|
siłownia taurus
|
|
12-11-2011, 22:29
|
|||
|
|||
|
siłownia taurus
Był ktoś?Jaka atmosfera,czy dużo mają sprzętu,w jakich godzinach najmniejszy ruch no i oczywiście jak wypadają cenowo?
|
|||
|
13-11-2011, 11:32
|
|||
|
|||
|
RE: siłownia taurus
Abdul jakby były ze złota sprzety to bys nie zapytal ino
!!!
|
|||
|
13-11-2011, 15:50
|
|||
|
|||
|
Hrabio jezeli nie masz do powiedzenia nic ciekawego proponowalbym abys zamilkl.
p.s. sadzac po paru twoich wypowiedziach na tym forum wydaje mi sie ze masz cos nie tak z glowka
|
|||
|
13-11-2011, 18:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2011 18:21 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
Zapytaj Abdula z skad zlom najblizej gotow bylby przytachac,ili nie z dawn. palarnii (gzmo) ?
Główka pracuje i strzeze by badziew odddalic od siebie JAK NAJDALEJ ! ! ! Sorry ale narkotyki mnie nie interesuja a siłownia jest bez łaj. http://www.narkotyki.pl/wokol-uzaleznien/uzaleznienie/ Raczej tu sie rozejrzec , normalnym zdrowia nie Z A T R U W A Ć ! ! ! |
|||
|
15-11-2011, 11:32
|
|||
|
|||
|
Gość-hrabia, bijcie się
A tak serio to raczej jeżeli chodzi o sprzęt to nic się nie zmieniło oprócz paru dodatkowych rzeczy do fitness- ale to Cię chyba abdul nie interesuje? ![]() Ogólnie cenowo to wiem, że karnet miesięczny kosztuje ok 60 zł, dawno nie byłem ale wcześniej płaciłem 50 zł(ulgowy), ale ostatnio podobno cenę podniesiono. Ogólnie rzecz biorąc myślę, że jak byś chciał to miałbyś na czym zrobić z siebie małego Burneike'a
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
16-11-2011, 15:45
|
|||
|
|||
|
I git .Od razu mi lzej na duszy!
Tak trzymac . Ja trenuje po lesie ale, trenuje. Narkotyki mnie nie interesuja. Darz Bor ! Kie
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

!!!