| Ankieta: Czy facet powinien dac sie zarzynac jak prosiak albo winien jednak dbac o siebie i wiecej wymagac tudziez od siebie Ankieta jest zamknięta. |
|||
Tak kobiety zrobily sobie z nas zabawke do robienia pieniedzy ,zdecydowanie nami sie nie interesuja zostawieni jestesmy samym sobie![]() |
![]() ![]() |
0 | 0% |
Moja partnerka wie czego pragna mezczyzni oraz oboje nalezymy do grupy partnerow ktorym szczescie w zyciu zdecydowanie sprzyja ![]() |
![]() ![]() |
0 | 0% |
| Mysle ,ze własnie ten post umozliwi nam zglebienie sfery tajnika udanego partnerskiego zwiazku ... | ![]() ![]() |
5 | 100.00% |
| Razem | 5 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Czy kobiety nas wykorzystuja ...
|
|
20-11-2011, 16:06
|
|||
|
|||
|
Czy kobiety nas wykorzystuja ...
[/font]Zapraszam chetnych do zabrania udzialu w dyskusji...
|
|||
|
21-11-2011, 20:25
|
|||
|
|||
|
RE: Czy kobiety nas wykorzystuja ...
Witajcie ...widze narazie dwa glosy oprocz mojego,niezle
![]() Zasada jest prosta .Facet zawsze byl i bedzie tym kims kto musi przewodzic , czy to jednej osobie czy ogolowi.Od dawna mezczyzna wiodl prym w decyzjach strategicznych. Biorac sprawy w swoje rece otrzymujemy kontrole nad tym co wypracowali na przestrzeni dziejow nasi praojcowie.Musimy byc silni,nie mozemy pozwalac decydowac za siebie.Problem w komunikacji tkwi w tym http://www.we-dwoje.pl/biomen;centrum;pi...ka,10.html Kobiety nie chleja piwska, nie zebza o wszysto wyrazami "pozwol", oraz nie obiecuja. Absolutnie znajdujemy sie z nimi na jednym poziomie gdy "osiagniemy" poziom dbalosci o siebie na w tym samym spektrum higieny co one >>> kobiety.Otoz wowczas wtedy mysle ze : Pijemy piwo do obiadu,Przekonujemy slowami"-moim zdaniem ...", a :)ulubione slowo "kupka" coraz czesciej slyszy nasza matka badz tesciowa.Dziekuje za zabawe*Goldstream |
|||
|
24-11-2011, 17:48
|
|||
|
|||
|
Moze wyprzedzic plany rozbudowy centrum lokalizujjac na forum watek "co zwiedzac itp."?
Mozna zwiedzac: Koscioly koscioly koscioly he he he |
|||
|
24-11-2011, 17:56
|
|||
|
|||
|
Nie ma sie co dziwic ze nie ma zgodnosci,single same wszedzie albo pe i es albo to no wlasnie chur h
|
|||
|
24-11-2011, 17:58
|
|||
|
|||
| RE: Czy kobiety nas wykorzystuja ... | |||
|
25-11-2011, 20:50
|
|||
|
|||
|
Dindolą czyli nie?,ino ma się rozumieć co?, o poprostu kpia sobie karierowiczki , emancypantki , tymczasem facet sprowadzony zostaje do roli pana do towarzystwa...Panie zwariowaly slowo daje po co im tyle wladzy???
Az mi dreszcze po plecach przechodza "Sfiksowałyście boście dawno faceta nie miały!!!" |
|||
|
14-01-2012, 13:39
|
|||
|
|||
| Panowie , byście nie zwariowali ...sami | |||
|
17-01-2012, 14:45
|
|||
|
|||
|
Kobiety służą mi tylko do zaspokajania potrzeb seksualnych...
Innego zastosowania póki co nie widzę... Pogadać to sobie mogę z kolegami w barze...ponieważ kobieta nie jest dla mnie partnerem do dyskusji.. Pzdr.. |
|||
|
17-01-2012, 22:11
|
|||
|
|||
|
niom buraki tu kwitną jak ta lala a to dopiero początek zimy.....(kobieta) tylko mnie cie żal buraku bo sam ostaniesz chyba ze sobie włazoskim sexshopie lale kupisz dmuchaną co cie bedzie zaspokajla tudzież małomówna z niej kobieta a jak cie wku..i to za karę możesz jej spuścić powietrze .......Matka Polka
|
|||
|
18-01-2012, 19:34
|
|||
|
|||
|
Myślę , że Pan miał tu na myśli uczucie które i mnie towarzyszy aczkolwiek zapomniał Pan podać powodu takiego stanu rzeczy.Proszę Państwa ,otóż mnie ów stan wyraźnie zarysowuje się na myśl gdy zdrowy ,pełen oddania mężczyzna znajduje na swojej drodze Panie lesbijki...
Matko Polko proszę sobie wyobrazić ,że mężczyzna odczuwa wyraźny dyskomfort jeżeli idzie o ową sytuację np. wówczas gdy płeć która ( z logicznego punktu widzenia powinna wybrać ( mężczyznę ) jego właśnie ) odchodzi od naturalnego doboru mężczyzny jako partnera dalej wiąże się z osobą tej samej płci oraz planują "rodzinę" (korzystając z usług banku nasienia ).Mężczyzna nie ma możliwosci "zrobić" sobie dziecka ,natomiast myślę ze kobiety bardzo źle postępują łamiąc reguły stworzenia i gdy Mężczyzna widzi ową czynność(planowania w ten sposób rodziny) jako zwykłą tranzakcję handlową ,która specjanie nie odbiega od prostytuowania się ,niekiedy osobiście bez wyraźnych przeszkód znajduje ujście w podzieleniu się w taki sposób na forum społ. .Nie wiem czy trafiłem w gust lecz myślę że właśnie o to szło i z stąd ta akcja.Dziękuję .Pełnomocnik Goldstreama
|
|||
|
21-01-2012, 09:42
|
|||
|
|||
|
Nie o to mi chodziło..jakby tu wyjaśnić..
Kobiety w dzisiejszych czasach kładą duży nacisk na ilość i jakość - nie każdego na to stać - nie każdy jest ładny, mądry i bogaty. Nie każdy ma szczęście w miłości.. A taka prostytutka może - poudawać miłość (czy jak to się nazywa) - ma się wszystko na miejscu bez zbędnych starań i robienia z siebie idioty... No i są chyba też tańsze od normalnych (z nazwy) dziewczyn - z perspektywy długoterminowej.. Osobiście wole związki bez zobowiązań (tylko sex i koniec) - bardzo to mnie relaxuje - jak się dobrze poszuka to znajdzie się taki układ.. Chodzenie do agencji - nie polecam - chociażby ze względów zdrowotnych... Najlepiej wejść w układ z laską i bzykać do woli bez zobowiązań.. Związki z pustymi laskami - i udawanie miłości - to mnie już nie interesuje.. Przepraszam jesli kogoś uraziłem..(nie wszyscy ludzie są tacy sami) Teraz pewnie pojadą po mnie.. |
|||
|
27-01-2012, 02:11
|
|||
|
|||
|
Ja sobie postanowiłem kiedys ,gdy spotykalem na swojej drodze same takie"wredne panienki",a był to okres gdy w gdansku spotkałem marynarza .On mnie tym zarazil,juz pisze o co chodzi...Facet ma teraz moze 40 ,plywa sobie po calym swiecie i spotyka panny z ktorymi kocha sie w rezultacie ,zachodza w ciaze i maja dziecko (z nim) z bialym...Tez kiedys pomyslalem sobie i tak bez zwiazkow,bez alimentow ...cos jak w banku nasienia tyle ze podajesz namiary .A pozniej dzieci sa i jeszcze na starosc masz spokoj ze dzieci zes na swiecie zostawil
![]() Problem w tym gdy w ktorejs z matek swoich dzieci sie zakochasz ...he he hePozdrawiam |
|||
|
27-01-2012, 13:39
|
|||
|
|||
|
No ależ marzenia sie spełniają......
|
|||