|
W sprawie gorszących wypowiedzi na temat pewnych osób
|
|
05-04-2011, 12:10
|
|||
|
|||
|
W sprawie gorszących wypowiedzi na temat pewnych osób
W związku z coraz częstszym pojawianiem się gorszących i obraźliwych wypowiedzi na temat różnych osób, w tym przypadku w kierunku pracowników przedszkola INFORMUJĘ w imieniu grona administratorów, iż:
- Uwagi i zgłoszenia nie kierowane bezpośrednio do mnie przez osoby poszkodowane nie będą rozpatrywane; - Do kontaktu jest przeznaczony numer telefonu (32) 700 8877, wszelkie naruszenia, które mają miejsce, a nie zostały ocenzurowane są przyjmowane tylko tam, połączenia pod inne numery nie będą rozpatrywane. W przypadku dodzwonienia się do poczty głosowej należy pozostawić numer zwrotny; - Przypominam co po niektórym, że forum jest hobbystyczne, nie jestem w stanie skasować wypowiedzi, gdzie ktoś kogoś nazwie w taki a nie inny sposób, gdyż wykonuję również pracę, forum zaś traktuję drugoplanowo będąc w pracy; Ponadto osoby publikujące gorszące wypowiedzi informuję, iż: - W przypadku otrzymania zgłoszenia od jednostki prawnej chcącej uzyskać dane (adres IP) autora, będą one niezwłocznie przekazywane; - Wypowiedzi zawierające wyrażenia powszechnie uznane za wulgarne lub obraźliwe będą kasowane lub cenzurowane; - Dwa adresy IP zostały zablokowane za nieprzerwane publikowanie obraźliwych opinii pod adresem kilku osób, z użyciem słów wulgarnych, pula potencjalnych blokad jest nieograniczona. Mam nadzieję, iż moja wypowiedź rozwieje wątpliwości niektórych z Państwa przed próbą np. ustalenia mojego miejsca pracy i kontaktu ze mną przez numer służbowy. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości