|
Moze jakas rozrywka?...w tym zapracowanym swiecie
|
|
01-12-2011, 21:09
|
|||
|
|||
|
Moze jakas rozrywka?...w tym zapracowanym swiecie
Własnie odebralem pass
I w zime jestem za pare tygodni na upalnej Jamajce . Chociaz po tym co widze za szyba to chyba bedzie bez ruszania sie z domu ![]() Tak mnie mysl naszla ... Czy Wy gdzies jezdzicie? Macie jakies godne polecenia miejsca? Mysle tez ze jezeli cala wiedze o swiecie zabieracie do siebie to tamtejsi tubylcy Takich nie moga skonfrontować ... Do rzeczy.Co sadzicie o: http://www.oliwkowo.pl/trips,next.html Amazonii ,warto? HG
|
|||
|
01-12-2011, 22:38
|
|||
|
|||
|
RE: Moze jakas rozrywka?...w tym zapracowanym swiecie
Wiem ze to nie zawsze to samo co zlote piaski Bulgarii ale jakos radze sobie z tym obciachem czyli wybralem mimo wszystek J .
|
|||
|
02-12-2011, 13:53
|
|||
|
|||
|
Ja jako sfrustrowana polecilabym nasz Zalew piękna zaciszna okolica o każdej porze roku i za darmo można pojeżdzić dupą po piasku.Do tego darmowy szum kanalizacji i dziki zapach starych ryb .Spróbuj bo warto!
|
|||
|
03-12-2011, 12:35
|
|||
|
|||
|
Matko Polko zostalismy dotknieci:
Najpierw szwedzi ,pozniej zabory,faszysci,czerwien kremla i dopiero powijaczek sie budzi.To normalne ze dewastacja jest na tak wysokim poziomie , rozwinieta ,czlowiek ma dosc byc ok gdy go taki szmat czasu robia w HA he he he he |
|||
|
10-12-2011, 15:19
|
|||
|
|||
|
Kto wie moze mimo zagrozenia zawaleniem Endrju wykopie nam "kladke" pod juz istniejaca ,niech nawet tam sobie wsadzi te wielopozpo ziomowe garaze.Beda obrazki z fear factory tyle ze hrabia wtedy bedzie helikopterem sie przeprawiac musial,nie ma rady ina trza se kupic,no!
|
|||
|
29-12-2011, 21:53
|
|||
|
|||
|
Zbliża się prezydencja København
Co myślicie o tak odległej krainie ???
http://poznajgrenlandie.pl/app/praca/index.html |