|
Noworoczny Koncert Operetkowy
|
|
29-11-2011, 14:15
|
|||
|
|||
|
Noworoczny Koncert Operetkowy
Wielkimi krokami zbliża się Nowy Rok. Z tej okazji, 2 stycznia w Miejskim Ośrodku Kultury w Łazach odbędzie się Noworoczny Koncert Operetkowy. Jak zapewniają organizatorzy, będzie to pełne dobrego humoru i elegancji wydarzenie w iście szampańskim nastroju.
„Brunetki, blondynki’’, ‘’Przetańczyć całą noc’’, ‘’Usta milczą, dusza śpiewa’’ to tylko kilka z perełek noworocznego repertuaru którymi artyści uraczą noworoczną publiczność. Występują w nim czołowi soliści scen muzycznych, którzy zaprezentują największe przeboje operetki i musicalu: Naira Ayvazyan – sopran, Tomasz Białek – tenor, Jacek Nowosielski – konferansjer oraz Grażyna Griner – fortepian. Dowcipna konferansjerka, piękne kreacje oraz wyśmienita zabawa z publicznością uczyni ten wieczór wyjątkowym i niezapomnianym. Koncert odbędzie się 02 stycznia, o godz. 18.00. Bilety w cenie 25 i 30 złotych do nabycia w MOK Łazy. Serdecznie zapraszamy. |
|||
|
19-12-2011, 09:13
|
|||
|
|||
|
RE: Noworoczny Koncert Operetkowy
kolejna nudna impreza dla dziadów...
|
|||
|
20-12-2011, 22:04
|
|||
|
|||
|
Ej Ty słoma Ci z butów wystaje
]
|
|||
|
22-12-2011, 08:52
|
|||
|
|||
|
Ja tam bilet kupiłem a mam jedynie trzydziestke na karku, to dziadkiem chyba nie jestem
|
|||
|
02-01-2012, 23:48
|
|||
|
|||
|
To jak było?
|
|||
|
03-01-2012, 00:03
|
|||
|
|||
|
Ja byłem, bardzo mi się podobało i jestem oburzony, że tak krótko :-)
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
03-01-2012, 01:09
|
|||
|
|||
|
Mam alergie na kurz i roztocza ,z miejsca robie rumor i czar pryska .
Moge tylko wizytowac w miejscach gdzie sie dyskutuje oraz krzyczy o tu np. http://www.ruchpalikota.org.pl/wiadomosc...a-palikota |
|||
|
04-01-2012, 00:12
|
|||
|
|||
|
No podoba mi się ,ładne cacko .Admin lubi porzadek...
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości