|
4 lata patrzenia władzy na ręce
|
|
10-12-2010, 23:48
|
|||
|
|||
|
RE: 4 lata patrzenia władzy na ręce
Odnośnie tej ankiety - czekam na decyzję w pewnej sprawie, bo pomysł już kiedyś padał, ale chyba umarł śmiercią naturalną. Zorientuję się jak to wygląda i w razie czego ankietę się uruchomi.
Druga sprawa to kwestia finansowa. |
|||
|
11-12-2010, 12:17
|
|||
|
|||
|
Nie jestem informatykiem, więc to pole oddaje wam - administratorom. Jednak z tego co się orientuję to stworzenie internetowego sondażu (ankiety) na tym portalu (podobnego do tego "kto na burmistrza?") nie wymaga nakładów finansowych. Jeśli się mylę to przepraszam, moja ew. pomyłka wynika z braku wiedzy w tym temacie.
|
|||
|
11-12-2010, 13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2010 13:29 przez estral.)
|
|||
|
|||
|
Oczywiście, że stworzenie ankiety na tym forum nie wymaga żadnych nakładów finansowych. Co innego jeśli chodzi o tablice pamiątkowe i tego dotyczyło moje pytanie.
|
|||
|
11-12-2010, 15:09
|
|||
|
|||
|
Stworzenie tablicy pamiątkowej nie wymaga ogromnych nakładów finansowych. Można ją uwzględnić w planie budżetowym na następne lata. Jest to symbolika, utożsamienie się z pontyfikatem Ojca Świętego i myślę, że oszczędzanie na takiej symbolice to nie najlepszy pomysł.
|
|||
|
12-12-2010, 13:56
|
|||
|
|||
|
bzdura!
|
|||
|
12-12-2010, 16:31
|
|||
|
|||
|
Po 1989 roku zmienia się system polityczny w Polsce. Zmienia się ustrój, zmieniają się służby.
Następuje demokracja, wolność słowa. Każdy człowiek ma prawo wyrażać swoje opinie w sposób jawny, nic mu za to nie grozi. Autorze w/w "wypowiedzi", masz prawo do innej opinii. Dobrze jednak byłoby, gdybyś swoją wypowiedz poparł argumentami "za" lub "przeciw". Dlaczego stworzenie tablicy upamiętniającej Ojca Świętego uważasz za bzdurę? Konkrety, a nie puste słowa. |
|||
|
12-12-2010, 21:50
|
|||
|
|||
|
jestem przeciw
|
|||
|
13-12-2010, 11:31
|
|||
|
|||
|
Jestem wręcz zniesmaczona propozycją, aby w Łazach powstała jakaś tablica upamiętniająca ofiary katastrofy smoleńskiej!!! Po co??? A może Twój pomysł wziął się z programu Pięknych i Odważnych, aby postawić w Łazach replikę krzyża wiadomo jakiego
I może jeszcze gdzieś wcisnąć pomnik wielce zasłużonego dla Polski prezydenta Kaczyńskiego???? Chciałeś ankiety więc ją masz! Ja wypowiedziałam swoją opinię tutaj. Jestem zdecydowanie przeciw!A pomników Papieża ile byś sobie życzył? Jest już w Chruszczobrodzie, i myślę, że na gminę naszej wielkości jest to wystarczająco. Czepianie się cudzej ortografii na forum uważam za brak taktu! Nie jesteśmy tutaj kółkiem polonistycznym, i nie chodzi o sprawdzanie błędów ortograficznych, ale o merytoryczną treść wypowiedzi. Co Ci daje takie wytykanie? Poczucie przewagi,że jesteś lepszy bo błędów robisz mniej? Uważasz, że błyśniesz inteligencją? I na koniec zapytam, jakim prawem interesujesz się czy burmistrz ma po drodze z kościołem czy też nie? Co to ma wspólnego ze sprawowaniem przez niego urzędu???? |
|||
|
13-12-2010, 23:46
|
|||
|
|||
|
Popieram przedmówcę.
Kolejny bzdurny pomysł. |
|||
|
16-12-2010, 16:12
|
|||
|
|||
|
j.w.
W Gminie bida z nędzą, dzieci chodzą głodne do szkoły a ten pomniki będzie stawiał... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

I może jeszcze gdzieś wcisnąć pomnik wielce zasłużonego dla Polski prezydenta Kaczyńskiego???? Chciałeś ankiety więc ją masz! Ja wypowiedziałam swoją opinię tutaj. Jestem zdecydowanie przeciw!