|
Co sie szykuje na sylwester
|
|
03-12-2011, 00:42
|
|||
|
|||
|
Co sie szykuje na sylwester
Moze ktos uszczknie ziarno informacji .
Pozamykaja sklepy z alkoholem zeby chociaz bylo bezpieczniej ...nie wiem moze planowane jest lodowisko(kto wie moze zmrozi powietrze w sylwester) , albo jakies zyczenia /postanowienia noworoczne, typ teraz kazdego ranka bede wspierac wszystkich wartych poparcia moja osoba dlatego poniewaz im dobre slowo sie nalezy,a nie bo tak trzeba (by ladnie wygladalo)itd. |
|||
|
03-12-2011, 12:38
|
|||
|
|||
|
RE: Co sie szykuje na sylwester
Mogliby by chociaz sprawdzic z skad gowniaze maja fajarwerki , ostatniego roku przeciez malo oka nie stracilem,tylko refleks uratowal waszego hrabiego przed slepota
|
|||
|
03-12-2011, 14:12
|
|||
|
|||
|
Goldziu bo po cholere smelasz sie nocą? ludzie w naszym wieku to powinni w domku ciepłe kapcioszki telewozorek ..it[p
|
|||
|
03-12-2011, 15:04
|
|||
|
|||
|
Słyszalem ze nie warto dawac skladek na emeryture ,pozniej chorobliwie niska .Z stad trzeba wszedzie sie rozgladac,oczy dookola glowy.Nalezy przygotowac sie solidnie aby rowniez mlodym nie zabraklo
! http://www.lifeart.com.au/component/opti...tail/id,9/ Ja juz sobie piornik wybralem ...Nie ma takiej sily by mnie cos zatrzymalo ,zyc trzeba! Szkoda czasu MP ,czas z gorki sie rozpedza .Nieprawdaz?PozdrawiamPs:tyle pieknych przygod na swiecie, z fotela tego nie zobacze
|
|||
|
06-12-2011, 19:51
|
|||
|
|||
|
Na razie reklamy z mok-u ` posylwestrowe `, nie widać by coś się kroiło przed operą.HG
|
|||
|
10-12-2011, 23:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2011 00:42 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
rok temu tak wygladal plakat
http://lazowianie.pl/wp-content/uploads/...z_2010.jpg "Dyskoteka pod gwiazdami" Chcesz zarobić 20 kółek? Skrzyknij znajomych i kręć ![]() widziales już? http://www.netiakonkurs.pl/ pod gwiazdami ...gwiazdami Za siedem ... http://www.netiakonkurs.pl/galeria.html Podpisany prześwietl_tv1 ma szanse nie? Portalowi 20 tysi zawsze by sie na cos przydalo ... A tak sprobowac w sylwester wszystkich na promocje miasta namowic,zawsze dobre towarzystwo,wszyscy obecni,muzyka,plac fajerwerki,jeszcze rezysera,kamera,akcion! Bedziemy w telewizji Lepiej sie spieszyc z organizacja takiego przedsiewziecia by ktos wam nie wymalpowal pomyslu,jeszcze wlaczy google ,netia i mu forum z pomyslem sie ukaze ![]() o kurde 15 grudzien koniec! Ale liczy sie ze szukalem... |
|||
|
11-12-2011, 00:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2011 00:53 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
No nic watek z sylwestrem w reklamie odpada
Z skad portal czerpie wplywy? Czy to ze admin chce odejsc rozwiazany zostanie portal? |
|||
|
11-12-2011, 01:11
|
|||
|
|||
|
http://www.netiakonkurs.pl/o-konkursie.html
Wiewiorki dzisiaj beda glodowaly, musze oglosic konkurs na (nowego)asystenta Goldstreama ![]() Wszystko samemu ...ten Admin tez ma pewnie , sam sie pewnie o niusy musi prosic nie? Teraz kwitnie pieniadz ,oddaja niusy tam gdzie za nie płaca .Portal łazowianie prawdopodobnie zyje z dobrowolnych skladek .Ale korzystaja wszyscy!!! Tylko wejsc na watki sa tysiace,przeciez nie wierze by autorzy art/blogow/postu `klepali` co chwile by narobic sobie popularnosci ,ja tak nie robie ,zatem .Przyjaciele samemu to sobie conajwyzej mozna w nosie podlubac,na to wyglada ze trzeba sprawdzac w swoich szeregach gdzie tkwi manipulator bo tak dluzej nie moze byc ,niby bzdet ale ile krzywdy wyrzadza! |
|||
|
11-12-2011, 01:22
|
|||
|
|||
|
Chyba fundusze na elektroniczna administracje sprawily ze nam admin odejdzie a jedyne wiarygodne zrodlo wlasnie to on.Teraz widze ze coraz czesciej ludzi beda w bambuko robic dookola, taka szara masa nakrecac zacznie spirale nienawisci.Nie lubie gry nie fair
|
|||
|
11-12-2011, 01:23
|
|||
|
|||
|
Chyba fundusze na elektroniczna administracje sprawily ze nam admin odejdzie a jedyne wiarygodne zrodlo wlasnie to on.Teraz widze ze coraz czesciej ludzi beda w bambuko robic dookola, taka szara masa nakrecac zacznie spirale nienawisci.Nie lubie gry nie fair
|
|||
|
11-12-2011, 02:53
|
|||
|
|||
|
Nie odejdę, to nie jest oficjalne forum gminy
|
|||
|
27-12-2011, 18:27
|
|||
|
|||
|
Wie ktoś może co bedzie z Sylwestrem w tym roku w Łazach?
|
|||
|
27-12-2011, 20:02
|
|||
|
|||
|
To samo co co roku, tyle że start o 23. Więcej szczegółów nie posiadam.
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
27-12-2011, 21:58
|
|||
|
|||
|
!!!!!!987!!!!!!!
A jak ktoś planuje iść pieszo ,bo ma po łyku dzionek,a niech szklanka chwyci (tj.będzie ślisko) a godzinę drogi do zegara mu droga zwykle zabiera ,niech wyjdzie z kwadrans wcześniej
![]() Poważnie nie contente dla mnie, istnieje obowiązujący zapis (pominalem tekst `jego przynależność wyznaniową`)wg. mnie to nielogiczne z artykułem 194 Kto ogranicza człowieka w przysługujących mu prawach ze względu na jego bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat ..." Gdy? O co idzie ?o zapis ! Dlaczego nie liczymy lat od innej ery długiej np. powstania państwa polskiego ,mamy 1025 i 2011,wypadało by jakieś odliczanie w 986 tej (ciepłej) zimy... Nic... wesołego 987 Nowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To i to nic Popatrzmy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kalendarz_żydowski Wg. autorytetów ` stworzenie świata ` nastąpiło nie tak dawno bo jakieś pięć tyś siedemset siedemdzieśiąt jeden lat temu a to:http://www.focus.pl/newsy/zobacz/publikacje/najstarsze-drzewo-na-swiecie/ nic :O ... zatem,poślij tu dzieciaka ( za przepr.) do choćby `do przedszkola` ![]() Szkoda gadać. Darz Bór ludzie, i Ty Wielka Matko polko ! Grettings & more Fun for You my Friend`s.Hei! |
|||
|
28-12-2011, 13:37
|
|||
|
|||
|
hrabia goldstream masz coś zgłowką nie tak?
weź się w garść chłopie. |
|||
|
28-12-2011, 14:04
|
|||
|
|||
|
Osz Goldie zebyś wiedzial zem wielka tez co prawda do konca twoich postow nie kukam ale oki.Tak czy siak widzimy sie na sylwestrze? podaj gdzie bedziesz
|
|||
|
28-12-2011, 14:09
|
|||
|
|||
|
goldi pali zioło grabowskie, i wysłowić się nie potrafi.Filozow zielarski. hehhehehehehee
|
|||
|
28-12-2011, 21:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2011 21:52 przez hrabia goldstream.)
|
|||
|
|||
|
Mam w przyszłym roku wiele planów do zrealizowania,nieplanowany,spontaniczny rytuał rytmiczny jest dla mnie już czymś zgoła (na szczęście) odległym.Oddaje się nauce i przygotowuje się do studiów za wielka woda .Troszke dla mnie Nasz łazowski świat jeszcze mało przyjazny(mam na myśli światowy!).Młodzież widzę chętna lecz widać nadal wokół złe nawyki:
Alkohol,narkotyki... Ponadto jestem ateistą i tworzymy(narazie poprzez internet) swoistą mekke dla każdego oświeconego humanisty.My(przyjaciele z kregu portalu łaz.) zawsze możemy się spotkać ,ale wyższe sprawy były pierwsze ,uwaga ,robiliśmy badania tzw. rynku ...okazuje się się ,że człowiek w stanie koimpletnego rozlużnienia właśnie przyjmuje na swe barki traktowanie o własnej bytności,z stąd największy Nasz (starych ateistów) łakomy kąsek aby pozyskać zrozumienie pośród obywateli świata jest między innymi., azaliż jak nie jak w sylwester? ![]() Mam zostawić nekanych przez religie dla własnych przyjemności ,otóż nie!Oni teraz potrzebują mnie oni bardziej W dobie strachu o każde jutro,w tym świńskim świecie niesiemy nadzieję![]() Zobaczcie choćby na RPP , dosłownie pół roku i doszli po szczyt ! Pora na wielki wiatr zmian, na Ateizm ! Jeszcze się naimprezuję ,ale dzięki i będę się cieszył choć tu,póżniej też znajdziemy się kiedyś na pewno! .Ciao! Goldiee Wszystkiego dobrego Łazowianie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo zastanówmy się tak na dodrą sprawę czym jest miasto ,szybko dojdziemy że to nic jak sprawa państwa ,obywatele zaś otrzymali swoją wolność oraz kulturę w określonych granicach.Otóż jeżeli nowy widok miasta ma zostać zorganizowany przez panstwo,(urzedy w skrócie),dlaczego ma być tak że ci ktorzy na tym skorzystają maja tylko wyciagac raczki albo co gorsza zawodzic "mało".Dlaczego nie jest tak jak w wielu miejscach w zachodzi e że to właśnie ci ktorym się powiodło "wyciagaja" z dna tych słabszych i wlasnie np. sami organizuja taka przebudowe centrum albo przynajmniej przestwaja wywierac presje na chocby tutaj włodarzach ...Bo co się okazuje ,komu tatus z mamusia nie pozwola ci pojda "tylko " do znajomych,zobaczymy ich pod zegarem ,ale to kazdy kto czerpie korzyść z mieszkancow centrum ,mam na mysli tych ktorzy od czestochowskiej po konopnickiej,od młynek, glazówka do ulicy 1konstytucji 3-go maja` posiadaja "jakies" mikro przedsiebiorstwa ,czemu to nie oni sa glownymi inicjatorami tych ze imprez,urzedy bowiem nie sa od rozweselania a od ustanawiania zrealizowanych spraw,natomiast po mojemu jesli gdzies doszukiwac sie blamazu to własnie u tych u ktorych zaopatrujemy sie we wszelkie produkty a ktorzy widza w na s jedynie sakiew pelna ale tylko dopoki dno zasłoniete.Uwazam ,ze mlodym pod zegarem impreze powinni (taka z pompa ...(zreszta jak wszedzie indziej))zorganizowac sponsorzy pochodzacy od tych elit właśnie .Urzad juz mysle i tak ma juz sporo z udowadnianiem ze nie jest wielbladem ![]() Happy New Year!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
29-12-2011, 08:31
|
|||
|
|||
|
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|