|
Złodzieje Ferrum
|
|
13-11-2011, 11:43
|
|||
|
|||
|
Złodzieje Ferrum
Ostatnio wiele studzienek bez pokryw straszy!!!
Czyżby po mojej interwencji (gzmo)dawna palarnia ćpunom zagraza aresztem??? Przypomne ze do palar. (włażą tam)bez zgody właśc. wmontowuja sie drobne zlodziejaszki i z ryzykiem zagr. życia " demoluja " CZYJEJŚ własności dobro . Teraz juz kogokolwiek nie dziwi lazacy po smietnikach menel.Zero szczepienitd!!!!!!!!!!!!!!! Studzienki to juz paragraf z wyzszej polki jezeli sie nie myle ![]() Deb. ! HG |
|||
|
13-11-2011, 13:04
|
|||
|
|||
|
RE: Złodzieje Ferrum
A TY NIE BIERZESZ W TYM PRECEDENSIE UDZIAŁU ? HRABIO
|
|||
|
16-11-2011, 19:00
|
|||
|
|||
|
Jasne ale ja mam waska dziedzine specj. .Bad ja wykrecam ZŁOTEklamki he he he he
|
|||
|
25-11-2011, 20:36
|
|||
|
|||
|
Chcialem podziekowac wladzy ze zareagowala , coprawda trzeba by wlazy wykonac z innego materialu co metal,nic poczekamy az zelbet sie skruszy,tylko k... czekac swinie jedne a czlowiekowi jadqacemu samoch. z dziecmi do np. przedszkola (ktore de fakto zostanie niedlugo zdominowane przez gmach a co w nim bedzie? , ten sam tylko ze mniejszy wszyscy wiemy o jaki bud. http://forum.lazowianie.pl/thread-330-page-7.html pojdzie )zatem jadac po dziurach nikomu bylo k... bezpiecznie złodziejaszki pipy jedne.Raz jeszcz.Dzieki!
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości