|
Gdzie TANI I DOBRY weterynarz w Łazach i okolicach
|
|
08-04-2011, 11:05
|
|||
|
|||
|
Szukam weta
muszę się wybrać ze zwierzakiem chodzi o szczepienie, obcięcie pazurków i takie tam. Mogą się również wypowiadać oczywiście właściciele wszystkich zwierząt |
|||
|
08-04-2011, 11:48
|
|||
|
|||
|
RE: Gdzie TANI I DOBRY weterynarz w Łazach i okolicach
Jeśli chodzi o mnie o zwierzęta z którymi chodzę do weterynarza to jedynie do p. Rynkowskiej na ul. Kościuszki.
|
|||
|
10-04-2011, 20:57
|
|||
|
|||
|
tam zawsze są tłumy, w soboty za krótko przyjmuje
a w tygodniu nikt nie ma czasu więc się każdy pcha się na sobotę, zawiercie górą
|
|||
|
15-04-2011, 11:26
|
|||
|
|||
|
widać nikt nie doradzi...aaa wszyscy się pchają do Pani R..w Łazach i czekają po 2 ,godziny a nie lepiej wsiąść do auta i jechać do Zawiercia??buahaha
|
|||
|
12-06-2011, 07:57
|
|||
|
|||
|
Zawiercie Borowe Pole Pan Wystrychowski, bardzo dobry lekarz i rzetelny. Wstanie do nagłego przypadku nawet o 3 nad ranem i będzie w świetnym nastroju.
Dobra przychodnia także w Sosnowcu. "Lupus" uratowali moją psinkę z ciężkiej choroby. |
|||
|
17-08-2011, 11:15
|
|||
|
|||
|
U pani Rynkowskiej zawsze tłumy, bo do niej ludzie z Zawiercia i Dąbrowy Górniczej nawet przyjeżdżają! Ja sama mieszkam w Zawierciu i tylko do niej jeżdżę. Kiedyś poszłam do pana Lorka tu u nas w Zciu (u Rynkowskiej było nieczynne z powodu braku wody i światła). Chciał mi psa pod nóż brać, bo na łapie mu się zrobiła taka narośl wielkości ziarnka grochu. Zapłaciłam 100 zł za obejrzenie psa i jakieś tabletki (antybiotyki i sterydy) i za tydzień miałam się zgłosić na zabieg - ale ja jakoś nie zaufałam temu panu. Na drugi dzień pojechałam do pani Rynkowskiej. Okazało się, że to co ma na łapie mój pies jest zupełnie niegroźne i zniknie samo, tylko pies ma tego nie lizać. Opatrzyła mu to i zapłaciłam 10 zł. Słyszałam też dobre opinie o panu Wystrychowskim ale nie korzystałam z jego usług. Zadowolona jestem z pani Rynkowskiej i wolę poczekać nawet i 2 h, niż korzystać z usług innego weta, których w zciu na pęczki. W mojej najbliższej okolicy mam z 5 gabinetów.
|
|||
|
24-08-2011, 08:26
|
|||
|
|||
|
a ja mam niemiłe doświadczenie z Panią Rynkowską. ona chciała wziąść pod nóż mojego pupila a było niegroźne i wystarczyły tabletki i się wygoiło a wiadomo że za operację weźmie więcej, poza tym niemożna się z nią dogadać bo niewyraźnie mówi
|
|||
|
02-10-2011, 16:16
|
|||
|
|||
|
Witam co do P.Rynkowskiej to może na początku to ona i była dobra ,ale teraz gubi ja rutyna ,może za dużo pacjentów*.Przyjmuje taśmowo ,ponieważ na korytarzu tłum . Dwa razy juz nie trafiona diagnoza u moich pupili .Jeden plus który został to faktycznie nie jest droga ,ale czy o to chodzi ?
|
|||
|
04-10-2011, 17:59
|
|||
|
|||
|
idzie kobieta na ilość a nie na jakość , kasa kasa, kasa....liczy się i tylko to. nie polecam
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

muszę się wybrać ze zwierzakiem chodzi o szczepienie, obcięcie pazurków i takie tam. 

a w tygodniu nikt nie ma czasu więc się każdy pcha się na sobotę, zawiercie górą