|
Majówka
|
|
30-04-2012, 07:24
|
|||
|
|||
|
RE: Majówka
zapowiada się wielkie NIC !
|
|||
|
01-05-2012, 16:30
|
|||
|
|||
|
Powiem szczerze, że ja również jestem zawiedziony. Od pewnego okresu skończyły się nawet popularne majówki w parku za MOKiem. Było piwko, były kiełbaski, jakieś tam zespoły, sam nawet dwie lub trzy majówki zaopatrywałem w muzykę. Kilka lat temu Państwo Miklas pomogli ze stolikami, gastronomia sama się znalazła, sprzęt muzyczny z Mok-u, licytacje i losy prowadziła młodzież, więc wiele to nie kosztowało. Zagrały "JANUSY" czy inny zespół grający covery disco-polo lub leciała muzyka z kompaktu, ale ludzie co potańcowali, to ich
Wiadomo, Majówka nie była na poziomie Zawiercia (gdzie w tym roku również lipa), ale tyłki z domu się ruszyło popatrzeć co tam się dzieje. Jak będziemy patrzeć przez pryzmat tego, że może narodzić się bójka, to Nasze modernizowane aktualnie miasto będzie dalej stało w miejscu, bo co z tego, że będziemy mieć kilka nowych ulic, rynek, czy co tam jeszcze jest w planach, jak nikt tutaj nie przyjedzie... Gdzie są te wszystkie imprezy zaczynając od tej, o którą się tutaj spieramy, Kupała, stadion przez wakacje gościł zawsze min. 3 imprezy. Nie ma prawie nic. K..wa chyba muszę sobie załatwić etat jakiegoś radnego i zaopiekować się tym tematem, bo tak się nie da... pozdrawiam B u ł a
|
|||
|
10-05-2012, 08:47
|
|||
|
|||
|
I co z tą majówką ? Jak narazie nic nie widać żeby była. Ogłoszeń nie mam a podobno miała być 12.05
|
|||
|
10-05-2012, 10:19
|
|||
|
|||
|
No właśnie co z majówką?
|
|||
|
10-05-2012, 12:42
|
|||
|
|||
|
Z łaski swojej mogli by zrobić jakąś majówke.
|
|||
|
10-05-2012, 13:40
|
|||
|
|||
|
Majówkę za 2 dni organizuje ZS1
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
10-05-2012, 14:10
|
|||
|
|||
|
Są gdzieś jakieś ogłoszenia ?
|
|||
|
10-05-2012, 15:30
|
|||
|
|||
|
Wiszą w kilku miejscach na mieście, ale z tego co widziałem nic wybitnego chyba...
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
13-05-2012, 06:17
|
|||
|
|||
|
I jaka była majówka? Był ktoś ?
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomo, Majówka nie była na poziomie Zawiercia (gdzie w tym roku również lipa), ale tyłki z domu się ruszyło popatrzeć co tam się dzieje. Jak będziemy patrzeć przez pryzmat tego, że może narodzić się bójka, to Nasze modernizowane aktualnie miasto będzie dalej stało w miejscu, bo co z tego, że będziemy mieć kilka nowych ulic, rynek, czy co tam jeszcze jest w planach, jak nikt tutaj nie przyjedzie... Gdzie są te wszystkie imprezy zaczynając od tej, o którą się tutaj spieramy, Kupała, stadion przez wakacje gościł zawsze min. 3 imprezy. Nie ma prawie nic. K..wa chyba muszę sobie załatwić etat jakiegoś radnego i zaopiekować się tym tematem, bo tak się nie da... pozdrawiam B u ł a