|
[NOWA!] Pizzeria w Łazach
|
|
24-11-2011, 13:10
|
|||
|
|||
|
RE: [NOWA!] Pizzeria w Łazach
Aż śmiać się chce jak się czyta! Po kiego grzyba zamawiacie pizze skoro wam nie pasuje zapach moczu, starszej Pani czy że zimne?! Albo piszecie, że raz byliście i już nie pójdziecie bo śmierdziało.. A skąd wiesz, że następnym razem jak przyjdziesz to Ci się nie spodoba?! A co do właściciela jak chcecie kontakt, żeby coś "z tym" zrobić to poinformuje was, że chłop ma też pizzerie w Pilicy i teraz otwiera kolejną, poza tym tą w Łazach jak byście nie zauważyli to kilka miesięcy temu powiększyli więc chyba nie wszyscy narzekają, ludziom smakuje i kupują skoro chłop ma pieniądze na rozbudowę i otwieranie nowych lokali. Niedługo będziecie się skarżyć, że śniegu nie ma i wina to gminy!
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
24-11-2011, 14:03
|
|||
|
|||
|
drogi Kiero a co miałam uciekać jak juz złożyłam zamówienie i poczułam smrud moczu????przejedz sie chłopie tak póznym popoludniem to może i ty poczujesz swojskie klimaty lat 50 tych
|
|||
|
26-11-2011, 14:41
|
|||
|
|||
|
a ja uwielbiam klimaty lat 50, a przede wszystkim smacznie
|
|||
|
26-11-2011, 20:02
|
|||
|
|||
|
A focaccia jakie jest:
suche? czy pulchne z np. z suszonymi pomidorami,oliwka ?.sa jeszcze z ziolami ale nie lubie... |
|||
|
27-11-2011, 00:03
|
|||
|
|||
(26-11-2011 20:02)hrabia goldstream napisał(a): A focaccia jakie jest: hrabia goldstream na główke upadłeś, wynika to po każdym twoim poście. i powstrzymuje się od nazwania cię brzydko... ale kiedyś to nastapi bo głąb jesteś |
|||
|
27-11-2011, 13:19
|
|||
|
|||
|
Trzeba zaczac operowac faktami , ty "gosciu" nadal swoje jakimis` dziwniejszymi nie idzie ` he he he
Tu masz co to takiego foc. http://pl.wikipedia.org/wiki/Focaccia Macie XXI wiek ![]() !!!moze trzeci co ?, Amnession )))))))))))))))))
|
|||
|
29-11-2011, 00:11
|
|||
|
|||
|
Osobiście nie spotkałem się, aby któraś pizzeria w okolicy serwowała foccacie. We włoszech w restauracjach focaccie podają za darmo przed podaniem dania głównego, do tego oczywiście butelka wody.
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
29-11-2011, 17:15
|
|||
|
|||
|
W zasadzie to nie lubie pizzy ,zadek rosnie po nim,wole kielki , wesolo sie przy nich pruka...
|
|||
|
29-11-2011, 23:38
|
|||
|
|||
|
hahaha hrabia ja też lubię prukać na wesoło! <piona>
|||
|
08-12-2011, 00:29
|
|||
|
|||
|
ona wkłada serce i nie powiem gdzie by wam weszła jest najlepsza i ja wiem o tym to najczystsza kobieta jaką znam i nie pozwolę się jej czepiać ty po 9 godzinach pewnie chanel chniesz co... nie zaczynaj bo za nią to cięta jestem,,,,,,,,,
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości