|
When world gone mad (how NWO lill look like)
|
|
24-05-2009, 19:43
|
|||
|
|||
|
When world gone mad (how NWO lill look like)
Poniżej podaje link do pewnego filmiku podesłanego przez Mavericka, obejrzyjcie i powiedzcie co o nim sądzicie:
http://pl.sevenload.com/filmy/wddbBtH-Wh...-look-like |
|||
|
25-05-2009, 12:06
|
|||
|
|||
RE: When world gone mad (how NWO lill look like)
(24-05-2009 19:43)rider napisał(a): Poniżej podaje link do pewnego filmiku podesłanego przez Mavericka, obejrzyjcie i powiedzcie co o nim sądzicie: Ja sie zastanawiam po co to umieściłeś , film owszem jest mocno bulwersujący i pokazuje kilka prawd - że na świecie jest przemoc , że mania rządzenia światem potrafi doprowadzić do holocaustu , oraz to że światem rządzi grupa bardzo wpływowych ludzi ( może to Illuminaci ) mnie bardziej interesuje czy tak naprawdę masz wpływ na to co się dzieje , czy raczej masz tylko wpływ jak na to zareagujesz , czy potrafisz się dostosować do nowych warunków i potrafisz przetrwać >?? Mnie takie filmy raczej nie podnoszą na duchu ....... A zainteresowanych teoriami spiskowymi na świecie odsyłam na stronę http://www.prawda2.info czytałem oglądałem i mam swoje prywatne zdanie na ten temat ... a tak na koniec co sądzę o tym filmie ???? dobrze zrobione połączenie muzyki obrazu które ma zmanipulować widza i pokazać mu że na tym świecie rządzi terror przemoc kasa i nic więcej ...... ciekaw jestem innych opinii |
|||
|
25-05-2009, 20:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2009 21:00 przez rider.)
|
|||
|
|||
RE: When world gone mad (how NWO lill look like)
(25-05-2009 12:06)AHROUN napisał(a): Ja sie zastanawiam po co to umieściłeś , film owszem jest mocno bulwersujący i pokazuje kilka prawd - że na świecie jest przemoc , że mania rządzenia światem potrafi doprowadzić do holocaustu , oraz to że światem rządzi grupa bardzo wpływowych ludzi ( może to Illuminaci ) mnie bardziej interesuje czy tak naprawdę masz wpływ na to co się dzieje , czy raczej masz tylko wpływ jak na to zareagujesz , czy potrafisz się dostosować do nowych warunków i potrafisz przetrwać >?? Mnie takie filmy raczej nie podnoszą na duchu ....... Wstawiłem ten film właśnie z powodu prawdy, którą normalnie ludzie omijają świadomie w swoich rozważaniach albo wolą myśleć że jest inaczej. Zaczyna się kult jednostki, wracamy do ciemnych wieków gdzie władza jednego człowieka sprawiała, że nikt nie ośmielił się odezwać. Ale z tego co się orientuję teraz mamy "demokrację", czyli to ludzie decydują o losie państwa, a nie Ci tylko, których to właśnie my wybraliśmy by nas reprezentowali... niech lepiej zastanowią się nad tym co robią i postępują z głosem ludu, a nie własnego portfela. Historia nie raz udowodniła, że takie przypadki często spływają później krwią niewinnych, tych którzy po prostu chcieli żyć. Prędzej czy później nastąpi bunt, mam nadzieję tylko, że to nie skończy się jakąś wojną domową. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości