I JESZCZE Krzysiu Pałasz wkręcił sie w interes ?! wielki bankrut Łazowski...no no. gratuluję , i konkurencja juz słyszałem przegoniona została...no gratuluję |
|||
|
10-10-2010, 21:45
|
|||
|
|||
|
nie zlikwidowaliscie tylko PKS zlikwidowal...
|
|||
|
10-10-2010, 21:50
|
|||
|
|||
|
Bad, Ty na prawdę jesteś debil, albo po prostu takiego z siebie robisz.
PKS Zawiercie zbankrutował i połączenie szlag trafił. PKM Olkusz od przyszłego tygodnia puszcza połączenia na tej trasie tak jak były. A Pałasz zawsze prowadził kursy na tej trasie, ku wiadomości. |
|||
|
10-10-2010, 21:53
|
|||
|
|||
|
więc zobaczymy jak pozyjemy
, a debil to kochany ty jesteś.zapewniam cie :]no od zawsze? znaczy od kiedy dla uświadomienia pytam? |
|||
|
10-10-2010, 21:58
|
|||
|
|||
|
Odkąd zielony bus jeździ tam z 'parkingu' po drugiej stronie przy Barze Max, czyli od dobrych kilku lat.
Jeśli zaś chodzi o debila, to akurat o zbankrutowaniu PKS było tak głośno, że serio trzeba mieć uszy przytkane i trzeba być ślepym, by tego nie zauważyć. Zaskoczyłeś mnie, niestety negatywnie. |
|||
|
10-10-2010, 22:01
|
|||
|
|||
|
o Krzysiu nie słyszałem, cóz, sorki, a o pks ie wiedziałem oczywiście , tylko dlaczego tyle czasu trwa organizowanie komunikacji w Łazach , może trzeba było powołać własna jednostke Komunikacyjną, tak jak było z wodociągami ,hmm
|
|||
|
10-10-2010, 22:02
|
|||
|
|||
|
Nie można wszystkiego powoływać własnego, lub nie ma takiej potrzeby.
Żeby uzyskać połączenie z Zawierciem trzeba mieć ich zgodę też, czemu jej nie ma jeszcze to pytanie bardziej do PKM Olkusz, ponoć ma być w przyszłym tygodniu. |
|||
|
10-10-2010, 22:06
|
|||
|
|||
|
wiesz jak bardzo mieszkańcy Grabowej i Niegowonic , o Hutkach nie wspomnę są zirytowani, i sfrustrowani !
|
|||
|
10-10-2010, 22:12
|
|||
|
|||
|
Pretensje jw.
|
|||
|
10-10-2010, 22:17
|
|||
|
|||
|
no tak jak wyżej....cóż mógłbyś pan panie Łukaszu odpowiedzieć....
|
|||
|
10-10-2010, 22:18
|
|||
|
|||
|
Może ja mam dzwonić do PKM i prosić o uruchomienie połączenia?
Może ja mam załatwiać to wszystko? Skoro jesteś taki doinformowany i wszystkowiedzący to może ruszysz dupę i sam coś zrobisz? Poza tym, w/w rejony mają swoich radnych, czym oni się zajmują? |
|||
|
10-10-2010, 22:20
|
|||
|
|||
(10-10-2010 22:18)Lukasz napisał(a): Może ja mam dzwonić do PKM i prosić o uruchomienie połączenia? no właśnie? może namówisz choć jednego do wypowiedzi na tym forum? Kubasik taki bystry chłop, i żona w urzedzie pracuje... |
|||
|
10-10-2010, 22:23
|
|||
|
|||
|
Muszę Cię zmartwić, bo z większością radnych nie mam kontaktu nawet.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości