|
Radny Bogłowski
|
|
26-04-2011, 21:21
|
|||
|
|||
|
Radny Bogłowski
Program wyborczy radnego Bogłowskiego
Dla Gminy i swojego okręgu chciałbym wspierać rozpoczęte inwestycje oraz te, które są w planach gotowe do realizacji np.: oświetlenie uliczne, poprawę ulic i chodników, place zabaw dla najmłodszych. Czy coś zostało ulepszone jeżeli chodzi o oświetlenie ulic? Jeżeli tak to gdzie? Czy coś zostało ulepszone jeżeli chodzi o poprawę ulic? Jeżeli tak to gdzie? Czy coś zostało ulepszone jeżeli chodzi o poprawę chodników? Jeżeli tak to gdzie? Gdzie powstały place zabaw? Pytam jako mieszkaniec i żądam odpowiedzi od radnego Bogłowskiego. Mam nadzieję że odpowiedź uzyskam ponieważ radny na forum często bywa. |
|||
|
26-04-2011, 21:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-2011 21:25 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
RE: Radny Bogłowski
Post wyłączam jako osobny wątek, w związku z tym, że z tematem pt. "Przedszkole" nie ma zbyt wiele wspólnego.
|
|||
|
28-04-2011, 12:45
|
|||
|
|||
|
Tak więc Panie "skuteczny", cytuje Pan fragmenty mojego programu wyborczego, a chyba nawet nie był Pan w stanie wczytać się w tekst.
Wyraźnie bowiem jest tam wskazane, iż chciałbym wspierać inwestycje rozpoczęte, które są w planach gotowe do realizacji. Nie jest to równoznaczne z tym, że przez całą poprzednią kadencję ulepszałem oświetlenie, ulice, chodniki i budowałem place zabaw. Po rozmowie z Burmistrzem i z Paniami pozyskującymi fundusze 3 rzeczy które chciałbym w najbliższym czasie zrealizować są w trakcie i nie zależy to ode mnie, lecz nie jest powiedziane, że nie będę prosił o jak najszybszą realizację. Jeśli chodzi o bywanie częste na forum, to nie bywam na nim często, bo jeśli ono ma służyć do rozmów mieszkańców z radnymi to powinno się to odbywać w sposób kulturalny, a nie tak jak teraz. Bo jeśli ktoś chce porozmawiać, dowiedzieć się czegoś to powinien najpierw zapytać, a dopiero ewentualnie pokazywać swoje rozgoryczenie, a nie na odwrót, tak jak to się odbywa teraz. Widać w temacie pt. Przedszkole, że większość rzeczy i zarzutów zarówno wobec mnie jak i wobec samego Przedszkola udało się wyjaśnić, gdyby jednak pytania pojawiały się zanim byłbym atakowany, odpowiedzi na pewno bym udzielił chętniej i szybciej. Co powoduje w Panu ta nienawiść i gorycz, ewentualnie kto i za ile każe Panu to robić, ponieważ wielu radnych robi różne rzeczy, a ja czy zrobię coś dobrze czy źle - zawsze jest źle i zawsze nawet jeśli nie jestem winnym w danej sprawie, psy wieszane są na mnie. Proponuję Panu spotkanie w godzinach przyjęć w Biurze Rady, gdzie porozmawiamy sobie i wyjaśnimy wiele spraw, jeżeli oczywiście stać Pana na to i uważa Pan, że ma Pan rację. |
|||
|
29-04-2011, 00:28
|
|||
|
|||
|
Ale się uwzięliście na pana B. Czepiliście się jak rzep psiego ogona. Czy to już nie ma innych radnych, żeby sobie poużywać??? Każdy z nich ma coś za uszami, jeden dużo gada, drugi dużo pije, inny używa wulgaryzmów ... nie wiadomo, co gorsze.
A może ktoś by zauważył jakieś pozytywy. Ot, choćby plany związane z solarami. Gdyby to wypaliło, to by było COŚ! Trochę optymizmu! |
|||
|
29-04-2011, 09:11
|
|||
|
|||
|
no ja też nie wiem co się tak uczepili, trochę to już nudne może zmieńcie swój obiekt zainteresowań na inny
chętnie poczytam ,
|
|||
|
14-05-2011, 10:21
|
|||
|
|||
(29-04-2011 09:11)Gość napisał(a): no ja też nie wiem co się tak uczepili, trochę to już nudne może zmieńcie swój obiekt zainteresowań na inny Witam. Macie rację,dajcie dychnąć chłopu.Uważam że lepszym tematem jest nasz radny powiatowy z Niegowonic,Jak wiem to siedzi na wygodnym stołku już kolejną kadencję,a ten stołek jest jeszcze bardziej wygodny bo etatowego członka zarządu starostwa. Nie słyszałem żeby Pan Porc bo o nim mowa zrobił coś dla naszej gminy,jedynym spektakularnym czynem w jego wykonaniu to były jego wypociny w jego pseudo gazecie.Ciekawi mnie fakt że w obecnej sytuacji nic nie pisze,a być może o władzy się nie pisze bo się w niej zasiada? Zobaczmy może coś na forum ciekawego o Panu radnym usłyszymy i oby to były pozytywy.A być może odezwie się sam Pan Tadeusz który doświadczył najwięcej ze złotego pióra Pana Radnego. Pozdrawiam. Łazowianin.B |
|||
|
14-05-2011, 19:20
|
|||
|
|||
|
święta prawda, zgadzam się z przedmówcą w 100%. wiem jeszcze o paru rzeczach ale to już później. W ogóle mamy teraz tych powiatowych...żygać sie chce
|
|||
|
15-05-2011, 16:33
|
|||
|
|||
|
Znam osobiscie czlowieka,ktory wiecej zalatwil i stara sie to robic dalej,jak wszyscy radni ostatnich 2 kadencji.Zastanawiam sie tylko kto wybiera w wyborach tych ludzi?.Ciagle wybierani sa "wodoleje,krzykacze" Udezmy sie w piersi,a nie biadolmy na roznych forach!!!.Co do radnego powiatowego z Niegowonic,proponuje osobne forum.Jest o czym mowic1!!!.Naszych radnych rozliczyliscie podczas ostatnich wyborow.Sa tego skutki.Dajmy im odpoczac,bo bardzo sie zmeczyli podczas ostatniej kampani.vE41N
|
|||
|
17-05-2011, 11:38
|
|||
|
|||
|
Lesiu możesz patrzeć jak kolej w Łazach pada?!!!
niedługo będziemy nikim..... Łazy zawsze kojarzone były z koleją czy nie czas aby wreszcie działać , przeprowadzić reformę i walczyć o nasze miejsca pracy!!!!!!! jest tragicznie a bedzie gorzej!!!!!!!!!! ruszcie głowami władzo....to nasza przyszłość..... na BOGA !! |
|||
|
17-05-2011, 11:48
|
|||
|
|||
|
A jaki wpływ na upadek kolei ma radny?
Rozumiemy o czym piszemy czy piszemy aby zrozumieć? |
|||
|
17-05-2011, 19:08
|
|||
|
|||
|
Pan Lesiu zawsze zachowywal sie jak kameleon.Kupa krzyku,obietnic.I co?...........i dalej nic.Nie dziwcie sie ze kolej padla.Mamy za to kilkedziesiat ZWIAZKOW ZAWODOWYCH.Pracownicy sami sa sobie winni,ze utrzymuja tych szefow zwiazkowych.ZWIAZKI ZAWODOWE WYWALIC Z ZAKLADOW.Lesiu nic nie wskora,bo jest cienki Bolek.cVhya
|
|||
|
18-05-2011, 11:17
|
|||
|
|||
|
mieliście Matkę Żywicielkę... nie potrafiliście o nią zadbać... więc teraz płaczcie że jest bezrobocie i nędza!!!!! Myślący człowiek nie pozwoliłby sobie na takie rozgromienie PKP ŁAZY ..
Jaworzno kwitnie ... Tarnowskie góry kwitną tylko debilowate Łazy umierają.............. na Boga JAK MOŻNA !!!!! WALCZCIE !!! |
|||
|
18-05-2011, 11:18
|
|||
|
|||
|
CZY BŁOGOWSKI TO JAKIŚ ZWIĄZKOWIEC? NIE ZDZIWIŁBYM SIĘ ŻE MOŻE NAWET PRZEWODNICZĄCY JAKIEGOŚ TAM ZWIĄZKU...
|
|||
|
20-05-2011, 11:24
|
|||
|
|||
|
Dajcie Lesiowi zyc!!!.Biadolicie nad losem koleji w Lazach.Placicie dalej skladki na " zwiazki zawodowe",dostaniecie paczki na Mikolaja.Zwiazki Zaw. skonczyly sie po 89 r.Znam aktywistow zwiazkowych.WYWALIC ZWIAZKI ZA BRAME.Centrale Zwiazkowe na zachodzie wiecej wywalcza niz "nasze zakladowe".Wystarczy popatrzec na Lecha z Gdanska(Z WALESBURGA).BEZ KOMENTARZA.Pracowalem tez na PKP!!!.I2udT
|
|||
|
21-05-2011, 08:33
|
|||
|
|||
|
radny- bezradny, oni nic nie mogą... mogą sobie tylko pogadac. tyle w temacie
|
|||
|
26-05-2011, 21:26
|
|||
|
|||
| RE: Radny Bogłowski | |||
|
25-06-2011, 16:40
|
|||
|
|||
|
Widze że pan bogłowski wyrasta na gwiazde.... niedługo fakt bedzie o nim pisał hah.....
Należy wyciągnąć odpowiednie wnioski i w 2014 roku zagłosować na kompetentne osoby.... szkoda, że to bedzie dopiero w 2014 roku.... |
|||
|
26-06-2011, 16:24
|
|||
|
|||
|
Lesiu gwiazdor. dobre
|
|||
|
28-06-2011, 16:09
|
|||
|
|||
|
i działa coś ta nasza gwiazda? czy leniuchuje ?
jak się pracuje żonce gwiazdy? doda ktoś opinie? |
|||
|
28-06-2011, 17:17
|
|||
|
|||
|
Temat zamykam, bo przestaje mieć sens. Żadnych faktów tylko głupie, gówniarskie ataki.
Zwłaszcza, że większość postów pisze jedna i ta sama osoba ;-) |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

chętnie poczytam
,