|
[NOWA!] Pizzeria w Łazach
|
|
31-07-2010, 15:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2010 22:07 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
[NOWA!] Pizzeria w Łazach
W związku z tym, iż zmienił się właściciel nastąpiło WYŁĄCZENIE POSTÓW dotyczących nowej pizzerii do tego wątku. Stary wątek zamykam. /Łukasz
Ale hamburgery i chees-y mają rewelacyjne! Gorące,chrupiące i duuuuże! |
|||
|
07-08-2010, 21:01
|
|||
|
|||
|
RE: Pizzeria w Łazach
BYŁAM OSTATNIO NA PIZZY KOŁO KLAUDIUSZA, BYŁA FATALNA, A PANI ROBIŁA TAKIE MINY, ŻE WIĘCEJ JUŻ TAM NIE PRZYJDĘ.
|
|||
|
07-08-2010, 22:56
|
|||
|
|||
| RE: Pizzeria w Łazach | |||
|
10-08-2010, 21:19
|
|||
|
|||
|
Ja wypowiem się tak. Pizzeria koło klaudiusza ma zajeb..... jedzenie. A ci co tak najeżdżają na te pizzerie poprostu jest to konkurencja nic więcej. Ale i tak dla mnie najlepsza jestem tam Torttila.!! Ale do tego musi być Iza i ta taka sypatyczna starsza pani te pani robią najlepsze jedzenie na świecie. Jak ktoś nie jadł Torttili to polecam. Ale wszystko jest dobre i świeżę.
|
|||
|
10-08-2010, 21:44
|
|||
|
|||
|
omg masz gadane przyznaje..
H2o ujdzie. ; ) ale gorąco tam jak .... |
|||
|
10-08-2010, 21:45
|
|||
|
|||
|
hm , ja tam lubię zjeść pizzę (; . cheesburgery mają przepyszne , zapiekanki tak samo (;
|
|||
|
10-08-2010, 21:46
|
|||
|
|||
|
Ale wy macie nawalone w mózgach jedzenie w pizzerii kolo klaudiusza jest świetne pizza jest zawsze świeża ciepła i robiona ze świeżych składników hamburgery i hot-dog są przepyszne chrupkie i duże za małe pieniądze można się dobrze najeść. A i co do tortilli jest bardzo dobra dużo w niej mięska nie to co w "Zodiaku" czy "dexteże". A pizza z "H2O" nie ma polotu do pizzy z tej koło klaudiusza. Obsługa jest bardzo sympatyczna. Nie wiem w ogóle o co wam chodzi. Pozdrawiam
|
|||
|
10-08-2010, 21:51
|
|||
|
|||
|
Ja poweim tak. Pizzerie w Łazach sa 3 w h2o pizza jest okropna gumowa i zimna prawie zawsze, hamburgery robia mniejsze niz w "makdonaldzie" , w maxie jadam zadko ale niemoge nazekac, a w pizzeri kolo klaudiusze pizza i tortilla sa cud miód malina bo hamburgery i hot dogi najlepsze sa w deksie. Prosze nie nazekac bo w pizzeri kolo klaudiusza jest bardzo dobre zarcie i mila obsługa. Zapytajcie sie calej mlodziezy, ktora tam przychodzi ze z pania Iza sa takie jaja ze meksyk a pani "Staśka" robi dobre sosy na zyczenie. Ci co tak zle mowia na temat pizzeri to chyba nigdy tak nie jedli i slyszeli to od kolegi szfagra swoje siostry. Jak najbardziej polecam pizzerie kolo klaudiusza
|
|||
|
10-08-2010, 21:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2010 22:03 przez Kiero.)
|
|||
|
|||
|
Szok Szok Szok ! Ludzie, żalicie się że niedobre jedzenie jest koło Klaudiusza? To nie jedzcie !
Jesteście zwykłymi jednostkami! Jak by był tam takowy "shit" jak to mówicie, to by się ludzie nie rozbudowywali. Skoro to już ich 3 lokal to znaczy, że takowego "shit'u" nie mają. Może coś nie tak jest z Waszymi gustami, tudzież tzw. "kupkami smakowymi" ? Bo mnie akurat jedzenie tam smakuje. Ps. Nigdzie w Polsce nie jadłem prawdziwej pizzy, a jakiś czas mieszkałem w Italii i wiem jak smakuje prawdziwa pizza. Więc co Wy wiecie o zabijaniu... A co do porównywania Pizzerii koło Klaudiusza z h2O, to jedyne z czym wygrywa h2O to jest obsługa. Mają młode, ładne dziewczyny.. Zwłaszcza ostatnio zauważyłem nową kicie.. mmmm.. <zakochany> Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
10-08-2010, 23:25
|
|||
|
|||
|
Moim zdaniem to h2o zjechało na psy, serwują tam gówno i maja coraz gorszą opinie - przynajmniej w kręgu moich znajomych. Może np pizze mają tam dobrą, ale nie samą pizzą lokal będzie zarabiał, prawda?
Nie dość, że drogo tam jak cholera, to jeszcze np chamburgery, cheeseburgery i zapiekanki są tysiąc razy gorsze od tych z pizzeri. Brak składników ( bo oprócz bułki, kotleta, ogórka, bądź pomidora - i ewentualnie jeżeli jest to cheeseburger - sera' nic więcej tam nie ma) nadrabiają' wlewając do bułki chyba pół butelki sosu. Żenada. A zapiekanki ? Ostatnio byłem świadkiem ciekawego zdarzenia. Dzieci poprosiły o zapiekanki - i owszem dostały je. Za bodajże 4,50, wzięte z oszklonej lady, odgrzewane w mikrofali, natomiast pani w wieku.. hmm.. 40 lat, może mniej, dostała możliwe, że tą samą zapiekanke, tego akurat nie udało mi się zobaczyć tyle, że z pieca.. Jakaś dyskryminacja? Dzieci są gorsze? Przywileje dla starszych ? Natomiast w pizzeri - chamburger, cheeseburger jest pełny, zapiekanka również. A pizza? Cóż, dawno nie jadłem. Ale ilość stałych klientów i zamówień, moim zdaniem raczej świadczy o dobrej renomie tego lokalu. A Co do stałych klientów h2o? Wiadomo, że jest położony bliżej basenu i to dlatego ciągnie tam tak wiele ludzi. Proste i logiczne. A oni tylko nabijają na tym forse, nic więcej. Poza tym obsługa pizzeri- w szczególności pani Iza jest świetną i miłą osobą. Tego samego nie można powiedzieć o konkurencyjnym lokalu - h2o. Dziękuję, to tyle w tym temacie. |
|||
|
11-08-2010, 12:37
|
|||
|
|||
|
Ja tam wole Kebaby a'la Giorgio
Pizze koło Klaudiusza są najlepsze w całych Łazach,a w szczególności zapiekanki firmowe. |
|||
|
11-08-2010, 12:41
|
|||
|
|||
|
Jeszcze tu nam Giorgia brakowało ;D
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
11-08-2010, 20:40
|
|||
|
|||
|
Nie wie co wy macie do pizzeri w Łazach koło klaudiusza. Tam pizza jest rewelacyjna robiona z świeżych składników a nie jakiegoś gów ... Jak w H20 pizza z h20 nie ma polotu do pizzy z pizzeri u pani Izy koło klaudiusza. A cheeseburgery i hamburgery oraz hot-dogi są duże i chrupiące prosto z pieca pychota !!!
|
|||
|
12-08-2010, 13:07
|
|||
|
|||
|
najlepsza pizzeria w łazach. wszystko jest pycha. ; )
|
|||
|
12-08-2010, 22:43
|
|||
|
|||
|
14-08-2010, 22:07
|
|||
|
|||
|
hmmm... Czasem bywam w h2o ale w sumie to tylko na bilardzie
![]() Wiadomo że Pani Iza to wymiata w pizzeri, ogólnie pizza dobra, hamburgery itd. też dobre ;DD W sumie tylko tam chodzę, wczesniej czasem chodzilam do dextera, ale odkąd tam pszczółka pracuję to w życiu tam nie pójdę Co do maxa, tam nie byłam już bardzo dawno ;P
|
|||
|
19-08-2010, 20:00
|
|||
|
|||
|
19-08-2010, 20:11
|
|||
|
|||
|
Sprawdziłem ostatnio wszystkie pizzerie. W H2O wiadomo jaka. W Maxie i koło Klaudiusza to porażka, zamówił ostatnio kolega do domu, nie masz znajomości nie masz dobrej pizzy, ohyda. Ostatnio zamówiła zapiekankę moja babcia i co wyrzuciła ja do kosza, bo była nie zjadliwa. Mało składników, zimna i nie smakowała świeżo. Nie masz znajomości nie pojesz!!!!
|
|||
|
19-08-2010, 20:14
|
|||
|
|||
(19-08-2010 20:11)Gość napisał(a): Sprawdziłem ostatnio wszystkie pizzerie. W H2O wiadomo jaka. W Maxie i koło Klaudiusza to porażka, zamówił ostatnio kolega do domu, nie masz znajomości nie masz dobrej pizzy, ohyda. Ostatnio zamówiła zapiekankę moja babcia i co wyrzuciła ja do kosza, bo była nie zjadliwa. Mało składników, zimna i nie smakowała świeżo. Nie masz znajomości nie pojesz!!!! uuuu no to może być prawda |
|||
|
27-08-2010, 21:09
|
|||
|
|||
|
U mnie było podobnie wysłałem kolegę po pizzę, a że nie był za elegancki pizza była ze starych składników inaczej mówiąc resztek, nie masz znajomych za ladą nie pojesz.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości