|
Odnośnie windy w obiekcie przychodni na ul. Jesionowej
|
|
20-05-2011, 11:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2011 12:10 przez Lukasz.)
|
|||
|
|||
|
Odnośnie windy w obiekcie przychodni na ul. Jesionowej
W związku z telefonem jaki otrzymałem pod nasz numer w sprawie niedziałającej od dłuższego czasu windy w obiekcie przychodni przy ul. Jesionowej informuję, iż skontaktowałem się z radnymi oraz z p. Kierownik ośrodka i uzyskałem informację, że przyczyną tejże awarii i utrudnienia jest uszkodzenie przyłącza siły w budynku przychodni, a co za tym idzie niedziałaniem windy.
Naprawa jest na etapie szukania firmy, która to wykona naprawę w niezawyżonej cenie, stąd podejrzewam, że problem zostanie niebawem rozwiązany. Więcej informacji wkrótce. Pozdrawiam Łukasz Nowak |
|||
|
22-05-2011, 10:09
|
|||
|
|||
|
RE: Odnośnie windy w obiekcie przychodni na ul. Jesionowej
dobrze że wreszcie ktoś poruszył tą sprawę ,przecież ta winda nie spełnia swej roli od bardzo dawna albo nie mogą znależ klucza albo jest zepsuta a pacjent jakoś się w czołga ,kierownictwo nie widzi problemu bo tak wygodniej i zapewne taniej ,dobrze że drugi ośrodek na parterze to możemy się przenieś do konkurencji zdrowi na jesionową chorzy do medikusa a winda niech rdzewieje
|
|||
|
03-06-2011, 13:42
|
|||
|
|||
|
RE: Odnośnie windy w obiekcie przychodni na ul. Jesionowej
Winda zostanie uruchomiona w najbliższym czasie, po naprawie przyłącza siły przez energetykę.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości