|
NASI RADNI (oceny i wypowiedzi na temat naszych radnych)
|
|
04-04-2011, 18:10
|
|||
|
|||
|
CZEKAM NA WYPOWIEDZI I OCENY
|
|||
|
04-04-2011, 20:10
|
|||
|
|||
|
RE: NASI RADNI (oceny i wypowiedzi na temat naszych radnych)
Witam widzę że wyświetleń jest coraz więcej ale brak wypowiedzi więc zacznę ja
![]() Na początku minionej zimy miałem fantastyczną rozmowę z panem radnym Marcinem Wałcerzem na temat odśnieżania naszej Gminy. pytanie brzmiało " Dlaczego Łazy jeszcze nie są odśnieżane" uzyskałem odpowiedź naszego radnego " A co to ja BEDUINEM JESTEM I SAM MAM SOBIE ODŚNIEŻAĆ I (ŚMIECH) ZE STRONY NASZEGO RADNEGO.PONADTO ON NIC W TYM KIERUNKU NIE MOŻE ZDZIAŁAĆ!!! A PRZECIEŻ W SWOIM PROGRAMIE WYBORCZYM MIAŁ BYĆ SKUTECZNY DLA GMINY JAK WSZYSCY NASI KOCHANI RADNI POZDRAWIAM |
|||
|
05-04-2011, 15:22
|
|||
|
|||
|
Pytanie do Zastępcy przewodniczącego rady miejskiej Pana Leszka Bogłowskiego.
Jak to jest panie Bogłowski że przedszkole wnioskowało do Urzędu Miasta i Gminy o przyznanie im 1/2 etatu sekretarki. Urząd którego Pan jest PRZEDSTAWICIELEM przyznaje przedszkolu pełny etat na stanowisko SEKRETARKI które to stanowisko obejmuje Pana żona!!!!!!!!! Czy aby podwyżka opłat za godziny pobytu dzieci nie jest związana z tą decyzją? Bardzo proszę o odpowiedź. |
|||
|
06-04-2011, 10:51
|
|||
|
|||
|
Brak odpowiedzi ze strony Pana Bogłowskiego który wiem że bywa na forum i napewno już pytanie przeczytał.
Czyżby coś Pana blokowało w tej sprawie? |
|||
|
09-04-2011, 07:26
|
|||
|
|||
|
Pan Bogłowski pewnie nie odpisze bo do błędu się nie przyzna... jest tylko radnym a zachowuje się jakby był burmistrzem...
|
|||
|
10-04-2011, 01:00
|
|||
|
|||
|
Pan Bogłowski nie odpowiada a szkoda bo można by tu porozmawiać na ten temat dłużej!
Więc stwierdzam iż Nasz Radny wypowiada się i mówi dużo jak czegoś potrzebuje bo jak widać w innym przypadku nie interesuje się niczym lub nie wie co powiedzieć gdyż z tej ciężkiej dla Niego sytuacji jaka zaistniała w sprawie Jego żony w przedszkolu milczy...! dla mnie jest to tchórzostwo i strach o jego własną d.... na której siedzi i grzeje krzesło... WIĘC TRUDNO NIE DOWIEMY SIĘ JAK TO NAPRAWDĘ JEST MOŻEMY TYLKO GDYBAĆ I WNIOSKI NA PRZYSZŁOŚĆ WYCIĄGNĄĆ!!! |
|||
|
12-04-2011, 03:06
|
|||
|
|||
|
ja się zastanawiam co tacy ludzie w ogóle robią na krzesłach radnych!!!hańba i kpina, dlaczego to nie są ludzie z powołania którzy naprawdę chcą coś zrobić dla Łaz???ludzie przecież wykształcenie niektórych osób radnych samo za siebie mówi że nawet do miotły się nie nadają w tych czasach, bo teraz to studenci proszą się o etat na pomyjni
|
|||
|
12-04-2011, 16:22
|
|||
|
|||
|
Tak się zastanawiam, bo może i macie racje ale do kogo Wy macie pretensje? Gość X startuje do Rady, nieważne jakie ma wykształcenie, ważne że ludzie ufają mu, popierają go. To nie jest konkurs na urzędnicze stanowisko! To funkcja! Nie można tak pisać jak mój poprzednik bo obraża się caly organ jakim jest Rada Miejska. Konkretnie napisz kto Tobie sie nie podoba i dlaczego!
|
|||
|
12-04-2011, 18:16
|
|||
|
|||
|
Po rozmowie z jednym z przedstawicieli władzy w naszej gminie usłyszałem.
CYTUJĘ: "GDYBY DAĆ BOGŁOWSKIEMY WIĘCEJ WŁADZY SPACYFIKOWAŁ BY ŁAZY". Nawet się rymuje, ale jest niebezpieczne!!! Nie pozwólmy więcej na takie wybory, niech radnymi zostają ludzie którzy naprawdę mają coś do zaoferowania NAM WYBORCOM. Pan Bogłowski nie jest osobą odpowiednią na to stanowisko. Jakie korzyści mamy z jego rządzenia oprócz JEGO OSOBISTYCH KORZYŚCI. Gdzie ta skuteczność Panie Bogłowski??? |
|||
|
12-04-2011, 18:32
|
|||
|
|||
|
Abstrahując od Pana Bogłowskiego - jaka jest skuteczność któregokolwiek z radnych?
|
|||
|
12-04-2011, 18:55
|
|||
|
|||
|
Trudno powiedzieć, ponieważ nie widać żadnych efektów "PRACY" naszych szanownych RADNYCH.
Wybory są co 4 lata mamy zatem czas na to aby WYMAGAĆ SKUTECZNOŚCI I WIĘKSZEGO ZAANGAŻOWANIA SIĘ W NASZE SPRAWY I PROBLEMY Na koniec podsumujemy wszystkie ZA i PRZECIW i dokonamy (myślę) odpowiedniego wyboru na przyszłą kadencję. Puki co musimy WYMAGAĆ, WYMAGAĆ i jeszcze raz WYMAGAĆ OBIECANEJ SKUTECZNOŚCI. Pozdrawiam |
|||
|
13-04-2011, 05:21
|
|||
|
|||
(12-04-2011 18:32)Gość napisał(a): Abstrahując od Pana Bogłowskiego - jaka jest skuteczność któregokolwiek z radnych? Hehehe dobre, pieniaczu! Widocznie skuteczność była bardzo dobra skoro wszyscy Radni kadencji 2006-2010, którzy ponownie ubiegali się o wybór a było ich 11 otrzymali mandat zaufania i weszli do rady kadencji 2010-2014. I co Ty na to??? |
|||
|
13-04-2011, 06:36
|
|||
|
|||
|
Wśród nich był właśnie Pan Bogłowski, z czego wniosek, że jest część osób, która była zadowolona z jego pracy, bo nie wiadomo mi, aby przekupywał czymś swoich wyborców (ani nie była to grochówka, ani wódka, ani browary).
Also, uważacie Państwo, że Pan Radny Bogłowski nic nie robi, a jednak są ludzie, którzy twierdzą inaczej. Może w myśl zasady "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził"?
|
|||
|
13-04-2011, 08:23
|
|||
|
|||
(13-04-2011 06:36)Gość napisał(a): Wśród nich był właśnie Pan Bogłowski, z czego wniosek, że jest część osób, która była zadowolona z jego pracy, bo nie wiadomo mi, aby przekupywał czymś swoich wyborców (ani nie była to grochówka, ani wódka, ani browary). To, że lata po Łazach, wszędzie go pełno i każdym próbuje rządzić i każdego ustawiać to naprawdę nie znaczy, że robi coś pożytecznego dla mieszkańców i Gminy. To, że niektórzy dali się nabrać i zagłosowali na niego ponownie świadczy tylko o tym, że go dobrze nie poznali. Dobre wrażenie, które sprawia szybko znika przy bliższym spotkaniu. |
|||
|
13-04-2011, 08:39
|
|||
|
|||
|
Skoro go dobrze znasz a tak o nim piszesz to gratulacje.
Nadal zadaję pytanie czemu się uczepiłeś tak konkretnie jego, kiedy są osoby, które nawet nie próbują rządzić i każdego ustawiać, bo nie robią NIC. |
|||
|
13-04-2011, 13:31
|
|||
|
|||
(13-04-2011 08:39)Gość napisał(a): Skoro go dobrze znasz a tak o nim piszesz to gratulacje. Więc niech ich rozliczają mieszkańcy ich regionu/okręgu/sąsiedztwa. |
|||
|
07-10-2011, 08:44
|
|||
|
|||
|
Najwyżej oceniani politycy z naszej Gminy wg."Dobrzy Politycy"-i najniżej
1} Tabas Dariusz......3,88 ; 16} Słowikowski Ryszard.......2,43 2} Kaczyński Maciej...3,86 ; 15} Staniaszek Anna............2,46 3} Uzarski Krzysztof...3,79 ; 14} Grzesica Marta..............2.62 4} Kubiczek Maciej.....3,30 ; 13} Hoffman Jan.................2.65 5} Wałcerz Marcin......3,27 ; 12} Nowak Władysław..........2,65 6} Kubasik Stefan.......2,94; 11} Stempel Maria...............2,70 7} Petryka Elżbieta.....2,94 ; 10} Głąb Zenon..................2,74 8} Bogłowski Leszek....2,90 ; 9} Kowalik Grzegorz...........2,80 |
|||
|
07-10-2011, 09:47
|
|||
|
|||
|
Jako, że wiem jak ten serwis działa mam podstawę by twierdzić,że wyniki są niewspółmierne do obiektywnych, realnych :-)
|
|||
|
07-10-2011, 10:14
|
|||
|
|||
|
też tak myślę, z obserwacji pracy państwa radnych moje "wyniki" są zupełnie inne
|
|||
|
01-04-2012, 21:22
|
|||
|
|||
|
i cóż .....nasi radni są bezradni???? jak oceniamy ich pracę? piszcie co o tym myślicie? tylko nie przed wyborami
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości