|
Oferuje profesjonalne wróżenie z fusów ...
|
|
08-07-2011, 21:21
|
|||
|
|||
|
Oferuje profesjonalne wróżenie z fusów ...
HG
ateista@poczta.onet.pl |
|||
|
10-12-2011, 13:01
|
|||
|
|||
|
RE: Oferuje profesjonalne wróżenie z fusów ...
Oferta aktualna, pod warunkiem ze kawe pyszna przyniesiecie,apropos .Moze ktos miałby ochote na
http://cesarskaperla.pl/kawa/czysta/kawa...e-mountain Czekam na odezwe burzuje
|
|||
|
10-12-2011, 16:08
|
|||
|
|||
|
chciałbym zobaczyć jakieś potwierdzenie Twoich kwalifikacji w tym temacie
|
|||
|
10-12-2011, 16:11
|
|||
|
|||
|
To był taki zarcik , mimo napilbym sie ,kawa przednia i tyle
|
|||
|
10-12-2011, 16:18
|
|||
|
|||
|
ja za kawą nie przepadam, preferuję herbatę (bez fusów)
|
|||
|
10-12-2011, 16:49
|
|||
|
|||
|
Gdy widze kawe oczy mi sie wesole robia ...niestety zawsze z kawa jest i ciastko...pozniej nadwaga,ociezalosc,ogolnie zle samopoczucie cukier,tluszcz i stymulacja pompy.Dlatego zostaje przy raz dziennie kubasie kawy ,jednym ciachu ale to wylacznie gdy moge podziwiac piekno plci przeciwnej.Faceci zle robia ze pija kawe (tylko w meskim tow.),robia sie sflaczali i nieraz np. gdybys sprobowal zamknac oczy,glos zmodulowac to po chwili wsluchiwania sie glosow przy stoliku z kawa przysiaglbys ze to pewno damski ranek...
Nic, my zawsze mamy byc ochrona,my zawsze mamy stac (zdrowo) na strazy.Niech kobiety zajma miasto,tu maja lekkie roboty,my musimy (mimo nieobowiazkowej juz sluzbie zasadn.(armia))bronic,chronic,zdobywac nasze klejnociki(one zawsze pozostana niezrozumiane przez facetow).Niech sobie siedza w ciepelku ,my musimy strzec przyszlosci naszych bliskich.Zatem tylko dla pzyjemnosci.Ps.kolega jeszcze dolewa (do kawy)brandy lecz ja jestem abstynentem, jak krzysiu ![]() Ten od Cichopek http://www.kolobrzeg24.pl/Wiadomosci/Akt...ywiad.html |
|||
|
01-01-2012, 19:01
|
|||
|
|||
|
Goldstream.
Sprzedam bałwana ...marchewkę teraz zetrę na surówkę ale proszę bardzo jest ogólnie łatwo dostępną jak widac natomiast problem tkwi w śniegu ,to
Absolutny jego brak! ![]() Nie do pomyślenia! Jeszcze nam odmawiaja dotacji ![]() http://lazowianie.pl/20111219/5239-lazy-...onecznych/ Trzeba zaczac kupowac ziemie...pod pola namiotowe,jak tak dalej pojdzie to okragly rok bedzie sezon na biwakowanie! |
|||
|
01-01-2012, 21:31
|
|||
|
|||
|
Fusy (łac. fusus - płynny) – popularna nazwa zawiesiny w niewyklarowanym płynie lub osadów będących efektem sedymentacji w płynach spożywczych, głównie parzonych - otrzymywanych z zalania wrzątkiem liści herbaty, ziół np. mięty lub zmielonych ziaren kawy. Uważane najczęściej za obiekt niepożądany.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości