|
Promax - powiadomienia
|
|
19-01-2012, 20:13
|
|||
|
|||
|
Promax - powiadomienia
Witam
Chciałbym poruszyć dość irytującą mnie sprawę tj.dezinformację panującą w spółce Promax. Otóż mieszkańcy osiedla ZMS dowiedzieli się dziś rano o tym, iż od godziny 9 do 16 nastąpi przerwa w dostawie wody. Niektórzy być może wczoraj, choć nie sądzę. Pomijam już fakt, że mamy na szczęście godzinę 20 i wody dalej nie ma, niemniej irytuje mnie taki fakt informowania o jakiejś przerwie w dostawie z dajmy na to godzinnym wyprzedzeniem. Nie jest niczym fajnym specjalne sprawdzanie co ranek czy woda będzie jeśli ktoś np.nie pracuje w danym dniu i nie wie, lub pracuje na inną zmianę. Czy nie sposób poinformować wcześniej, (gdy jak widać nadal tej wody nie ma i o ile sądzę, ze jesli ktos nabrał z rana wody to na pewno nie na tyle, by mogła starczyć np.do jutra)? Temat poruszała już na sesji kiedyś radna Stempel, niemniej jak widać nic się w tej materii nie zmieniło... Pozdrawiam Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
19-01-2012, 20:19
|
|||
|
|||
|
RE: Promax - powiadomienia
A dla tych, co szukają tu odpowiedzi na pytanie kiedy będzie woda - Promax twierdzi, że będzie o 21
Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
20-01-2012, 13:25
|
|||
|
|||
|
Robili, robili i skończyć nie mogli bo ciągle im przeciekała nowo wstawiona zasuwa, a przy okazji zrobili niezłe bagno, bo nikt nie umiał użyć mózgu i pompowaną z wykopu wodę puszczali wszędzie na około byle by nie do rowu odwadniającego, który jest równoległy do ulicy:
A zasuwa jak ciekła tak cieknie dalej: |
|||
|
20-01-2012, 14:46
|
|||
|
|||
|
Łukaszu, rozumiem Twoje poirytowanie, ale trudno jest przewidzieć z 24-godzinnym wyprzedzeniem, kiedy i gdzie będzie awaria
|
|||
|
20-01-2012, 17:19
|
|||
|
|||
|
O ile mi wiadomo, to jest to awaria, o której się dowiedzieli nagle, tylko problem był znany od jakiegoś czasu.
Gdyby było inaczej to by tu nie było tego wątku. Pozdrawiam serdecznie Łukasz Nowak |
|||
|
20-01-2012, 18:23
|
|||
|
|||
|
Awaria była w Ciągowicach, a oni przy okazji wyłączenia wody, przyjechali wymienić zasuwę tutaj, a że wyszło jak zawsze to inna bajka.
|
|||
|
21-01-2012, 13:58
|
|||
|
|||
|
a co studni u was nie ma na osiedlu???BURAKI z ZMSU
|
|||
|
14-04-2012, 17:12
|
|||
|
|||
|
Tej zimy w Niegowonicach kilkukrotnie robiono wykopy w jednym miejscu w celu usunięcia awarii pękniętej rury,
kopanie odbywało się przy -20 stopniach -10 m od mojego domu - domem trzęsło i mieliśmy faktyczne obawy czy aby nie naruszy to naszych fundamentów, kilkanaście dni później znów ta sama awaria tyle, że kopanie w błocie . Wynik - naprawiona rura i zmasakrowane błotem i szlamem nasze nowe jasne kamienne ogrodzenie. MYŚLĘ, ŻE KTOŚ POWINIEN MYŚLEĆ O STARYCH RURACH - KOSZTY AWARII W TAKICH WARUNKACH PRZEWYŻSZAJĄ REMONT !!!! A przy okazji powinniśmy wystawić Promaxowi rachunek za czyszczenie muru. Wczoraj się zlitowano i załatano dziury po wykopach , chociaż tyle. |
|||
|
18-05-2012, 21:58
|
|||
|
|||
| RE: Promax - powiadomienia | |||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości