|
gdzie do dentysty?
|
|
25-07-2011, 10:31
|
|||
|
|||
|
gdzie do dentysty?
witam!
możecie polecic jakiegoś dobrego dentyste w Łazach?najlepiej w ramach NFZ:)jakie ceny? |
|||
|
25-07-2011, 12:26
|
|||
|
|||
|
RE: gdzie do dentysty?
Lepiej skorzystać z dentysty prywatnego.
W Łazach to tylko Emilia Buła - godna polecenia.... |
|||
|
25-07-2011, 13:01
|
|||
|
|||
|
natomiast jeśli chodzi o dentystki w "kLAUDIUSZU" TO ZDECYDOWANIE ODRADZAM zero podejścia do pacjenta zero umięjetnośći panie umieją tylko pić kawke i pierd.... trzy po trzy niemile wspominam bodajrze p. Martę.ZERO PROFESJONALIZMU nie wyrwała mi zęba bo stwierdziła ze nie umie......dopiero pan doktor w tej samej przychodni mi pomógł.....
|
|||
|
25-07-2011, 14:59
|
|||
|
|||
|
Jeśli chodzi o mnie to zawsze korzystałem z usług Pani dr. Barbary Gałka-Dorczak.
|
|||
|
25-07-2011, 18:38
|
|||
|
|||
|
polecam dentystkę w Klaudiuszu właścicielkę
|
|||
|
25-07-2011, 20:30
|
|||
|
|||
|
a kto jest w klaudiuszu właścicielką?
|
|||
|
26-07-2011, 21:28
|
|||
|
|||
|
a był ktos w tej nowej przychodni kolejowej u dentysty?tam w ramach NFZ przyjmuja.jest jeszcze jakas nowa dentystka za lodziarnia,kolo nocnego(na przeciwko wiaduktu).był ktos?a Wikarkowa na zms?
|
|||
|
27-07-2011, 09:40
|
|||
|
|||
|
Na wikarkową nie narzekam ale ostatnio podobno jej zdolności się zmniejszyły. Wiecie coś o tym?
|
|||
|
29-07-2011, 08:38
|
|||
|
|||
|
Osobiście mogę polecić Panią Emilię Buła. Korzystam z jej usług od lat i nie narzekam :-)
|
|||
|
01-08-2011, 09:54
|
|||
|
|||
| RE: gdzie do dentysty? | |||
|
01-08-2011, 15:52
|
|||
|
|||
|
Przyjmuje w swoim domu przy ul. Sienkiewicza. Co do cen, to zależy co mamy do wyleczenia :-] Nie byłem u niej od kilku miesięcy więc nie wiem ile aktualnie bierze. W każdym bądź razie leczy porządnie.
|
|||
|
14-08-2011, 17:25
|
|||
|
|||
|
Pani Gałka Dorczak jest dobra w usuwaniu zębów , leczenie marnie jej wychodzi może kwestia wzroku nie wiem, i ma chyba ze 100lat, powinna zwolnić miejsce młodszym.
|
|||
|
30-03-2012, 12:12
|
|||
|
|||
|
..a co do Pani buły to droga jest a czy dobra, hmm niebardzo polecam Panią doktor w medikusie ale nie gałkę dorczak tylko tę drugą.
|
|||
|
14-04-2012, 18:57
|
|||
|
|||
|
w medikusie błażkiewicz jest ok
|
|||
|
Wczoraj, 21:18
|
|||
|
|||
|
nie chodźcie do medikusa zwłaszcza do pana dentysty!! poszłam tam z ogromnym bólem, bo mój lekarz miał urlop, a mnie akurat ropą podszedł zaleczony ząb... z początku pan dentysta nie chciał mi dać znieczulenia, ale wybłagałam go o znieczulenie, bo nie mógł nawet dotknąć tego zęba tak bolało... później przez 2 tygodnie chodziłam z siniakiem na pół policzka, bo tak nie udolnie wbił igłę... wyglądałam jakby mnie ktoś znokautował, podsumowując -dentysta sadysta xD
Najgorsze, że gościu nie używa rękawiczek~!! był to dla mnie szok. |
|||
|
Wczoraj, 22:15
|
|||
|
|||
|
Ostatnio byłem w Klaudiuszu u p. Marty. Wszystko szybko, profesjonalnie i sprawnie. Polecam.
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości