|
Wodociągi
|
|
27-12-2011, 19:04
|
|||
|
|||
|
RE: Wodociągi
zapewni mnie ktoś że bedzie wszystko doprowadzone do porządku ?bo z tego co widzę to nikt nie panuje nad tym chaosem.
ciekaw jestem czy te rowy wyczyścili i naprawili co zgłaszał ktoś pod Rokitnem. |
|||
|
27-12-2011, 20:04
|
|||
|
|||
|
Z tego co wiem coś tam było z tym robione. Aktualnie nie mam już takiej mocy władczej jak kiedyś, ale jeśłi ktoś ma możliwość sprawdzić to spróbuję coś zainterweniować
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
12-04-2012, 11:42
|
|||
|
|||
|
Kiedy firma Promax zacznie porządkować po sobie pozostawiony bałagan po naprawach zimowych????????????????????????
czy ktoś z nadzoru gminnego poczuwa się do odpowiedzialności |
|||
|
13-04-2012, 13:23
|
|||
|
|||
|
nie wiesz kiedy??????????????? w grudniu po poł€dniu hehehhhhhhhhhhhhh
|
|||
|
14-04-2012, 18:21
|
|||
|
|||
|
Tej zimy w Niegowonicach kilkukrotnie robiono wykopy w jednym miejscu w celu usunięcia awarii pękniętej rury,
kopanie odbywało się przy -20 stopniach -10 m od mojego domu - domem trzęsło i mieliśmy faktyczne obawy czy aby nie naruszy to naszych fundamentów, kilkanaście dni później znów ta sama awaria tyle, że kopanie w błocie . Wynik - naprawiona rura i zmasakrowane błotem i szlamem nasze nowe jasne kamienne ogrodzenie. MYŚLĘ, ŻE KTOŚ POWINIEN MYŚLEĆ O STARYCH RURACH - KOSZTY AWARII W TAKICH WARUNKACH PRZEWYŻSZAJĄ REMONT !!!! A przy okazji powinniśmy wystawić Promaxowi rachunek za czyszczenie muru. Wczoraj się zlitowano i załatano dziury po wykopach , chociaż tyle. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości