|
LETHAL BEATS
|
|
01-11-2010, 12:17
|
|||
|
|||
RE: LETHAL BEATS
(01-11-2010 12:13)Bad napisał(a): no nie dołuj się , było ok, tylko trzema Konrada wypytać jak skutecznie przeprowadzić kampanie reklamową, i następnym razem bedzie lepiej. wreszcie coś dla tej młodzieży zaczeło się coś dziać... Mówisz kampania: - Plakaty dwukrotnie wieszałem w Gminie - Facebook z konta Łazowian oraz OSIR - NK z konta Łazowian oraz OSIR - Dziennik Zachodni Zawiercie - Kurier Zawierciański - Lazy.pl / Moklazy.pl Zorganizuj coś, zrób taką imprezę, niech wyjdzie tak jak moja, a potem zrób kolejną. Trzymam kciuki. |
|||
|
01-11-2010, 12:52
|
|||
|
|||
|
no dobra ale dziewczyny powinny mieć wejscie za friii...alboi nawet wszyscy
no i niech takie imprezy będą co dwa tygodnie , to młodzież załapie że coś fajnego jest zorganizowane, a ty chcesz poprzestac na jednej... widzę to tak jakbyś chciał ,,odwalić,, coś i mieć święty spokój... i chciałem zauważyć że jeżeli ci się ktoś kłania ,tak jak ja to robiłem, to trzeba kulturalnie się odkłonic
|
|||
|
01-11-2010, 13:39
|
|||
|
|||
|
Robić co 2 tygodnie imprezy, żeby przynosiły one straty i konieczność użerania się - to nie na moje nerwy. Chcesz - możesz zrobić. Moja impreza była inicjatywą obywatelską.
Staram się kłaniać z każdym, kto się ze mną kłania. |
|||
|
01-11-2010, 13:49
|
|||
|
|||
|
zaraz zaraz czegoś nie rozumię-inicjatywa obywatelska?więc o jakich stratach piszesz? moralnych? czy budżetowych< w sęsię pieniążków?>liczyłeś ze zarobisz tam kase?
|
|||
|
01-11-2010, 13:56
|
|||
|
|||
|
Liczyłem, że rozliczę wynajem sprzętu, opłacenie osób, które przyjadą grać na imprezie itd. Nie wzbogaciłem i nie zamierzałem się wzbogacać ani o złotówkę.
|
|||
|
02-11-2010, 13:09
|
|||
|
|||
|
oj Łukasz.... pamiętasz kilka lat wstecz czasy dyskotek, które organizowaliśmy co dwa tygodnie?
płatny wstęp pozwolił nam oddać za zniszczone mienie, i rzadko kiedy nie dokładaliśmy żeby opłacić ochronę... tutaj nie warto nic robić, albo jak zrobić to raz na jakiś czas, by ktoś to docenił, bo jak jest za często, każdy ma to głęboko, albo przychodzi, żeby sie napruć... |
|||
|
02-11-2010, 13:11
|
|||
|
|||
|
rozumię Cię Łukasz.nie miałem intencji oskarżać Cię o wzbogacenie, uważam że i tak osiągnołeś sukces, jak na tak ą organizacje
|
|||
|
02-11-2010, 13:46
|
|||
|
|||
(02-11-2010 13:09)buła napisał(a): oj Łukasz.... pamiętasz kilka lat wstecz czasy dyskotek, które organizowaliśmy co dwa tygodnie? Liczyłem, że to się zmieniło, zaufałem ludziom, niestety niepotrzebnie. Niemniej kto był, ten widział, że kwestie techniczne zostały dopracowane w niemal każdym calu. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości