|
Tenisowe zaproszenie
|
|
05-06-2011, 20:01
|
|||
|
|||
|
Tenisowe zaproszenie
Witam wszystkich Forumowiczów.
Poszukuję towarzyszki/towarzysza do amatorskich tenisowych zmagań. A jeszcze lepiej partnerek i/lub partnerów do stworzenia mikstów bądź debli co by zanadto członków nie przemęczać i budżetu zbytnio nie nadwyrężać. Proponowałbym rozgrywki raz, dwa razy w tygodniu gdzieś w niedalekiej okolicy - poprzedniego lata grywałem na kortach obok stadionu 1000-lecia w Zawierciu. Odzewy od wszystkich zainteresowanych mile widziane Piotrek
|
|||
|
06-06-2011, 11:21
|
|||
|
|||
|
RE: Tenisowe zaproszenie
Jeśli potrzebujesz partnerki daj ogłoszenie na sympatii czy gdzieś...
|
|||
|
06-06-2011, 12:36
|
|||
|
|||
|
To nie jest ogłoszenie matrymonialne tylko sportowe
Dlatego zdecydowałem się zamieścić je tutaj w dziele sportowym.A że jestem średniej daty to dziewczyny wymieniłem w pierwszej kolejności z grzeczności. Pewnie, że ambitniej byłoby mierzyć siły z facetem ale sam przekonałem się, że znacznie więcej przyjemności sprawia gra z dobrą technicznie niewiastą niż z drętwym gościem. Tak więc grajfne babeczki dobrze posługujące się rakietą nie muszą niczego się obawiać a wręcz przeciwnie. Co złego to nie ja
|
|||
|
11-06-2011, 11:46
|
|||
|
|||
|
Jak będziesz miał dla mnie jakąś niewiastę do pary to wchodzę w to!
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
17-04-2012, 17:53
|
|||
|
|||
|
Troche za daleko mieszkam, sam potrzebuję soidnego kompana do tenisa. Chyba już jestem w nałogu
![]() ___________ Autobusy Katowice oraz wynajem busów Kraków dla każdego. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Piotrek