|
CZY KTOŚ TU BIEGA ?
|
|
21-01-2011, 09:11
|
|||
|
|||
|
CZY KTOŚ TU BIEGA ?
Pobiegamy? , biegam rano i wieczorem... za darmo
|
|||
|
21-01-2011, 16:03
|
|||
|
|||
|
RE: CZY KTOŚ TU BIEGA ?
ja również ale tylko wieczorem , często na stadionie Łazowianki, ale ostatnio polubiłem Laskową
|
|||
|
22-01-2011, 13:11
|
|||
|
|||
|
je content .
Ciao niezalogowany to śmigniemy co ? , zaloguj się i odezwij się ( priv. mess.) .
|
|||
|
22-01-2011, 14:39
|
|||
|
|||
| RE: je content . | |||
|
23-01-2011, 12:25
|
|||
|
|||
|
CZY KTOŚ TU BIEGA ?
Myślę , że powinien się wcześniej za register ować !
Dzięki Admin . |
|||
|
23-01-2011, 12:30
|
|||
|
|||
|
CZY KTOŚ TU BIEGA ?
i ( Ładna ścieżka ) . takie oponki kolorowe , patrząc na nie idę prosto , dalej moje ślady juz znajdziesz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
|||
|
22-11-2011, 18:55
|
|||
|
|||
|
i stało sie , kleszcze padly pod naporem mrozu tak i cieplo juz specjalnie nie jest ( gdy sie jest rozgrzanym dobrze w chlodzie biegac ,nie jest wtedy tak duszno) mysle ze pora na jogging po lesie mozna rozpoczynac.Trzeba odchwascic sciezke ,przyciac klacza ,zgrabic opadle liscie , szyszki i kamyki
.Najlepiej jest po roztopach w lutym , gdy pierwsze lekko rozgrzane powietrze na kilka chwil sprawia ,ze widzsz ze wszystko zaczyna sie budzic , jeszcze dlugo bedzie ciemno mokro i zimno ALE!śpiochy pamietajcie w zime przedewszystkim trzeba sie ruszac ,kto wie moze wiosna panny wam przyniesie ![]() Goldstream |
|||
|
29-12-2011, 21:39
|
|||
|
|||
|
Widze coraz wiecej Pań na szlakach,tylko winszować
![]() Pozdrawiam.Goldiee |
|||
|
29-12-2011, 22:08
|
|||
|
|||
|
myśli babcia biegnąc po lesie"a może mnie kto zgwałci???" nie to nie to se chociaż pobiegam ludziska glupie myślą że dla zdrowotności.No co ja co ale Goldie młodych to ja nie widzę zeby biegały co najwyzej babcie około 50 tki.Pozdro Matka Polka za 30 lat chętna "biegaczka"po lasach gminnych........
|
|||
|
01-01-2012, 02:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2012 03:01 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
MaPo Witaj.Piszesz że ich nie widzisz, nie mniej musisz sie znajdowac na tych sciezkach bo niby z skad MaPo bys miala informacje `o mlodych` ze tam nie biegaja ?!? Nie wierzysz nawet specjalistom od najmłodszych (zupka w sloikach) a zatem nie znasz owej info od osoby drugiej.Czyli...???
Musisz sie tam znajdować i z stad widzisz co opisałas Matko Polko.Natomiast to bedzie problem innego rodzaju(że są same starsze Panie) ?!! First.Mlłode babki biegaja po terenie który trudno uznać za niewielki . Dwa ,problem jest z dojściem do większych połaci dla joggingu,po drodze sa osty,szpilki,dziurska.Nalezy dbać o ścieżki ,usuwajac z nich gałęzie,kamyki,liście.Gdy już będzie na niej jak na tej ktora ja porzadkuje wiecej profesjonalistow podejdzie ,co oznacza ze w tym przypadku za nimi <<<!!!nie ma ale!!>>> musza przyjsc zgrabne fajne 20-30 letnie sportsmenki.Emerytki biegają bo wreszcie ogol im na to pozwala(UTW głównie).Nam to nie wydaje sie do pomyslenia aby pytac kogos o zgode .Zatem kiedys kobiety nie byly jak dzis wyzwolone a to sie niestety i za nimi nawet do lasu ciagnie .Jezeli idzie o sex u 50 plus to osobiscie z nimi o tym nie rozmawiam,nawet jesli maja pol kilo zlota na tym swym dresie ![]() Moze maja taki grymas ,nie mniej uwazam ze emeryci sa w wiekszosci amatorami z stad ich widzisz wiecej a to dlatego ze amator biega i nawet po zapyziałej ścieżce.Nie wiedza czym jest z prawdziwego zdarzenia bieg...Radzę ośwież po prostu swoją ścieżkę , dalej zdecyduj sie otworzyc jej podwoje szerszej publicznosci azmieni się i perspektywa na Tym gdzie jesteś MaPo Twoim Matki Polki szlaku.Ciao! Goldieu ![]() Raj czy piekło? „Jedna z kobiet chlusnęła mi wodą w twarz, po czym wstrzyknięto mi jakąś substancję, która pobudziła mnie seksualnie. Zatrzymały samochód i każda z nich zmusiła mnie do uprawiania seksu; używały prezerwatyw. Kiedy skończyły, zostawiły mnie kompletnie nagiego w krzakach” http://m.gadu-gadu.pl/gang-gwalcicielek-mezczyzn-terroryzuje-zimbabwe |
|||
|
01-01-2012, 22:47
|
|||
|
|||
|
hehhhe Goldziu rozmarzyłes sie? oby cie napadly te 20-30 bo 50 to moglyby cie zajechać pozatym wszystko fajnie ale strasnie mnie intrygujesz dlatego lubie czytać co piszesz choc jesteś dla mnie za malo zrozumialy (blondynka)MP
|
|||
|
09-01-2012, 05:19
|
|||
|
|||
|
BIEGA ...
Tak mnie nachodza rozne mysli,przeciez wszyscy tego doznajemy ,i tak gdy sobie juz zarzuce troche endorfin zaczynam miec przerozne (na spokojnie) mysli,tak mnie jedna dopadla i musze sie nia z wami podzielic.
Jakie to szczescie ze w zyciu czlowieka jest takie ulozenie czesci ciala ze zaraz po lokciach czy kolanach ,nie ma (od razu) przeglubow nadgarstka i kosci stepu . Tak sobie rowniez pomyslalem ze z stworca musi miec wiecej problemow od nas by mogl pozyc sobie spokojmie bez odpowiedzialnosci oraz tez to ze na samym koncu gdy umieramy dobrze jest miec cale zycie (poczawszy od urodzenia)po to by gdy spotka sie juz stworce w miejscu gdzie spodziewa sie go znalezc(najmniejsza czastka zycia)by moc spowrotem zaczac zycie chocby na poziomie robala(reinkarnacja) .Tak sobie godziny mijaja,Ty trenujesz i masz luz gdy juz sie myslami gatunku podzielisz i przestana Tobie wreszcie kolatac jako 'dla wybranych".Roznie mozna na te informacje zareagowac,lecz mysle ze postep czlowieka tkwi w zrozumieniu przyczyny,jak kto sadzi skad u Goldstreama takie a nie inne mysli?Czy myslenie jest normalne podczas treningow?,a moze powinienem non stop o pochwach myslec jako zdrowy samiec?Tylko powaznie ,bo na byle wyglupy to nie mam czasu... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości