|
Faktyczne działania nowej rady..
|
|
23-05-2011, 21:16
|
|||
|
|||
|
RE: Faktyczne działania nowej rady..
Witam!
Czytając forum dochodzę do wniosku, że większość tutaj jest nastawiona na nadawanie negatywów a nie odbiór pozytywów. Radziła bym się wszystkim wybitnym krytyką dokładnie rozejrzeć, bo "faktycznych działań nowej rady" osobiście dostrzegam wiele. Jestem pod wrażeniem działalności młodego radnego z Grabowej Krzysztofa Uzarskiego, który z własnej woli, własnymi rękami wyremontował i częściowo sfinansował świetlice wiejską w OSP, pomieszczenie robi wrażenie. Robi coś dla ludzi, nie każdemu chciało by się poświęcić swój czas i zorganizować zajęcia dla dzieci w czasie ferii. Dzieciaki z Grabowej mają możliwość się nauczyć Pierwszej Pomocy z tego co wiem to działa tam grupa ratownicza, którą prowadzi nasz radny i pani Agnieszka. Może niech każdy dokładnie się rozejrzy bo może jest coś w waszym najbliższym otoczeniu o czym warto napisać a nie tylko krytykować. |
|||
|
26-05-2011, 21:26
|
|||
|
|||
| RE: Faktyczne działania nowej rady.. | |||
|
05-06-2011, 12:07
|
|||
|
|||
| RE: Faktyczne działania nowej rady.. | |||
|
11-06-2011, 15:22
|
|||
|
|||
|
CZY TO PRAWDA ŻE NA MŁYNKU NIEPRZEWIDZIANA JEST INWESTYCJA ZKANALIZOWANIA OSIEDLA ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????
CZY MOŻE KTOŚ KOMPETENTNY SIĘ WYPOWIEDZIEĆ??? PANIE ŁUKASZU... CZY TO PRAWDA???? |
|||
|
11-06-2011, 18:14
|
|||
|
|||
|
czy to prawda? że młynek nie będzie skanalizowany? czy to zemsta na p. Tadeuszu i jego poplecznikach?
|
|||
|
11-06-2011, 19:12
|
|||
|
|||
|
A czy ja jestem od planowania kanalizacji w mieście? :>
|
|||
|
12-06-2011, 07:26
|
|||
|
|||
(26-12-2010 20:13)Gość napisał(a): I zobacz też na liczne powiązania, że w urzędach itp. zatrudniają "rodzine i znajomych". Więc naprawdę czego Ty się spodziewasz ? Po pierwsze, rodziny nie można zatrudniać, bo zabrania tego nasze polskie prawo! Nie może być koneksji rodzinnej i podległości pracowniczej w jednym. A druga sprawa! To boisko to nie Orlik tylko boisko wielofunkcyjne! I chwała Bogu, że nareszcie powstało, bo szkoła nr 3 dzięki temu ma gdzie prowadzić zajęcia wychowania fizycznego! |
|||
|
12-06-2011, 08:32
|
|||
|
|||
|
a czy ja każę coś zaplanować panie Łukaszu?
pytam tylko o to czy to prawda |
|||
|
12-06-2011, 08:33
|
|||
|
|||
|
czy to prawda? że młynek nie będzie skanalizowany? czy to zemsta na p. Tadeuszu i jego poplecznikach?
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
i proszę mniej agresji
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
więcej konkretów
|
|||
|
12-06-2011, 09:41
|
|||
|
|||
|
A ja proszę nie pisać stu postów jeden pod drugim i nie pisać w kilku wątkach tego samego tekstu, bo to nic nie daje ;-)
Nic mi nie wiadomo o tym, by na Młynku miało nie być kanalizacji. |
|||
|
12-06-2011, 21:32
|
|||
|
|||
|
a czy jako urzędnik w gminie byłby pan tak dobry i dowiedziałby się pan o szczegóły?
|
|||
|
15-06-2011, 18:22
|
|||
|
|||
|
Dowiedziałem się, że na Młynku kanalizacja będzie wykonywana w II jej etapie (I etap trwa teraz).
|
|||
|
18-07-2011, 10:38
|
|||
|
|||
|
Do Macieja K.
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem! <>< Kiedys zlozyles mi taka dedykacje, i wzielam sobie ja do serca. Dobrze na tym wyszlam! Teraz dedykuje ja Tobie, nie tylko na zycie osobiste, ale tez zawodowe! Trzymaj sie, pozdrawiam
|
|||
|
29-07-2011, 15:38
|
|||
|
|||
|
Terminy posiedzeń Komisji Rady Miejskiej w Łazach:
- w dniu 01.08.2011 r. o godz. 15.00 w sali narad Urzędu Miejskiego w Łazach, ul. Traugutta 15 odbędzie się posiedzenie Komisji Rewizyjnej Rady Miejskiej w Łazach dot. skargi Pani Cecylii Urbańczyk na działalność Burmistrza Łaz a można wiedzieć o jaką skarge chodzi??? |
|||
|
29-07-2011, 17:35
|
|||
|
|||
|
Pani Cecylia Urbańska w swojej skardze z 19 maja 2011 r. skierowanej pierwotnie do Prezesa Rady Ministrów kwestionowała sposób podłączenia swojej posesji przy ul. Jaśminowej 9 w Łazach do kanalizacji sanitarnej budowanej przez Gminę Łazy. W jej ocenie przyłączenie jej posesji do kanalizacji powinno nastąpić z innej strony budynku z wykonaniem dodatkowych 18 m kanalizacji.
Wyjaśniając sprawę ustalono, że podłączenie budynku do kanalizacji zostało wykonane zgodnie z projektem i włączone do kolektora zbiorczego biegnącego w ul. Jaśminowej. Inżynier kontraktu potwierdził, że wykonane przyłącze umożliwia prawidłowe odprowadzanie ścieków z budynku. Wykonanie dodatkowych 18 m kanalizacji zgodnie z żądaniem skarżącej musiałoby zostać wykonane poza istniejącym projektem i nie byłoby kwalifikowane w ramach źródeł finansowania. |
|||
|
29-07-2011, 20:55
|
|||
|
|||
|
dziękuje za info
|
|||