|
Koleje Śląskie wystartują w październiku
|
|
03-11-2011, 23:46
|
|||
|
|||
RE: Koleje Śląskie wystartują w październiku
(03-11-2011 09:43)Lukasz napisał(a): Brakuje mi już słów na ludzi, którzy potrafią zgonić na urzędników winę za tematy porównywalne do srających psów na trawnikach. Nawet się nie wypowiem, bo jeszcze bym kogoś obraził. akto ma tworzyć nowe miajsca pracy cwaniaczku? kto ma dbać o rozwój gminy ...nie tylko pod względem urzędowy? wiec co się dzieje np. z wielkimi wizjami kopalni w chruszczobrodzie. o innych bzdurach nie wspomne gmina cofa się wrozwoju, tu nawet ptaki nie srają bo nie mają czym szkoda gadać......... a ty capie siedzisz na ciepłej posadce,pierdzisz w stołek i myślisz że jest wszystko zajebiście.... przyjdzie kolej i na ciebie czekamy cierpliwie |
|||
|
04-11-2011, 08:57
|
|||
|
|||
|
może nie wy macie tworzyć , ale maciie zciągać potencjalnych inwestorów. np . róznymi ulgami, itd..zreszta wiemy o co chodzi...
|
|||
|
04-11-2011, 10:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2011 10:17 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
Zaczynam mieć coraz większą ochotę nałożyć Ci bana za sposób w jaki nazywasz ludzi. Ale to inna sprawa.
Dla Twojej informacji "cwaniaczku" to budynki lokomotywowni w Łazach zostaną przejęte przez inną spółkę, nie będą sobie "umierały", zarząd Cargo nie potrzebuje tego zakładu i dlatego go tu nie będzie, w sensie nie będzie w rękach Cargo. Taki wpływ na to ma Urząd jak na to czy pada deszcz czy nie, ale jak się taki ktoś jak Ty do czegoś doczepi to będzie się trzymał jak rzep psiego ogona, nie chce mi się nawet tego komentować. Co do kopalni w Chruszczobrodzie to aż dziwne że nie wiesz, w końcu jesteś taki światowy i wszystko wiesz - kopalnia czekała na przyjęcie studium, co miało miejsce jakieś 2mc temu, teraz będą już działać. Zapomniałeś też chyba co w Łazach robi HDI Rathdowney i że całkiem przypadkiem jest to "inwestor sprowadzony", ale przecież znawca wszystkich i wszystkiego Bad wie, że nikogo się nie sprowadza. Capami sobie możesz nazywać sąsiadów, ostrzegam, że nie będę więcej takiego zachowania tolerował. Zaś dla Twojej wiedzy wkrótce będę zmieniał pracę, możesz wejść sobie na moją "ciepłą posadkę" i zobaczysz czy jest taka ciepła jak potrafisz pisać, bo z tego co widzę więcej niż pisać raczej nie umiesz nic. |
|||
|
04-11-2011, 23:25
|
|||
|
|||
| RE: Koleje Śląskie wystartują w październiku | |||
|
04-11-2011, 23:25
|
|||
|
|||
| RE: Koleje Śląskie wystartują w październiku | |||
|
04-11-2011, 23:28
|
|||
|
|||
|
badają ale nigdy nie będą wydobywać, dobrze wiemy ze tu są ogromnne złoża ale nie będą one z pewnością eksploatowane w tej dekadzie....więc wybacz.... Łazy toną ...
i jeszcze jedno....jaki bad////////////? |
|||
|
05-11-2011, 18:39
|
|||
|
|||
|
LANie wiem kogo chcesz oszukac. A w kwestii wydobycia skoro takie daleko idace wnioski wyciagasz to nawer nie zamierzam Ci udowadniac ze nie masz racji, gdyz jej nie masz.
|
|||
|
05-11-2011, 22:47
|
|||
|
|||
|
Naj lepsze jet to zdanie (cbudynki lokomotywowni w Łazach zostaną przejęte przez inną spółkę, nie będą sobie "umierały") a wiesz jakie to firmy.
|
|||
|
15-11-2011, 14:32
|
|||
|
|||
|
tak ja wiem firmy sprzątające i co ale mi nowina
|
|||
|
25-11-2011, 20:44
|
|||
|
|||
|
Czy w dziale `ogloszenia` zobaczymy ogł. "Portal zatrudni administratora" ?,czas pokaze. Nawet calkiem fajny byl ten Admin, moze by napisal na koniec co mu sprawilo przyjemnosc przy pracy nad portalem???Napisze?
|
|||
|
25-11-2011, 22:08
|
|||
|
|||
|
Dlaczego mam rezygnować niby? ;-)
|
|||
|
26-11-2011, 14:12
|
|||
|
|||
|
tiaa i zgadnijcie kto zostanie nowym adminem??? pewnie hrabia bo pełno go tu wszędzie gdzie nie wejdę to go widzę ;0
|
|||
|
26-11-2011, 15:23
|
|||
|
|||
|
Panie Łukaszu proszę dokładnie napisać co miał Pan na myśli " budynki lokomotywowni w Łazach zostaną przejęte przez inną spółkę, nie będą sobie "umierały", zarząd Cargo nie potrzebuje tego zakładu i dlatego go tu nie będzie " czy chodzi o hale elektrowozowni ( lokomotywowni ) czy o hale wagonówki, bo to są dwie różne sprawy ?
|
|||
|
26-11-2011, 16:52
|
|||
|
|||
|
Nie znam "rozkładu", ale z tego co mi wiadomo część obiektów przejmie KŚ, a część DB Schenker oraz mniejsi inwestorzy.
|
|||
|
27-11-2011, 12:51
|
|||
|
|||
|
DB schenker ma baze na wrzosówce, koleje sląskie wątpliwe ??????????
|
|||
|
27-11-2011, 13:27
|
|||
|
|||
|
No jeśli masz lepsze informacje na ten temat to o czym rozmowa? ;-)
|
|||
|
27-11-2011, 14:13
|
|||
|
|||
|
jeszcze sie okaze Lukaszku czy KŚ bedzie sie to oplacalo jeszce mają chwilę aż do przetargu
|
|||
|
27-11-2011, 14:57
|
|||
|
|||
|
Rozmowa o 300 ludziach, którzy pracują na terenie Lokomotywowni, i robią na podatki żeby ludzie w urzędzie miasta mieli ...................... O tym jest ta rozmowa jak dalej sobie sam dopowiedz.
|
|||
|
27-11-2011, 20:37
|
|||
|
|||
|
Wypowiadałem się już na temat zganiania wszystkiego na UM i nie będę się powtarzał.
|
|||
|
06-12-2011, 19:49
|
|||
|
|||
|
Mogły by sie zainteresować (Koleje) stanem wiaduktu ,lub brakow w architekturze .Myślę ,że po obu stronach zejść ,wejść na kladkę z peronów nie ma potrzeby aby znajdowały się wszędzie same schody .Denerwuje to gdy rodzice z dziećmi "muszą" dzwigać wózeczek siup w dól na pociąg, siup w górę z...
Myślę ,że ów błąd koleje! , powinny naprawić,niby przystosowane przejście ,niestety brak zjazdu/wjazdu z oraz na perony . Rzeż! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości