|
Kolenda hei kolenda
|
|
06-01-2012, 20:43
|
|||
|
|||
|
Jestem ateista,mam glowe na karku,dlatego ostrzegam w pore,uwazajcie,nie dlatego ze wazny jest dla mnie interes vatykanu...wy stracicie,bo jesli takowe bedzie miec miejsce(co nie zycze) to prawdopodobnie wylozycie dwa razy a to juz zgoła przegiecie ,tyle wydawac w tym spektrum. http://www.malopolanin.pl/7390_falszywy_...edzie.html Pisze ,bo juz mialem informacje od wiewiorek ze ponoc Pan ksiadz(z naszej gminy ) sie zgubił(mial problem z odnalezieniem adresu),jezeli jest to ktos nowy to sami rozumiecie, wystarczy ze ktos nie wie kogo oczekuje a niech bedzie jak i z artykulu swiezo upieczony obywatel . http://www.malopolanin.pl/7390_falszywy_...edzie.html Mozna gdzies dostac jakis oficjalny grafik, kto i kiedy ale tez i gdzie?Najlepiej ze zdjeciem tzw. duszpasterza . ![]() Sprawdziłem na www ,kosciuszki 96 i jest fotografia jedynie Pana Zagorskiego ???,pozostali bez fotki?!? . Bezpieczniej bedzie wszystkim .Tu mieszkaja nasze rodziny,nie wierze by ktos chcialby spotkac kogos ,kogo nie zaprosil . Wasz ateista! Chyba ze waszym dusz... jest obojetne ale to juz nie ateisty interes . |
|||
|
06-01-2012, 22:05
|
|||
|
|||
|
RE: Kolenda hei kolenda
Ja Cię pindolę!Co Ty pijesz?
|
|||
|
06-01-2012, 23:48
|
|||
|
|||
|
nic za to Ty widze przebierasz sie za dziecko i cpasz jakies smolone liscie Lenka ,wiec?
Goldieu! |
|||
|
09-01-2012, 17:03
|
|||
|
|||
|
Tak,przebieram się,pod osłoną ciemnej nocy!
|
|||
|
10-01-2012, 15:41
|
|||
|
|||
|
A cos jeszcze ,wiesz ze nie wolno udostepniac wyrobow tytoniowych maloletnim?
Rozumiemy sie? Goldstream |
|||
|
11-01-2012, 21:58
|
|||
|
|||
|
Taaaa.
|