|
Wodociągi
|
|
26-04-2011, 18:42
|
|||
|
|||
| Wodociągi | |||
|
20-08-2011, 23:02
|
|||
|
|||
|
RE: Wodociągi
Witam.
Ja nie wiem co jest z tymi wodociągami w Łazach,awaria goni awarię.Tak nie może być że przez cały dzień nie można sobie zrobić głupiej herbaty,nie mówiąc już o korzystaniu z toalety. |
|||
|
21-08-2011, 12:25
|
|||
|
|||
|
Oni potrafią tylko opłaty za wodę podnosić , które są największe w regionie. oni czyli nasi szanowni rezydenci w Urzędzie MiG Łazy. Dlaczego niema ZASTĘPCZEJ POMPY KTÓRĄ MOĄNA W RAZIE AWARI URUCHOMIĆ!!!!! czy musimy być miastem trzeciego świata?
czy można nas tak poniżąć? dlaczego po ŁAZACH NIEMA NAWET JEDNEGO BECZKOWOZU Z WODĄ PITNĄ???? bURMISTRZU rusz głową i zrób wreszcie coś sęsownego dla nas zwykłych ludzi.Domów przybywa ,działek itd a wodociągów i energetyka daleko w tyle o drogach nie wspomnę... |
|||
|
21-08-2011, 12:28
|
|||
|
|||
|
może wreszcie pan Łukasz wykorzysta swój portal w konkretnym celu i naświetli szanownym rajcą problem i niezadowolenie społeczne
|
|||
|
21-08-2011, 21:20
|
|||
|
|||
|
Żebym mógł to zrobić osoby piszące posty musiałyby mieć jakiekolwiek pojęcie na tematy na które piszą.
Na Twoje nieszczęście od cen wody i od zastępczych pomp jest spółka Promax, która ma swojego prezesa, zaś sam Burmistrz ma dość niewiele do powiedzenia. Dowiedz się jak woda działa np. w Myszkowie, a potem pisz. Jeśli zaś chodzi o beczkowozy z wodą to pytanie - kto ma? RPWiK Zawiercie o ile wiem mieli jeden na cały powiat, nie wiem jak teraz. |
|||
|
21-08-2011, 21:53
|
|||
|
|||
|
firma Promax została powołana do życia z waszej urzędniczej inicjatywy, odłączyliśmy się od Zawiercia.... to fakt. ale zawsze pozostaje pytanie czy było warto....
I nie bluźnij bo ceny mamy niekiepskie.Nie obchodzi mnie jakiś Myszków, jestem Łazowianinem i takie rzeczy jak brak wody ,ostatnio zbyt częste, mnie irytują. Myślę sobie wtedy , a może to ten pijoczyna znowu zachlał i zapomniał, zadziałać i przełączyć.... to jest żenada... nawet po naprawie wycieku nie potrafią załatać dziury, przykład ulicy na Dębine. jak można jechać na jednej pompie? druga w razie awari powinna być sprawna!!! myślenie nie boli ludzie w sobote i niedziele byli bez wody!!!! jak w krajach trzeciego świata dobreciekawe czy ktoś się chociaż pofatyguje o wyjaśnienie i nakreślenie poprawy działania firmy Promax. |
|||
|
21-08-2011, 21:59
|
|||
|
|||
|
a może należy odkopać dawne źródło koło przedszkola , woda leciała tam całą rurą. i było przepięknie. jak ona SMAKOWAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() I NIESTETY ZOSTAŁO WSZYSKO ZNISZCZONE. cóż... |
|||
|
21-08-2011, 22:04
|
|||
|
|||
|
piszesz ,, jakiekolwiek pojęcie,,?
czyli brak wody to normalka? i według Ciebie wszystko jest ok/ ? a ja jestem debilką ? |
|||
|
21-08-2011, 22:08
|
|||
|
|||
|
wieje nudą i smrodem na tym portalu ...dlatego że czas zmienić jego admina , który jest poplecznikiem obecnej władzy iiii
i nie potrafi spojrzeć OBIEKTYWNIE! POWTARZAM OBIEKTYWNIE NA NIEKTÓRE sprawy bez wazeliniarstwa nadejdzie przyjacielu także Twój czas i opuścisz UMiG Łazy ..... i pozostanie tylko ,,śmiech,,
|
|||
|
21-08-2011, 22:49
|
|||
|
|||
| RE: Wodociągi | |||
|
22-08-2011, 09:49
|
|||
|
|||
|
No ale Prezesa Mariusza Kołtonia odwołano. Tylko nie wiadomo w jakich okolicznościach??????
Teraz jest inny prezes.... |
|||
|
22-08-2011, 11:20
|
|||
|
|||
(21-08-2011 21:53)Gość napisał(a): to jest żenada... nawet po naprawie wycieku nie potrafią załatać dziury, przykład ulicy na Dębine. Nie znam sprawy, myślę że najszybciej odpowiedzi w tej sprawie udzieli nowy Pan Prezes spółki Promax, Pan Tomasz Wyrwas. (21-08-2011 22:04)Gość napisał(a): piszesz ,, jakiekolwiek pojęcie,,? Pytanie gdzie jest ten "brak wody", ponieważ żadnych innych skarg niż Twoje nie widziałem. I nie musisz podawać się drogi Badzie za kogoś kim nie jesteś. (21-08-2011 22:08)Gość napisał(a): wieje nudą i smrodem na tym portalu ...dlatego że czas zmienić jego admina , który jest poplecznikiem obecnej władzy iiii Proszę o info w jakich tematach rzekomo jestem poplecznikiem, bardzo chętnie się dowiem :-) Nie usuwam żadnych treści oprócz spamu, który tutaj replikujesz od dłuższego czasu i płaczów dosłownie o wszystko. Jeśli zaś uważasz, że moim zadaniem jest pisanie skarg w Twoim imieniu to się grubo mylisz. PS. Życzę powodzenia w "zmienianiu mnie" ;-) (22-08-2011 09:49)Gość napisał(a): No ale Prezesa Mariusza Kołtonia odwołano. Tylko nie wiadomo w jakich okolicznościach??????Z tego co mi wiadomo decyzja została podjęta przez radę nadzorczą z powodu pewnych niedociągnięć po stronie poprzedniego Prezesa, przy czym jest to wyłącznie domniemanie. |
|||
|
22-08-2011, 12:22
|
|||
|
|||
|
oj lubisz być poplecznikiem , lubisz..... nawet jak każą Ci mówić i pisać że białe to czarne to ty oczywiście ich poprzesz
bad? a kto to jest |
|||
|
22-08-2011, 12:24
|
|||
|
|||
|
a co myślisz o odkopaniu źródła koło przedszkola? , może by odciążyło szanowną ,, pompownie,,
ludziom żyło wy się dostatniej ![]() hehehhheeee |
|||
|
22-08-2011, 12:26
|
|||
|
|||
|
rozumiem że odwołano poprzedniego prezesa Promaxu. a czy obecny prezes nie ma obowiążku złożenia oświadczenia majątkowe? ciekaw jesteśmy ile wyciągnie w skali tego roku...
|
|||
|
22-08-2011, 12:51
|
|||
|
|||
|
Bad nie rób ze mnie durnia proszę, wszystko widać "czarno na białym" ;-)
Wskaż mi gdzie napisałem coś bo mi ktoś kazał "biało na czarne", albo się pofatyguję zapytać Cię o to w innych okolicznościach, jak np. na sali sądowej, bo jeśli Leszek i cała reszta którą wiecznie obrażasz i piszesz jakieś niestworzone rzeczy nie byli w stanie złożyć zawiadomienia to ja to zrobię, bo mam dość Twojego pisania w taki sposób, obrażając czy oczerniając często ludzi o których życiu nie masz zielonego pojęcia. Prezes Promaxu złożył już oświadczenie majątkowe, na dniach pojawi się na BIP. |
|||
|
22-08-2011, 13:09
|
|||
|
|||
|
przestań proszę mnie straszyć
wiem jedno że miasto które ma prawie 7000 tyś ludzi było prawie przez dwa dni bez wody jest to w porządku ? czy w pompowni jest tylko jedna pompa? jeżeli tak to czas to zmienić łacznie z nie udacznymi zarządcami. a co do naszych radnych bezradnych to zapewne dobrze wiesz co w trawie piszczy... ![]() obyś nie był jednym z nich |
|||
|
22-08-2011, 13:10
|
|||
|
|||
|
nPrezes Promaxu złożył już oświadczenie majątkowe, na dniach pojawi się na BIP.
na dniach? czy to zajmuje aż tyle czasu? |
|||
|
22-08-2011, 14:45
|
|||
|
|||
(22-08-2011 13:09)Gość napisał(a): przestań proszę mnie straszyć Nie straszę tylko informuję, że jak tak bardzo chcesz wiedzieć czy jestem poplecznikiem to mogę Ci w tym pomóc - pamiętaj, że piszesz na forum publicznym i wszelakie tego typu Twoje "domysły" mogą spowodować wszczęcie postępowania, gdy tylko uznam, że to uwłacza mojej osobie, a tak jest w tym przypadku. Nic mi nie wiadomo o dwudniowej przerwie w dostępie do wody, a przypominam, że też tutaj mieszkam. Zarządcy jakbyś zechciał przeczytać wyżej się zmienili, konkretniej Prezes. Nie wiem ile pomp jest w pompowni, nie jestem ani rzecznikiem, ani prezesem Promax. |
|||
|
23-08-2011, 17:15
|
|||
|
|||
|
Zwolniono poprzedniego prezesa Promxu ,po to aby zrobić miejsce dla nowego prezesa bardziej naszego ,kolejnego znajomego .......
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

dobre