|
Co takiego jemy /pijemy by miec energie na trening
|
|
23-11-2011, 05:13
|
|||
|
|||
|
Co takiego jemy /pijemy by miec energie na trening
Ja osobiscie lubie sobie czasem " rzucic na talerz " papke przeznaczona dla dzieci, gerbery itd. Zdecydowanie daje rozpedu .Zabawne sa miny ekspedientek ( przy zakupie owego specyf. ) myslacych o mlodym Tatku
he he he A tak powaznie ,to jest cos co dziala i nie wyniszcza???,mam na mysli ogolnie wzmacniajaco .Nie mam tu oczywiscie na mysli doppel hertz nie mniej zawsze cos podobnego pluz zorganizowanego nieco bardziej (chodzi mi o nie tylko ochr. serca ale ogolnie limfatyczny ukl. zasilic), :)Pozdrawiam
|
|||
|
24-11-2011, 12:49
|
|||
|
|||
|
RE: Co takiego jemy /pijemy by miec energie na trening
Dużo rybki, najlepiej nie smażonej (dobry jest łosoś norweski). Daje siłę i nie ma tyle cholesterolu!
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
24-11-2011, 17:43
|
|||
|
|||
|
A jezeli sportowiec jest na diecie wege?
|
|||
|
25-11-2011, 20:17
|
|||
|
|||
|
Wegetarianie nie powinni uprawiac sportu?
|
|||
|
26-11-2011, 14:14
|
|||
|
|||
|
za to powinnni uprawiac dużo sexu choć po marchewce to bedą mieć siłe za sto lat...
|
|||
|
26-11-2011, 19:38
|
|||
|
|||
|
Seks Matko jak na razie tylko solo , nie wesolo ale za to na starosc raczej chociaz nerwicy sie nie nabawie, a ponadto dalej montuje pasze dla niemowlat ,oczywiscie wszelkie marchewki zagryzam tez.Dziekuje. Goldstream bez zmian zawsze hetero
|
|||
|
27-11-2011, 00:05
|
|||
|
|||
|
czyli ci niestoi, nieudaczniku
|
|||
|
27-11-2011, 13:20
|
|||
|
|||
|
Ma sie rozumiec tylko i zawsze hetero he he he
|
|||
|
27-11-2011, 14:10
|
|||
|
|||
|
hrabio ty chyba jesteś lekko rąbnięty ze ty wpierdzielasz żarcir dla niemowląt......moje dziecko by cie opluło tym zmodyfikowanym i zmumifikowanym zarciem nie ma to jak swieża swojska zupka no i nie dziwic sie żeś solo ..jak sie nażresz tego dziadostwa to która chce uprawiać sex z chlopem który sie cofa w rozwoju bo pewnie od tej marchewy cos ci sie pokręcilo???
|
|||
|
27-11-2011, 18:35
|
|||
|
|||
|
Zarcie jest zdrowe .Co takiego Ci nie pasi, bo jest bezpieczne?Bredzisz, gubisz sie, histeryzujesz idz i dalej miej rozmowce na poziomie ,widze ze to twoj najwyzszy stan rozumowania .Idz precz!
|
|||
|
27-11-2011, 18:40
|
|||
|
|||
|
"Kobieta mnie bije! Poddaję się! Dajcie mi wszyscy święty spokój!"
HG |
|||
|
27-11-2011, 20:01
|
|||
|
|||
|
Matka polka chciala by miec meza pewnie zyjcego max. tak gdzies do 40 r. ż ,pozniej niech zostawi najlepiej tylko po sobie rente (dla dzieci).To sa wlasnie wspolczesne pomysly kobiet nieprawdaz?.Gdzie facet sie zapytuje?Dlatego jezeli sami o siebie nie zadbamy to bedzie tak:
http://myfilms.pl/video/269/Seksmisja ...ale to juz kazdy widział HG |
|||
|
29-11-2011, 00:08
|
|||
|
|||
|
Matka polka to czym Ty karmisz swoje dziecko? Skoro te "reklamowane bobofruty" to zmumifikowane żarcie jest do d.. .? Chyba nie pizzą i piwskiem?
Z narkotykami jest jak z kobietą nożownikiem. Wiesz, że ma fajną c***ę, ale nie możesz zapomnieć, że w każdej chwili może poderżnąć Ci gardło. |
|||
|
30-11-2011, 11:17
|
|||
|
|||
|
Matka polka sie modli o dobe zdrowie ...podobno to wystarcza
|
|||
|
30-11-2011, 11:20
|
|||
|
|||
|
Od razu sie zdradzilem widac ze z "r" u mnie krucho.
Donek ... he hi hi he |
|||
|
30-11-2011, 11:22
|
|||
|
|||
|
Moze tawernianym śledziem ?
|
|||
|
30-11-2011, 14:09
|
|||
|
|||
|
No prosze jakaż tu nagonka na moją kibić...do wiadomości zainteresowanych moje dzieci jedzą i piją to co lubią.A że moje wyksztalcenie jest powiązane ze zdrowym odżywianiem to odpowiadam TAK słoiczki są dla leniwych rodziców którym sie nie chce gotować.A to że tam pisze ileż to one witamin posiadają i skladników mineralnych to jeśli wto wierzycie wasza sprawa.Dla mnie to jest bylo i będzie SŁOICZKOWE GÓWNO.
|
|||
|
30-11-2011, 19:29
|
|||
|
|||
|
Nawet przydomowy ogrodek jest be ...(w sloikowych fixach )babo sa przynajmniej certyfikaty ,oznacza to ze jest git!
|
|||
|
01-12-2011, 11:01
|
|||
|
|||
|
Matka polka, nikt nie robi nagonki na Twoją osobę tylko jeżeli chodzi o mnie to sam jestem ciekaw co dajesz dzieciom jak nie "słoiczkowe gówno"
Ale teraz już wiem, domyślam się, że jesteś jakimś dietetykiem lub coś w tym stylu
|||
|
01-12-2011, 13:54
|
|||
|
|||
|
Tak czy siak jestem lepszą prowokatorką niż ty hrabio a certyfikatami to sobie możesz d..ę podetrzeć jak się dobrze najesz gerberka....
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

he he he
:)Pozdrawiam