|
Nowy ruch Ateistyczny
|
|
02-11-2011, 18:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2011 19:06 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
Nowy ruch Ateistyczny
Tu w łazach ,klub i wspaniale trzezwe towarzystwo ok?
Nawiasem to po co oraz jakim prawem krzyz w instytucji panstwowej,ja jestem przeciwny (recepcja, I-pietro, przychodnia tzw. Gminne centrum inf.) Wisi sobie i innym widze to nie przeszkadza a ja jestem na NIE! dla symboli rel. w panstwowych placowkach NIE! NIE! NIE! |
|||
|
08-12-2011, 13:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2011 13:41 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
RE: Nowy ruch Ateistyczny
Dalej ...co tam krzyz ,nie mnie to ,co prawda to instytucja swiecka nie religijna ale widac argumentem nie przekonasz.Zajme sie teraz krwiodawstwem.
Czy ktoś z Państwa miał potrzebę przeprowadzenia bad. krwi oraz czy wykonał owe pobranie w pokoju zabiegowym bud. gminn. centr. inf. ? Pokoj zabiegowy obsługiwany przez krepa Pania ale to juz jej nadwaga. Interesuje mnie jak tlumaczy sie nadal ,oczywiscie po mojej interwencji , data bad( pozny pazdziernik)z nieuzywania rekawic przy badaniu tj. gdy niesterylnymi rekami dotyka wszystkiego łacznie z naszymi rekami .Wyglada to tak ,że rekawice zabezpieczaja nas przed nia!,to ona "dotyka" badanych! ,to ona "przenosi" na nas (jezeli istnieja)wszelkie drobnoustroje,wirusy i inne .A tlumaczy się tak: "Rekawice Prosze pacjenta są abym się od Państwa nie zaraziła"... Goldstream wizytuje teraz gabinety dentystyczne i sprawdza oprocz kazdorazowej wymiany rurek odslinowych, po kubeczki z woda do plukania... Zastanawia mnie czy plomby z nfz sa trwale ,na ile oraz czy te zaoszczedzone w ten sposob pieniazki mozna bezpiecznie zainwestowac np. w szczepienia przeciw (dwa lata ma art. ale jeszcze swiezy temat) http://www.przystanekzdrowia.pl/zoltaczk...f1852,1338 Pozdrawiam! |
|||
|
09-12-2011, 10:11
|
|||
|
|||
|
Wyobraz sobie że przed Tobą w gabinecie była osoba , która nie poinformowała stomatologa o swojej chorobie,nie mowila doktorowi bo ten wysłalby ja ,ta osobe gdzies dalej,olub nie mowila o swojej chorobie bo sama bedac nosicielem tego nie wie .Abstrachujac zupelnie czy to hiv,sepsa,zotltaczka...
Jak wyglada Twoja wizyta u lekarza?,np. lekarza stomatologa? Czy to on otwiera Tobi i zamyka drzwi? Czy regulacja fotela udbywa sie juz po dezynfekcji rak oraz `po regulacji fotela` czy lekarz nie zabezpieczył własnych rąk,np umyciem ich i ubraniem gum. rękawic? Czystymi rękami założył odśliniacz? , wydał kubek? Idzmy dalej ,jezeli dzis juz ktos przed Toba był w gabinecie wiele sie mogło zdarzyć , bo np. lekarz po "grzebaniu" w Twoich wnetrznościach po tej czynności zadbał o to aby narzędzia ( nie tylko końcówki ale i całe z rączką ) były zdezynfekowane.Bowiem co jeśli bez zmiany rękawic dotyka i obudowy ( sprężareczki powietrza,wiertarek,utwardz.plomb)a następnie Twego zaropiałego zeba utaplanego w krwi a następnie ( bez dezynfekcji ) chwyta za "rączkę"? Myślę że na tym etapie jest dobrze jeśli za kazdym razem osobno działał do każdej czynności. Nie tylko pogrzebowe... http://www.italmix.pl/ubezpieczenie-na-w...-zakazenia |
|||
|
11-12-2011, 14:28
|
|||
|
|||
|
Goldstream mimo że w Californii ,sercem będę kochani z Wami
|
|||
|
05-03-2012, 09:07
|
|||
|
|||
|
Hrabio Goldstream zastanów się nad swoi życiem. Co ty w ogóle piszesz.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości